ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 248
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!

Мъчно ми е за всички болни и неразположени даца и родители SadДано утре новините са по-добри Praynig

При нас след 3 месечно затишие се появи 3ти зъб :roll:4ят и той е на път май.

катенок, браво, по никакъв начин не личи, че не си учила български и граматика Hug

пипи, много хубаво си се престрашила да отрежеш толкова дългата коса, много по-стилно и интересно е.

# 181
Здравейте и от нас.
Всички болни да се оправят и без такива новини. Rolling Eyes
Ние вчера така се прискрипахме на едно чекмедже на кошарата-ужас сега ни е подут пръста и червен  ooooh!Ама не мога да опазя навсякъде.Слагам от клипсите за чекмеджета ама всичко се маха,незнайно как Crossing ArmsДетска работа.
Говорите за някакви изравнителни от НОИ,аз нямам такива все още newsm78Ама се надявам да дойдат Laughing
A сега да оспамя темата Blush
Момичета,ако някой се интересува от дистрибуция на орифлейм да ми пише на лични имам безплатни талони за включване Peace и определено си заслужава Flutter
Целувки за всички болнички и здравички сладурковци

# 182
Здравейте и от нас!
dama, много ми е мъчно за Косето, като знам аз бях голяма магарица с тези проблеми и пак ревях от безсилие, да цункаш малката душичка и бързо да се оправя, потърсете все пак друго мнение, по някой път има и по-лесно лечение за лошите неща. Hug
Tedsan, дано поне тебе те приемат в колегията, че аз и до университетна не можах да стигна,а правото ми беше такава мечта, но учих друго така или иначе. Flutter
Ели, може да се е впечатлила от нещо през деня, поне Мърко е така, ако е плакал за нещо много, после си спомня и плаче и нощем, напр. вчера се беше събудил, но в тарапаната докато го чуя и беше вече изпаднал в истерия, цяла нощ хлипа и спа при нас. Това е просто предположение, но може да е било нещо незначително за вас, и да не сте обърнали внимание и това да е причината за среднощните изпълнения.
Ханна, дано бързо ти мине, много е кофти като няма кой да те отмени, то е трудно като си здрав, а камо ли като се влачиш като парцал.
Gerito, много дълго време ви нямаше, браво на теб ти си смелчага, аз също много искам да оставя Мърко вече да спи у нашите, но ще чакам да се отбие, че не ми се търчи посред нощите да кърмя, а той със сигурност ще ми врътне такъв номер.
За нашия прощъпулник накратко, Мърко се събуди по средата на празника си, всичко беше според традициите, търкаляхме питка, имаше бяла пътека, ама той пък точно тогава реши, че на друга страна ще тръгне, половин час го прилъгвахме , най-накрая пренесохме всичко по посока на неговото ходене, та да се натъкне най-сетне на предметите, които бяхме му приготвили. Бях сложила Оксфордски речник, сборник по математика, визитник, мишка и хеликоптер и едно БМВ Х5 играчка, нашия хвана първо мишката, за гордост на баща си, после и БМВ-то, май няма да е глупав хич. Joy
Пуксам ви някои снимки, не са кой знае какво , но за толкова можахме да го уловим на едно място.
http://ewito.multiply.com/photos/album/1#1
 Изкарахме си добре, хубавото е , че и Мърко се измори и заспа рано та и ние можахме да си починем. Да ви кажа при нас номера с късната вечера оправи съня, сега се буди най-много 1-2 пъти да цокне 2-3 глътки, и всичко е спокойно, да чукна на дърво.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 17:16 от Ewito

# 183
  • до една звездичка
Много, много ми е тъжно като чета за толкова болни дечица Sad Стискам палци и пожелявам на всички от все сърце да се похвалят по-скоро с добри новини за оздравяване! Praynig

Ewito, честити ви краченца отново и честито ти проходило момче. Аз не разбрах твърде каква е тази мишка-хеликоптер, която си е избрал Мърко, ама, карай Embarassed А, да питам, проявява ли интерес към металофона и барабанчето (от снимките), че днес точно това се чудех дали да купя на Стела, но не бях сигурна дали ще се впечатли Rolling Eyes

ФиЛ', каква беше паузата между първите две зъбчета на Ената и новите? Колко време мина?

katenok, и аз като Фил смятам, че се справяш далеееееееееч по-добре от хора, които са учили и български и граматика! Hug

Vania_84, и на мен не ми вдъхнаха особено доверие тези устройства за чекмеджета и затова не купих. Добре, че засега Стела се отказа да ги дърпа.

# 184
Здравейте и от мен
Всички болнички дечица и майки да оздравяват  Praynig.Да има само хубави новини в темичката.

Честити прически на Пипи,Гери и Валя.И аз преди 2 седмици се подстригах,косата ми не приличаше на нищо,толкова беше изтощена.

Еви,честит ви прощъпулник.Много хубави снимки.
Дега,може ли да ти отговоря вместо Фил - Илия имаше пауза от 2 месеца между първите 2 долни зъбчета и горните 2.Дано не се сърдиш.

# 185
Dega, имала съм предвид мишка за компютър и хеликоптер Joyотделно едно от друго. Сега ще го поправя. И ксилофона и барабачето са му много интересни, не знам дали защото са нови, но свири усърдно и на двете.

# 186
Много ни е болнава темата, ама то с това време  Confused Гледах прогноза, че в неделя може и сняг да превали  Peace

Еве - честит прощъпулник, браво и на Мърко, добре се ориентира какво да хване  Mr. Green
Теди - браво за изпитите, стискам палци да влезеш в Колегията  Hug

# 187
Eвито, много сте готини. Цялото семейство.
Теди, айде стискаме палци. И ти като мен с няколко дини се движиш.
Бързо да ни оздравяват бебчетата!!!

# 188
Привет
Дано всички болни бързо се оправят. Ние засега сме добре, но летните вируси ги изкарахме всичките и направо изпадам в ужас като си представя пак да сме болни - дано пропуснем  Praynig този път.
Алекс и Нивеа качила съм снимки в албума "Покупки за януарчетата" надявам се да свършат работа Simple Smile

# 189
  • Пловдив
Много лошо, че и други дечица са болни Sad
Аз неуспях да опазя да не я заразя Миша Sad Само хрема има, но знаете .. колко ужасно става положението през нощта  Tired
Микки, ама как сте се подредили и вие .. С две болни деца, че и ти болна .. Дано се чувствате по-добре вече  Praynig
Дама, и вие също!
Ewito, честит прощъпулник  Hug Компютърен специалист, а? Wink  Hug
katenok, много си си добре и граматически и физически  Laughing Wink (видях снимките в албума)
tedsan, браво за ентусиазма и за успеха, който имаш в адвокатската колегия. Как се справяш с учеше, Яни и Мопси2 .. направо незнам. Че и вечно си с бодър дух  Hug

Някой питаше за зъбките - Миша е с 2 зъба вече 4-ти месец  Rolling Eyes

Ами това е. Може да съм пропуснала нещо  Rolling Eyes

Тази нощ пак се бършем сополи  ooooh!

# 190
Оф момичета ..... като чета за болни мами и дечица- лошо ми става. Като знам какъв кошмар беше вкъщи преди 2-3 седмици с тия сополи  Cry  дано всички бързо се оправят  Praynig

# 191
  • София
Най-после да се доредя до компютъра и аз.

За болните, много кофти. Още ми е пресно-пресно. Ние вече сме доста по-добре, но и на двамата не знам как да им изчистя носа от тези сгъстяващи се секрети и задна хрема. А като чета дама и клои какво казват се притеснявам. На Ева не мога да и спра подсмърчането от доста дълго, а сополи не текат. Какво ще препоръчате? Чистене с физиологичен разтвор или?

Аз след земетресението така се шашнах вечерта, че стоях будна до към 1:00. Накрая се предадох и легнах. Сънувах цяла нощ разни вампирски сънища (сигурно от шантавия филм който даваха). По едно време се пробуждам и ми се привижда някакво ломотещо чудовище надвесено над мен.  Shocked А то станало 6:30 и Жоро мрънкал, мрънкал за мляко, пък се надигнал с все чувала на решетката и подвиква.  Grinning

Сега отивам да гледам снимки на прически, прощъпулници и прочие.

# 192
  • Варна
Magany, златна си  Heart Eyes Благодаря ти много  Hug

Съжалявам за всички болни дечица  Sad Дано се оправят бързо  Praynig Моите също почват леко да се сополят и покашлят...
Фил, честит ви зъб  Grinning

# 193
Такам...ето ме и мен ..днес ходихме на лекар..след тази изтощителна нощ, която минахме..
За редовете сополи, ни предписаха Виброцил капки за нос, осцилококцинум, витамин Ц, Калции, Едно мазило за мазане преди лягане за загряване...маже се коремчето гръбчето и ходилата,..Като че ли детето е по-добре сега преди да заспи, обаче сополките много неприятно ooooh! Едвам диша и едвам си изпи млякото ...
Айде лягам аз че да си доспивам ...

# 194
Момичета, в неделя ходихме на парада на Дадо Коледа.
Искам да ви направя съпричастни http://www.flickr.com/photos/kalindimit/sets/72157609278969710/show/
Може да зарежда бавно, защото снимките са големи, но поне са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт