Лакове OPI.... и всякакви други марки - 2 част

• 85 091
  • 610
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Има много детски смях.
Винаги са толкова нежни...

# 482
Аз чакам ето този от ибей
И аз се сдобих с него скоро.

# 483
  • София
Най-после ми пристигна Зоя-та с един месец закъснение. Вече си мислех, че пощаджийките са ми го откраднали или счупили и за това ме лъжат че го няма. Все пак се намери, въпреки че е пратен на 1ви декември е пристигнал на 8ми януари. Чакането изобщо не си заслужаваше. Като ефект и нанасяне е все едно OPI suede, можех да си взема We'll Always Have Paris от магазинчето в Младост 1 и да съм забравила вече. Дано поне да е по-траен, някой в тази тема ми беше казал, че е доволен от трайността. Ще пиша, като се поoлющи.
Ето го как изглежда:

# 484
Pampita, честита придобивка - страшен е лакът Heart Eyes Може ли линк към продавача, дано не си го давала по-назад в темата Hug

# 485
  • София
http://cgi.ebay.co.uk/ZOYA-Matte-Velvet-Winter-Collection-HARLOW … sh=item518e931a4a

Заповядай, но не е по-траен от OPI suede, които имат същия цвят наречен We'll Always Have Paris и се продава в България.
Ето:

# 486
Мерсиии, и за инфото също Wink Ще видя какво ще намеря по магазините, да не чакам поръчка от нета като теб 1 месец Wink

# 487
  • София
Вдъхновена от лаковете, които публикувате в последно време ето какво сътворих:

Води се Франкен-полиш.

# 488
  • Belgium
Kои два лака си смесила?

# 489
Записвам се в темата. ooooh! Маникюристката ми е бременна в 6-ти месец, и в края на другият месец ще спира работа, и аз съм се видяла в чудо. #Cussing out В тъпият ми град няма друга с която бих я сменила, пробвала съм ги, не съм доволна. А в повечето време съм с френски маникюр, и тук-там някоя рисунка. Така съм от 8 години някъде. Сега от лятото, ме накара да ми слага от време на време някой цветен лак, в актуалните цветове, и посвикнах да си гледам така ръцете. Макар че в момента съм в червено, което ме влудява, но стискам зъби, и трябва да свикна. Mr. Green
Отплеснах се.... И така, тука поне да следя за хубави лакове и цветове, че явно ще трябва да се мацам сама скоро. А за френски сигурно ще мечтая само. Crossing Arms

# 490
  • София
Kои два лака си смесила?

O, работата е по-сериозна. В един заздравител (прозрачен лак) по идея на моята маникюристка изсипах 2 вида розов, 1 светло сив и 1 светло син брокат. Кофти е, че телефона не може да докара хубаво цвета. Получи се нещо като брокатено розово с блестящи сини частици на места. Много ми харесва, но ужасно бавно съхне.

# 491
Pampita браво ,много добре се е получило Peace

# 492
  • Belgium
Pampita браво  за ентусиазма  Laughing

Ето това е любимия ми блог за лакове, има страшни идеи, включително за Franken-polish:

http://www.alllacqueredup.com/

Славче, а добре си ни дошла  Hug

Ти какви цветове ще се престрашиш да сложиш?  Laughing

# 493
Лу  Hug, хубаво ми е поне че ще съм в добра компания. Heart Eyes
Като нямам избор, ще се престраша за всеки цвят, почти. Mr. Green Ще ви следя за актуални неща. На тоя етап за сезона, единствените цветни, които са ми слагали са черен, и сега червеният с който съм.  Crazy

# 494
Събрахме се отново, така да се каже.... Mr. Green Славче, радвам се да те видя. Hug Heart Eyes Ще те навиваме и за други цветове. Стоят страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт