Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 018
  • 610
  •   1
Отговори
# 510
  • Belgium
Този гол ("манекенски") маникюр и на мен не ми допада  Laughing

Пампита, относно блоговете за мен лидер си е AllLacqueredUp, разгледах и този, който ти си пуснала, но в него ревюто на лимитираната колекция на ОПИ например е написано около 10 дена, след като беше публикувано в ALU.

Явно е въпрос на вкус и към начина на писане на блогъра естествено  Laughing

Харесват ми представените там комбинации от два лака на CND, например:

И как стои на ноктите самостоятелно и в комбинация:

# 511
А, и аз съм фен на Мишел (АLU), Scrangie почти не я проверявам.
www.nailgal.com e също много полезен сайт.

# 512
.....a  този лилавия...как се казва...много е хубав...

# 513
Грабна ме новата колекция на OPI - Alice in Wonderland, посветена на филма на Тим Бъртън  Grinning
и Mad As A Hatter  Heart Eyes Heart Eyes

Ауууу кога излиза тази красота ?Как щеше да ми пасне на утрешния тоалет точно този лак.
......лилавия вероятно е от същата серия....

# 514
Не е от тази серия Merry Midnight е ,а серията май беше Холидей 2009

# 515
да....благодаря ти...

# 516
Лилавият е супер Heart Eyes

По темата за nude лаковете, и аз не съм фен. Ноктите ми изглеждат много голи така. И по прекалено лъскавко не се заглеждам - основно по френски и матови лакове си падам, но с по-стандартни цветове. Макар че много рядко ми се случва да се изкуша с някой по-екстравагантен цвят за по-интересно допълнение към някоя дрешка Wink

# 517
Аз имам лилавия Merry Midnight,наистина е супер. Heart EyesСамо дето най ми харесва как стои след 3 пласта,а на другите на ОПИ,които имам,2 или дори 1 са им достатъчни.Нищо де,лака е уникален. Heart EyesДа се включа и аз във вашата темичка.Маниак съм на тема лакове и имам доста марки,но фаворит засега са ми ОПИ.Имам няколко въпроса-
-В момента ползвам база на Seventeen и съм доволна,но ми се ще да опитам нещо друго-бихте ли ми препоръчали добра база?
-Откъде поръчвате Seche Vite?
-Излезнала ли е вече в България новата колекция на ОПИ за пролет 2010 Алиса в Страната на чудесата?
Това засега,скоро ще ходя на пазар и май ще се сдобия с някой друг цвят на Revlon и Rimmel,че отдавна искам да ги пробвам.
  bouquet

# 518
seche vite се поръчва от e-bay....http://cgi.ebay.com/Seche-Vite-Fast-Dry-Top-Coat-1-2-oz-15-mL_W0 … sh=item3efbe45b23.....поръчах го от този доставчик.....поръчката дойде бързо....

# 519
някой може ли да ми покаже как изглежда този заздравител за нокти на ОПИ, който тук на няколко пъти беше похвален?

# 520
  • Belgium
Предполагам имаш предвид този и аз го препоръчвам:

# 521

Благодаря ти, Лу!   bouquet

# 522
Предполагам имаш предвид този и аз го препоръчвам:

....маистина е много хубав този лак....ползвала съм го и съм много доволна....и да попитам Merry Midnight...само от e-bay ли мога до го поръчам...и ако не е само от e-bay .и на каква цена?....

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 10:03 от leni_leni

# 523
Вероятно е обсъждано вече, но спешно се нуждая от информация.  Mr. Green

Къде в София(или онлайн магазин)могат да се закупят лаповете ORLY и ZOYA?
По-конктерно ме интересуват матираните серии.

bouquet

# 524
  • София
За Orly знам това http://www.mgshop.bg магазина в София е на ул. Персенк 67 и съм почти сигурна, че имат матирани лакове защото моята маникюристка си беше купила от тях, но аз никога не съм ходила там, така че те съветвам първо да ги прозвъниш преди да идеш, тел. 0878988434.

За Zoya не съм виждала да се продават в България, аз моя си го поръчах от EBay.

Общи условия

Активация на акаунт