Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 111
  • 610
  •   1
Отговори
# 315
Момичета ,препоръчайте ми някой издръжлив лак за нокти,че с това миене на чинии , ooooh!-все бързо се лющи цвета?

Аз чинии не мия но пак не ми издържа много    Thinking Naughty .Пробвай на Seventeen  Peace
Мерси за отговора  bouquet

# 316
  • Belgium

Точно днес мислех да си взема някой на Wet & Wild  и съм приятно изненадана че ги има в добрия списък. Wink Laughing
Някой ако е ползвал  да каже как са като трайност. Thinking   Peace

Да не те разочаровам, но не са издържливи. Поне са евтини Laughing

# 317
  • Sofia
Момичета ,препоръчайте ми някой издръжлив лак за нокти,че с това миене на чинии , ooooh!-все бързо се лющи цвета?

домакински ръкавици  Laughing Wink Laughing

# 318

Точно днес мислех да си взема някой на Wet & Wild  и съм приятно изненадана че ги има в добрия списък. Wink Laughing
Някой ако е ползвал  да каже как са като трайност. Thinking   Peace

Да не те разочаровам, но не са издържливи. Поне са евтини Laughing

bouquet Heart Eyes Hug

# 319

домакински ръкавици  Laughing Wink Laughing
newsm47

# 320
OPI са и моите фаворити  Peace ходя на маникюр редовно и пробвам различните тоналности.Иначе бих си взела 1-2 най-много /имат страхотно червени нюанси и един тъмно винено-лилав/.Обожавам ги!Ползвам маслото на Икаров редовно/за нокти/ и мога да се похваля с наистина здрави нокти.Причината за цепенето не винаги е в лака/могат да са перилни препарати,авитаминоза/ .Другите ми любимци са MaxFactor имам и 1-2 лака на Перфект.

И аз се оплаквам от цепене на ноктите (ползвам лакове Перфект, Мейбълин), може да се дължи и на лакочистителя (Констанс Карол), но е факт, че след 2 месеца пауза от лакирането и последното изтриване с лакочистител ноктите ми са перфектни. Сега искам да започна пак да ги лакирам, но ме е страх, че пак ще ги съсипя.
Взех си някакъв лак на Манхатън - лотус ефект

, който не е ясно, в какво точно се изразява, четох в немски сайт инфо от произволни тестове, където това свойство се определя като присъщо за почистващи и миещи препарати, но не и на лакове, някой има ли повече сведения?

# 321
Днес се сдобих с тези два лака ,нямам търпение да се нацам.

И Start to Finish - ОСНОВА,ТОП ЛАК И ЗАЗДРАВИТЕЛ /без формалдехид/  на Опи дано да е добър.

# 322
Есен 2009  - Colección de España :

Излизат на 5-ти август.

# 323
  • София
Момичета,

Знаете ли къде се продават лакове Peggy Sage?

# 324
Момичета,

http://beautybetty.eu/index.php?option=com_content&task=view … 16&Itemid=261 тука могат да се поръчват

# 325
  • София
Момичета,

http://beautybetty.eu/index.php?option=com_content&task=view … 16&Itemid=261 тука могат да се поръчват

Мерси за линка, Жаки, аз това го видях, но ми се ще да ги видя цветовете на живо.... А не се сещам да съм срещала някъде.... newsm78

# 326
Aз имам някакво чувство, че съм ги виждала някъде....но не мога да се сетя къде. Нямат ли в сайта адреси на салони, които работят с тях?

# 327
  • София
Aз имам някакво чувство, че съм ги виждала някъде....но не мога да се сетя къде. Нямат ли в сайта адреси на салони, които работят с тях?

Списък със салони има, ама то в салоните обикновено не се продават... Аз вчера доакто ми правиха косата и си викам хайде един маникюр, и ме направиха с такъв лак и исках да си взема, ама... Ще взема да поръчам от този сайт - мисля да взема и обезмаслител и топ лак, така че... ще взема и едно лакче... Wink

# 328
Но може да ги разгледаш в салона и да си харесаш цвят, а после да го поръчаш. Поне ще знаеш как изглеждат на живо Simple Smile

# 329
  • София
Но може да ги разгледаш в салона и да си харесаш цвят, а после да го поръчаш. Поне ще знаеш как изглеждат на живо Simple Smile

Аз разбрах какво имаш предвид... Mr. Green Ама сега харесах от сайта ето този:

и се чудя дали цвета наистина е такъв... newsm78 Ама явно ще поръчвам по картинката.... Rolling Eyes Нещо не мога да преценя червенее ли или не...?!??

Общи условия

Активация на акаунт