ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 235
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Забравих да питам,някой може ли да напише какви са цените на Сънвал в София,Варна или Пловдив,че много се ядосах. Тук месните им пюрета ги продават по 3 лева, аз намерих в Габрово по 2 Shocked и се чудя и се мая това възможно ли е?
Забравих да се отчета за месеца 11 400, 80 см. За първи месец да си отдъхна, няма такъв прираст на кг,даже никакъв.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 16:48 от Духче

# 31
Ха, Мърко е спринтьор! Grinning

Така съм се смяла с този кътник, да са ви хубави и бели и здрави всички зъбчета Wink

Тази история с месното пюре е ужасна! И защокато има подобни случаи не се е чуло досега!?!
/аз гледам да купувам органични пюрета, но далеч не всеки път има избор Sad/

# 32
Духче, в нашето магазин са по 2 до 2,20 лева.  Naughty ХИПП върви по три лева.

гълдфрнцгх   тдфйрд фгхйфдф   дфгхжжж Поздрав от Яни Hug

# 33
духче, по около 2 лв. са сънвал

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 17:02 от Пипи

# 34
Да се запиша набързо и да се похваля с -19кг с Дюкан.Днес ми е едно весело след резултата на кантара Crazy
Ето да ви почерпя

# 35

ааааа, Ваняяяя, за тебе -19 кг, а за нас сладкиши, а?  Wink ама ще се почерпя  Naughty

днес съм видна спамаджийка Blush

# 36
Ewito, страшен е Мърко, как смело тича, браво на него Hug
Опитвам се да кача клипче на моето бягащо момче, но не мога Whistling
Ваня, поздравления за резултата Peace

# 37
Ихааа, Ваня, 19 кг, това за мен е космооооооос! Аз съм си все 6-7 кг отгоре, но пък влезах в старите панталони, защото ходя активно на спорт и сега съм превърнала сланините в мускули   animal085 .

Духче, вие сте отличници с тези размери. Моята девойка си похапва доста добре, но е 7,5 кг. Явно на мама се е метнала дребосъчка.
Гледах в старата тема обсъждате какво можете да правите и направо ме е срам. Аз съм супер неамбициозна майка и не можем и 1/3 от вашите постижения  Embarassed
Но пък имаме следните умения:

1. Ядем пръст (всичките ми цветя са падали по два-три пъти на земята).
2. Интересуваме се от кабели! Ходим и ровим в разклонителя да проверим кое не сме опитали все още!
3. Разнасят ни като чувал с картофи - каката има страст да носи бебето и го зарязва на всякакви странни места. В отплата бебето се залива от смях.
4. Включваме си телевизора с дистанционното и сме супер щастливи като сменим програмата!
5. Пеем, обичаме да пеем всякакви песни...
6. Дърпаме си косата, за да покажем колко е дълга.
7. Удряме си главата, като сме облегнати на нещо и проверяваме дали ще ни заболи. Пробваме с различна сила.
8. Пълзим, изправяме се, пристъпваме държейки се за мебелите и сядаме мнооооого внимателно. Ходим като се държим за ръце.

И какво не правим - не правим боц, не правим чао, ма-мам единствено викаме като име, другите ги наричаме ммммммммммммм.  Не даваме целувки...

# 38
гледам, че всички пускате клипчета, ето едно и от мен, да не остана по назад Party http://www.youtube.com/watch?v=EwlCeqjCgWE - трябва звук

ваня, браво! на мен дюкан не ми понесе

# 39
  • до една звездичка
...защото ходя активно на спорт и сега съм превърнала сланините в мускули...
Че това малка работа ли е? Все си е нещо, как? Simple Smile

Ааааа, откривам сходство с някои от изброените от вас умения и маймунджилъците на Стела. Чудно, защо ли? Сякаш са набори Laughing

=// Кабелите, кошчето за смет и чехлите са наши фаворити номер 1 Embarassed
=// Теглим си косата (най-вече зад ушите) Laughing
=// Удря си главата в твърди предмети (явно тества кое е по-издържливо) Shocked
=// "Любимото" ми - бърка с пръстчетата си в ушите на мама, носа, устата така настървено, сякаш ще получи награда за особени заслуги. За съжаление, точно в този ред ooooh!
=// Прясно-прясно се изправяме Peace
=// Правим "Браво" (с повод и без повод) Laughing
=// Разбираме от "Не" Mr. Green

Ваня, браво за резултата! И да ги задържиш, ей Hug
mama tan4e, изуми ме и мен с този кътник Shocked

# 40
  • Canada, ON
Първо - благодаря на авторката на темата за труда и внесения есенен нюанс Simple Smile

За уменията - аз пък мисля, че е много важно детето да се научи по най-бързия начин да различава обекти и да изпълнява "прости команди", за да може като проходи по-стабилно да носи бирата от хладилника. Също така ние обсъждаме различни физични закони, философски понятия; говорим си за световната политика и икономика...  За втория език - то е ясно, че и той е включен.

За месото - тук всичко е блъскано с мнооого хормони и какво ли още не. Плодовете и зеленчуците също са наблъскани с химия. И всичко това е съвсем официално и на никой не му прави впечатление. За това пък са много актуални различни "био" или "органични" продукти, които са произведени по естествен начин. Аз се опитвам такива да купувам за Джулия, но не намирам всичко което търся. Скоро взехме едно пиле от една близка ферма, където жената ме уверяваше, че хормони на пилетата не дават. Дано да е така. Честно казано мен много ме притесняват тези химизирани храни, но не се виждам в ролята на фермерка. Жалко, че индустрията превърна храната в боклук. Дано нещата се променят към добро някой ден - за децата ни.

За килограмите - в момента в който спра кърменето и почна цигарите, всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

# 41
Здравейте и от мен
Да ви почерпя,че днес се дипломирах за бакалавър:

Еви,Мърко е страхотен и е като стрела.Да ти е жив и здрав.
Мама Танче,честит ви кътник.
Ваня,браво за свалените килограми.

Купени сокове много рядко му давам.Гледам да му предлагам пресни плодове.

# 42
Духче, Сънвал намирам от 1.90 до 2.30. Имах намерение да взема на едро на името на фирмата на една приятелка, обаче от Неделчев ми искаха санитарно разрешително на обекта и замразихме поръчката.

Мерки на Бояна на 10 месеца: 75 см, 11.800 кг.

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 19:15 от lady_ivy

# 43
  • София

Мерки на Бояна на 10 месеца: 75 см, 11.800 кг.
Поздравления!чудесни мерки Simple Smile

# 44
 Стелли,браво на теб!  Пожелавам ти оттук натам -само напред! newsm24
Тониси, и аз правя някакъв вид пречистване тези дни,но не чак толкова стриктно.Чувствам се по-добре,олекнах с едно килце  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт