Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 84 975
  • 610
  •   1
Отговори
# 45
  • в белята
А аз ползвам лаковете на China Glaze и съм много доволна ,само един лак имам на Opi ot Руската серия едно невероятно червено.

# 46
  • София
А аз ползвам лаковете на China Glaze и съм много доволна ,само един лак имам на Opi ot Руската серия едно невероятно червено.

Да се похваля с новите цветове в колекцията ми, преди малко ги получих и нямам търпение да се прибера да ги пробвам  Embarassed

RedHotGift        You Don't Know Jacques ! Parlez ~ vous  OPI ? DS009 Ruby

# 47
Колко време ви издържат лаковете Opi ?
Взех си два, уж скъпи и хубави, а тия за два лева ми издържат повече ooooh!

# 48
  • Belgium

Лео ами на мен ми издържат поне 3-4 дни. Ако ми ги е сложила маникюристката в салона - до 1 седмица.

Но нали знаеш, че то зависи и от това колко мазна ти е нокътната плочка  Thinking

# 49

Но нали знаеш, че то зависи и от това колко мазна ти е нокътната плочка  Thinking

Знам, ама очаквах повече за тези пари  Thinking

# 50
  • София

За мен лаковете на OPI са уникални не с трайност, а с цветове, аз съм с гел и какъвто и лак да сложа ми издържа докато не го изтрия Wink

Ако искаш трайни лакове, пробвай тези на Макс Фактор, на естествен нокът, поне при мен те бяха най-издържливи.

# 51
  • София

Да се похваля с новите цветове в колекцията ми, преди малко ги получих и нямам търпение да се прибера да ги пробвам  Embarassed

OPI ? DS009 Ruby

В момента съм с този!  Heart Eyes Особено на светлината е супер! (ако не се бъркам де  Joy холограмен е нали?)

# 52
На мен ми издържат поне 5 дни.Лакирвам се от събота на събота защото нямам време през седмицата.И в това отношение нямам проблем с издръжливостта  Peace при положение че си сложа основа и топ накрая  Peace

# 53

Страхотни цветове. Crazy Честито!  bouquet
Аз искам да си поръчам точно този Parlez ~ vous  OPI ? или другият You Don't Know Jacques !
Ти откъде си ги поръчваш?От ибея ли? Peace

# 54
  • София

DS009 Ruby

В момента съм с този!  Heart Eyes Особено на светлината е супер! (ако не се бъркам де  Joy холограмен е нали?)

Да Ruby е холограмен от дизайнерската серия, той е последния от тези които съм показала със сребърната капачка, много интересен изглежда Simple Smile

Страхотни цветове. Crazy Честито!  bouquet
Аз искам да си поръчам точно този Parlez ~ vous  OPI ? или другият You Don't Know Jacques !
Ти откъде си ги поръчваш?От ибея ли? Peace

И мен Parlez ~ vous  OPI ? ме грабна от пръв поглед... а пък с You Don't Know Jacques ! ме лакира преди 2 седмици маникюристката и от тогава съм безнадеждно влюбена в него  Laughing  Довечера ще се лакирам с Parlez ~ vous  OPI ? и ще го снимам, че така от шишето не се вижда колко е хубав  Crazy

Купих ги от е-бей.

# 55
Благодаря ти,nad_tabbouquet Ще е супер,ако постнеш снимки,да видя как изглежда реално. Peace
И аз мисля от ибей да си ги поръчам,но се чудя от кой?! Rolling Eyes Досега не съм поръчвала лакове от там и си нямам на идея кой продавач е надежден,затова ще заложа на сляпо. Laughing

# 56
Ето я най-новата ми придобивка от ОPI http://www.opi-bg.com/articledetails.php?art_id=840Поставен обаче излгежда доста по-тъмно и има страхотен блясък  Peace (редактирам се, че снимката е големичка Wink )

Чудя се, когато говорите за трайност на лака - как го слагате? Миналата седмица си ударих единият нокът и не ми се занимаваше да слагам база, 2пъти лак, топ лак и изсушител (така правя обикновено и изкарвам по седмица и нагоре), а сложих само 2 пъти лак. На 2-рия ден започна да ми се лющи, а и цветът не беше станал като на останалите нокти.

# 57
Аз слагам основа, два пласта и топ и изсушител, но съхне многооо  бавно ooooh!

Тези си взех http://www.opi-bg.com/UsersFiles/Images/nlw42_lincolnparkafterdark.jpg

http://www.opi-bg.com/UsersFiles/Images/nlb36_thatsberrydaring.jpg

# 58
Линкълн го имам - хубав е сега за зимния сезон. Аз съм много светла и ми идва малко тъмен на кожата. Другият лак ми се струва много свеж.

А какъв изсушител ползваш - да не е от типът лак изсушител? Моят е най-обикновен на Стар Нейлз спрей http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/426/ Лакът ми успява да изсъхне напълно за 10-тина минути максимум. Майка ми твърди, че когато го използва лакът се задържа по-дълго.

# 59
  • София
Аз съм с гел и не слагам основа само два слоя лак и топ/изсушител отгоре, лака изсъхва за не повече от 5мин. и в следващия час просто гледам да не го ударя с нещо остро...

Вземете си толкова коментирания в предишните теми SECHE VITE FAST DRY TOP COAT освен че лака изсъхва веднага придава и много готин стъклен ефект.

Аз последно го взех от тук Simple Smile
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=360103625320

Общи условия

Активация на акаунт