ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 238
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, само да ви запитам набързо, дали сте си получили майчинските този месец, понеже аз всеки месец на 5-то число си ги получавах, а сега на това число ми бяха преведни някакви ...минимални ..абе 80 лв ми бяха преведени..но това не са майчинските...към кого да се обърна за отговор?

# 106
Ку-Ку - и на мен така ми преведаха някакви 60лв, явно изравнителни и след 5-6 дни ми преведаха първите 220лв Sad Обади се на счетоводителя си, повечето пъти при тях се оказва проблема. Иначе как си, само те мисля  Hug

# 107
  • София
Дама, дано се оправите по-бързо.   Praynig Имате и нашите стиснати палчета.
Слънчи, честита годишнина!!!  bouquet
Луси, бравос и от мен за тортата!!! smile3501 Ще взема и аз да се пробавам да спретна нещо такова, не звучи никак сложно. Тъкмо за Коледа и Нова Година, сътветно за РД на Ивана ще сме на село и ще се наложи да сме на домашна торта. Почвам от сега да тренирам.  cook

Eли, сега си проверих сметката. На 4-ти са ми превели последната част от "големите" пари, за периода от 1 до 8 октомври. А вчера на 13-ти са постъпили едни 172 лв, които сигурно са за останалите дни до края на октомври. 

И мен ме заразихте с това Коледно настроение. Ами то зимата направо си дойде. Бррр, такъв студ настана. Няма да е лошо и парното да пуснат.

# 108
Честит празник на всички празнуващи днес !!!   bouquet  bouquet  bouquet
Дамче, бързо оздравявайте !   Hug
Ние пак сме болни и довечера сме на лекар.  Sad
Не знам вече какво ще ги правим тези деца.
Досега само баткото беше болникът в семейството.
Вече си има и поддръжник - Енрико.
Направоооо.....  ooooh!
Не знам.

# 109
Хм...странно..може да чакам значи и за бонус пари тъй ли Simple Smile))
Lusesita -Как да сме ..гледаме се...не ми остава време да седна и да ви пиша..И съм забравила да седна и да ви напиша най-важното..=След 15 дневен престой при родителите ми и дълги премисляници и ...моленки от страна на мъжа ми ...реших да простя и от няколко дни съм си във Варна...да видим как ще се живее...до сега е добре..но Нали знаете всяко чудо за 3 дни..незнам до кога всичко ще е добре...Надявам се винаги да е така...Сигурно много ще ме опрекнат..но ..това е...
Забравих да спомена..Честито на РоЖдеНниЦиТе Simple Smile))
Ние имаме вече 6 зъба..8000/72 сме...Доста сме дребнички..
Много бърборим ..не ходим ..а и доста ни мързи  Mr. Green
Като ми остане повечко време ще ви пиша с удоволствие Simple Smile

# 110
Ели - радвам се, че сте добре  Hug И няма да те упрекнем, ти знаеш кое е най-доброто за вас, дано събирането ви е успешно и нещата си дойдат на мястото. Мими има нужда от татко си и той трябва да е до вас. Пожелавам ви много щастие  Hug

Днес резултата от консултацията е 9400(+400) и 75 (без промяна)  Peace
И пак трябва да се дават кръв и урина  Confused

Днес съм голяма спамаджийка  Embarassed

# 111
Ели, не те упрекнахме преди, няма да го направим и сега, или поне аз, подкрепяме те във всяко едно решение, никой не разбира другия на 100%, така че съм сигурна, че според обстоятелствата си взела най-доборото решение. Вярвам, че и в такива ситуации има изход, понякога наистина се преодоляват такива кризи и лошото се забравя, искрено се надявам при вас да е така.
За парите при мен ее същата работа, имам превод от 140лв., даже изпратих запитване към НОИ къде са ми парите smile3516, отговориха ми, че нямам подадена декларация, копирах отговора и веднага го пейстнах на нашета счетоводителка, която ме успокои, че тъй като фирмата дава заплати с един месец назад, ще ми я подадат сега и парите друг път. Rage Та така аз ще съм си с тези 140лв, този месец. А другия месец по празниците ще ми преведат сигурно половината от 220лв. box
Джули, не сте само вие и Мариянчовите цифки се завърнаха, само не можах да разбера аз ли го заразих или не съм го обличала добре. newsm78Цял ден се опитва да спи и се дави, но пак заспива, явно много му се спинка.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:55 от Ewito

# 112
Здравейте и от мен

Благодаря за пожеланията  Hug,и аз много се надявам да се реализирам по професията.А магистратура догодина,тази изпуснах срока.

Слънчи,честита годишнина.Пожелавам ти още много дълги години искрата между вас да не угасва.
Ели - радвам се, че сте добре  Hug И няма да те упрекнем, ти знаеш кое е най-доброто за вас, дано събирането ви е успешно и нещата си дойдат на мястото. Мими има нужда от татко си и той трябва да е до вас. Пожелавам ви много щастие  Hug

Дама да оздравявате бързо.Стискам палци да се разминат системите.
Космонават съм му слагала досега 1-2 пъти.Иначе като излизаме го обличам с ватиран панталон,отдолу чорапогащник,боди с дълъг ръкав,поларена блуза и ватирано яке.Завивам го само ако заспи навън.
На мен също не са ми превели цялата сума за октомври.

За обличането и слагането на памперс нямам проблеми.
За гърнето Илия си стои,засега го слагам след сън и ядене и след 5-10 мин седене винаги има пиш.Голямата работа рядко успявам да го хвана.

# 113
Ели, много се радвам, че вече всичко е наред и сте си отново тримката Hug! Пожелавам ви много щастие и разбирателство от тук нататък и да се радвате на най-хубавото - малката Мария Hug
Слънчи, честита годишнина! Много семейно щастие и пламъкът никога да не угасва  bouquet
Фил, честито на форумското ти "Аз" Simple Smile
На мен за октомври са ми превели само някакви си 10лв - обезщетения и помощи Shocked
Космонавт не съм слагала, а го обличам с дебело яке и панталон (тип грейка), с чорапогащник отдолу, чорапки, ботушки, боди с дълъг ръкав, ватирана блузка и шапка Peace
Люси, аз си мислех, че е купена тортата Simple Smile. Браво мила, много добре си се постарала, а в неделя още повече Hug
Дама, Джули, оздравявайте бързичко Praynig

# 114
  • до една звездичка
Привет и от нас! В този студ нещо нямам желание за нищо! Tired А по-зле ще става ooooh!
Тази нощ Стела ми спретна една среднощна репетиция ooooh! - като се събуди в 3:30, упражнявахме изкачването по всевъзможни вертикални повърхости чак до 5:30  Tired
За парите от НОИ - на мен ми преведоха последните в началото на октомври. От другия месец ще чакам 220-те лв. Как ще ги харча, не знам Rolling Eyes А, между другото, като сме по темата, чухте ли, че увеличаването на срока на 12 месеца от догодина най вероятно ще отпадне?
За обличането - много болна тема. Особено днес - такива усилия употребих докато сложа всичките дрехи и ръкавиците, в условия на адско съпротивление от Стелина страна и накрая, в знак на протест взе, че се наака! Crazy Mr. Green
Болничките - да оздравяват по-бързо Hug
На всички с повод за празнуване   bouquet

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 18:19 от *dega*

# 115
Привет и от мен Hug
ЛУСИ честито ти голямо момче, да е здрав преди всичко, много щастие и успехи в живота му желая!
 newsm59 newsm67
Ели, много се радвам, че вече всичко е наред и сте си отново тримката Hug! Пожелавам ви много щастие и разбирателство от тук нататък и да се радвате на най-хубавото - малката Мария Hug
Слънчи, честита годишнина! Много семейно щастие и пламъкът никога да не угасва  bouquet
Фил, честито на форумското ти "Аз" Simple Smile
Дама да оздравявате бързо.
Стелли честито дипломиране!
При нас нищо ново, аз съм страшно изморена, от работа и недоспиване, и чакам с нетърпение да идват коледните празници, че поне от работата да си почина. То сън скоро не се очертава, с това зъбоникнене.
Хубава вечер на всички

# 116
Хмм  newsm12 явно аз  малко го обличам моето дете като чета за чорапогащници, ватирани панталони .........ами като стане нула градуса. Но може би защото аз ненавиждам чорапогащници и затова и не я тормозя с тях. Ние излизаме както сме си вкъщи с анцуг и чорапи и маратонки и яке, ако е мн студено и завивам краката с покривалото на количката.

# 117
Здравейте и от нас , не сме писали скоро, но ви четем редовно.
Резултатите от нашата консултация на 10м са 10,900кг и 77 см.
Слагаме космонавтче, защото при нас е доста студено тези дни.
Иначе вече си имаме първото пробило зъбче.
И при нас заспиването става много трудно, все иска да стои и е направо кошмар като стане време за лягане, вие какво правите дайте съвет, как да я накарам да лежи.
Дама да оздравявате бързо.
Стелли честито дипломиране!

# 118
  • София
Честито, Фил!  Hug
Днес и Михаела има имен ден - нали до последно щеше да е Филип  Laughing
Днес и Жоро има имен ден  и той до последно щеше да е Филип  Joy

Слънчи, да се радвате на правнучетата двамата с мъжа   bouquet

Дама, оправяйте се бързо, отвратително е болести, а като се и задълбочат е мъка. Джулка, борете и вие хремата! И на мен ми писна вече 10 дена да се сополявим всички и да не излизаме никъде.

Куку споко, вярвай че всичко ще се нареди!

# 119
Ето го и моето ходещо момче Grinning
http://www.friends.bg/video/cf1362d48200adcc1e6cbb8242bfffe1

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 22:38 от matza83

Общи условия

Активация на акаунт