Великобритания - тема 19-та, последна тийнейджърска (пак празнична)

• 32 179
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
alexsb Опитай, иначе може да съжаляваш цял живот. Само така ще разбереш дали си е струвало или не.
Маргото и аз нямам много много приятелки тук, но пък се опитвам да се приобщя някак си. На мен лично езикът много ми пречи, все си мисля, че това е най голямата пречка за да се чувствам 6 тук. Сега е може би 5 и половина. А и сега около празниците чувствата са смесени.
MamaChrisi много често пазаря от там. Дори днес си получих столчето за кола и съм много доволна.

# 211
MamaChrisi, поръчвала съм от този магазин и съм доволна  Peace Бързо пристигат поръчките Simple Smile

Аз още съм на работа и си личи как ми се работи  Mr. Green Все към форума поглеждам...

# 212
 HugНе исках да звуча песимистично,идват празници,ще бъде печем сладки,пуйки и баници да са ни живи и здрави децата и много да ни радват.На 23 е партито в детската грдина,ще пусна снимки Heart Eyes

# 213
  • На село (близо до Лондон)
Момичета благодаря за поздравленията за РД на моя Филип. Добре си изкараха децата и сега пак много подаръци, които ще изваждам по 2-3 за да се играе с тях Thinking

alexsb дали кризата ще ти попречи много зависи в какъв сектор си търсиш работа Thinking...Нищо не пречи да се пробваш и като намериш работа да си вземеш семейството Heart Eyes. Успех!

Момичета каква скука какво нещо Rolling Eyes??Има толкова много места на които да се ходи с деца, а и повечето мами също търсят нови запознанства покрай децата. Смело напред с усмивка и скоро няма да може да сместите разходки/мероприятия с децата. На мен така ми се стече живота (досега поне), че не съм се ограничавала с кои от къде е или че в бг ми е най-хубаво (може би защото не ми е Whistling) и тн. На човек навсякъде може да му е добре всичко идва отвътре и кои както си го направи !!! Усмивки повече и Коледно настроение  bowuu

# 214
Благодаря за бързите отговори за kiddicare:bouquet:

Брат ми, който си е в България се шегува с мен , че моята подготовка за Коледа започва веднага след  Нова година. Голям ентусиазъм ме тресе, а как обичам да харча, само поводи си търся.... Коледа е религия за мен!Всичко трябва да е перфектно, включително и настроението! margoto22  , горе главата! Тук има толкова хубави неща , само излез и ги търси!

Пепа (Nomadic)
  И аз съм на работа Mr. Green най-активна във форума съм в работно време. Сега превеждам едни рецепти за темата с коледните сладки Hug Какво да се прави,като пусто работно време, край няма Laughing

# 215
Влизам да похваля пещерата на дядо Коледа в Painshill Park - вълшебна! Бяха ми казали, че е много добре направено, но ахнах като влязохме вътре. Мариана беше омагьосана. Истинска пещера, сталактити стъклени окачени, езеро в което се оглеждат стените, елфовете пременени. И страшно добре организирано; с номерче, точно в часа, пътя от входа до пещерата е осветен с лампички, подарък за хлапето. Самият Дядо Коледа беше много истински, стар и червен, както си му е реда  Simple Smile Където чакахме имаше масички и неща за хапване (вкл. греяно вино  Mr. Green) и занимавки за децата. Не е евтино, но поне се вижда къде отиват парите...Всичко е осветено и много празнично. И аз обичам Коледа  Simple Smile

И свърши една добра работа, също - пита я какво иска, тя - "кон и пиано." Той ме погледна с разбиране и и обясни, че не може да донесе жив кон нагръб. Предложи и Барби  Crazy, и тя беше толкова шашната, милата, че се съгласи  Simple Smile А с кукли хич не играе  Simple Smile

# 216
  • UK/София

Мишолина, би ли ми казала къде се намира този парк Rolling EyesЗвучи много примамливо.

# 217
Мисля, че е напълно разпродаден, за съжаление, ама и на вас ще ви е доста далече - това е в Съри. Бях пуснала линката преди няколко седмици.
http://www.painshill.co.uk/home.aspx

Мисля, че ще има нещо подобно в Хайд Парк, Winter Wonderland; не знам колко ще е интересно. Миналата година ходихме в Кю Гардънс; не беше кой знае какво, чакаше се доста, пуснаха едновременно 15 деца, даже снимка нямам. Сега ги хванах добре  Simple Smile А и тя е по-голяма вече.

Какво стана, оправиха ли ти топлото?

# 218
  • UK
мишолина моля те изчисти си пощата, че е препълнена  Hug

# 219
  • UK/София

Мишолина, благодаря HugЩе организираме подобно мероприятие.Топло е вкъщи, всички уреди работяат, с Бритиш газ сме като роднини, но дано не се виждаме повече Simple Smile

# 220
  • След завоя в дясно
Добро утро

Хайде слагам по едно кафе,  kaffeetrmker_2чайче  food010 и бисквитки за ранобудните съфорумки. Така е който не е спал цяла нощ е много активен и сутринта Crazy Дребния ми е с някакъв гаден грип и висока температура цяла нощ.Първо се разболя баща му сега той ooooh!

alexsb така като гледам май ще си скоро в нашите стройни редици Wink успех каквото и да решиш.

Мишолина и butterflyve дайте повече инфо за Дядо Коледа от къде го изнамерихте този адрес?

# 221
  • Bristol
Добро утро

Хайде слагам по едно кафе,  kaffeetrmker_2чайче  food010 и бисквитки за ранобудните съфорумки.
Добро да е! А неранобудните, може ли да се възползваме от кафето  Grinning
Аз съм под пара от сутринта! Нещо в класа на сина има проблеми и той е един от набедените виновници, според неговите думи, той не е виновен. Тъй като съм бъдеща свекърва, държа да съм на всяка манджа мерудия Wink Обадих се да си уговоря среща с класната, ама то достъпа до учителите в секондари скул много труден! Свързах се само с някаква като секретарка, която ще й прати имейл да ми се обади, да се уговорим за среща  Crazy

# 222

Get a free reply from Santa.

There are companies out there charging a tenner to reply to children’s letters to Santa. Yet you can do it for free. If children post (with stamp) a letter to Santa, Santa's Grotto, Reindeerland, SAN TA1 before 12 Dec (though preferably earlier), the Royal Mail says he'll write back.

Ние изпратихме, още не сме получили отговор, но чакаме  Grinning.

Посетихме ей тая ферма и се срещнахме с Дядо Коледа. Както казва мъжа ми - Вече даваме пари за да отидем на село, но на децата наистина им беше интерсно.
http://www.meadopenfarm.co.uk/a_day_at_mead_open_farm.htm

# 223
То от добор утро, станало добър ден!

Да ви кажа от едната плейгрупа днес бяхме на коледно парти и останхме много доволни. Имаше кратка служба или по-скоро коледни песни в самата църква (включително изпяхме Happy Birthday, dear Jesus!, което ми се стори малко странно). После си отидохме в залите за игра и там освен обичайните играчки имаше и похапване - наденички, бисквитки, соленки, mince pies. Към края си изпяхме дежурните песнички, дядо Коледа дойде и раздаде на децата бонбони и книжки. Разбира се Софи умря от ужас той като се доближи до нея и нададе боен писък...  Shocked
Знам, че не звучи да е нещо особено, но пък беше много приятно.

Тези коледни изживявания за които мишолина спомена наистина звучат супер, но май ще трябва да почкаме още една годинка поне, че да може малката да се порадва.
Хайде хубав ден (или каквото е останало от него!)

# 224
мм да,приятни са тези коледни партита,миналата година Мимка беше на по4ти 2 и тя се изплаши от Дядо Коледа и даже не отиде за подарък но пък беше първа на песните и танците.да видим тази година уж е ве4е по-голяма как ще бъде.от градината където ходи ве4е редовно ще правят парти на 23 и ще има програма на сцената,рокля на спящтата красавица и купих и съм по-ентусиазирана от нея даже.

Общи условия

Активация на акаунт