Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 067
  • 610
  •   1
Отговори
# 495
Събрахме се така да се каже.... Mr. Green Славче, радвам се да те видя. Hug Heart Eyes Ще те навиваме и за други цветове. Стоят страхотно.

Оооо, Денси, мила, значи наистина съм попаднала в супер компания. Heart Eyes Hug
Ще ме навивате, няма как. Laughing Я кажете какво е модно за сезона освен черното и червеното. Thinking
И ми препоръчайте хубава основа и топ лак, за да започна малко по малко да си осигуря всичко, което ще ми е нужно. bowuu Също може да ме посъветвате и ако трябва да си взема още някакви неща. Thinking

# 496
  • Belgium
Славче, да ти кажа аз от нямане на време да отскоча до маникюристката ми се научих на да си правя доста приличен френски сама. Е, не е професионален разбира се, но маникюристката ми ме похвали  Laughing

Лично аз препоръчвам ОПИ from Start to Finish - основа и топ лак в едно  Laughing

# 497
Лу, аз съм се пробвала няколко пъти, понеже преди известно време си правеше нов салон, и не работеше един месец. Ама много много не ми се получаваше. Mr. Green Е, музата да се уча пак ще ми дойде, няма как. Mr. Green Обаче пък кой ще ми прави рисунка на безименния и на палеца. Thinking Виждала съм разни лепенки, ама са грозни. Както и да е, може и само с френски да седя, стига да се науча.
Ще го видя това 2 в 1 на ОПИ. А някакъв изсушител, сега се сетих че и такъв ще ми трябва. Crazy

# 498
Да и аз съм за Опи няколко в едно. Simple Smile Но става и с по-прости като Перфект например. Аз съм много доволна от бързосъхнещия им топ лак Speed dry. За основа обаче твърдо Опи. Изсушител аз не ползвам.

# 499
  • Belgium
Колкото и да е странно най-добрият изсушител на капки, който съм ползвала е на Ейвън.

Аз тяхната козметика не я тача, но този продукт им е много сполучлив  Wink

Ето го:

# 500
За Перфект и аз съм чувала хубави отзиви. Бох пробвала топ лака.
Я дайте линк към това 2 в 1 на ОПИ, да го видя, че се обърках с тоя Гугъл. Crazy И да питам добре ли обезмаслява плочката? Малко е странно хем основа, хем топ лак. Rolling Eyes

# 501
# 502
  • София
Лу, благодаря за линка, гледам го този блог, от време не време, но за мен най-добрия блог за последни тенденции в лаковете е на Скренджи.

Авче, аз използвам за основа заздравителя на Rimmel и съм супер доволна, той е база с ликра и прах от диаманти.

За топ използвам лака с диамантен блясък на Nubar, той е почти толкова добър колкото и Seche Vite, който определено е най-добрия топ лак.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:11 от Pampita

# 503
Момичета сега като ви чета  и се сетих как - като ученичка смесвах лаковете и добавях ацетон  Crazy Blush - ставаха доста интересни комбинации - но е вярно  че съхнат трудно. ooooh!.Може пак да се пробвам. Party

# 504
Тоя сезон най-ярката тенденция са "убити" телесни и неутрални цветове (вж. колекцията на Шанел). По блогове и форуми го наричат "манекенска ръка", "гола ръка" и прочие.
Ако съдим по изкараните колекции и повтарящите се цветове;
- корал (различни нюанси);
- пастели - бледо/млечно розово (единствения цвят, който всяка марка има в колекцията), бледа лавандула...
Приемайки, че Шанел най-вече имат думата в това отношение, тази пролет ще е nude.  Mr. Green Но да изчакаме и ще видим, де.

# 505
  • Пловдив
Крайно време е. Не мога да се примиря с тези сини и зелени нюанси, но си роптая кротичко.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:44 от AlexaS

# 506
Тоя сезон най-ярката тенденция са "убити" телесни и неутрални цветове (вж. колекцията на Шанел). По блогове и форуми го наричат "манекенска ръка", "гола ръка" и прочие.
Ако съдим по изкараните колекции и повтарящите се цветове;
- корал (различни нюанси);
- пастели - бледо/млечно розово (единствения цвят, който всяка марка има в колекцията), бледа лавандула...
Приемайки, че Шанел най-вече имат думата в това отношение, тази пролет ще е nude.  Mr. Green Но да изчакаме и ще видим, де.

Да - не са лоши телесните цветове- но друго си е един коралов маникюр  Flutter- имам няколко  телесни нюанса - но бързо ми писват. ooooh!.А и както се казваше в един женски филм ,,френско бежово,,  Sick Mr. Green

# 507
A, и двете присъстват (синьо и зелено). Тюркоазът го спрягат за основен цвят на пролет '10 (че и на годината), ама явно не и откъм лакове, поне не много. Тъмно синьо-зеленото е акцент на ланкомската пролетна колекция и имат такъв лак, но те са малко сбъркани откъм това какво е модерно. ОПИ и China Glaze имат зелено в колекциите, ОПИ има и синьо, а China Glaze имат и страхотен тюркоаз. Rescue Beauty Lounge също залага на синьо-зелено и зелено...Orly вадят някакъв неопределен подобен цвят...
Абе, слагайте и тези цветове в тенденциите, направо Mr. Green

Аз от на Шанел колекцията се сдобих само с Particuliere и Tendresse, телесният им цвят нещо не ме съблазни, явно и на мен "голият маникюр" ми е под въпрос, трябва да свикна Mr. Green

# 508
Никак не харесвам "гол маникюр" и ще пропусна тези лакове.

# 509
Зелено, синьо, тюркоаз, и т.н. няма да сложа на ноктите си. Sick
Такива цветове "nude" също не харесвам, и не ми допадат как седят на женска ръка, така че и тях ще пропусна, колкото и да е модерно. Mr. Green
Надявам се кораловите тонове да останат, защото аз им се кефя.

Pampita благодаря за полезното инфо. Тези дни ще си поръчам Seche Vite, щом е най-добрият. За основата още се чудя обаче. Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт