ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 231
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Еха, Лайди Иви този път ни закопахте, добре е наваксала след проблемите. По отношение на пюретата и аз мислех така да направя след като ме ядосаха с надценката.
Ами да се похваля и аз с "умения"-научил се е да ми сваля анцуга докато готвя, първия път стана случайно дакато се опитваше да се покатери и сега вече е голяма забава. Вече ходя с дънки за които се хваща и така ходим живо чудо. Освен това сред завидните му дарби са да изважда един по един захранващите кабели на компютъра, отваря хладилника,светва лампите и също много държи да провери, колко боли като си дрънка главата.
Току що му дадох да яде тиквеник, че много ми е заслабнало детето Laughing

# 46
Знаете ли , че днес бг мама става на шест години newsm59
Стели, честито ти дипломиране  bouquet  bouquet  bouquet
Днес забравих да спомена , че темичката и заглавието са чудесни както винаги Hug
Мече, съгласна съм с теб напълно .Положението с храните във френско е същото.За детето и аз определено ще гледам да е био.
Ваня поздравления Hug документирай със снимков материал Simple Smile за да амбицираш и другите дюкановки Grinning

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 23:42 от mari_rus

# 47
Пипи, ама много обичам бебешки смешки, много е сладко, Емчо-бадемчо е много весел!
Стели, честито, сигурно много ти е олекнало, като знам на мен какво ми беше след 7 години следване... Whistling
Благодаря на всички за милите думи, в неделя ще правим прощъпулник! Hug

# 48
  • Пловдив
Хайде и аз в новата тема  Grinning

Еви, Пипи, чудесни са ви малчуганите!  Hug
Момичета, качвайте клипчета да видим дечицата. Много ме радват като ги гледам. Създала съм си някаква представа за дечицата вече и ми е мило да ги виждам как щъпукат или бърборят  Heart Eyes

Честито на Стелли!!   bouquet

Ваня, браво! Ти ме шашна с постиганатото с Дюкан  Shocked  Hug

Духче, в Пловдив само Вис Виталис предлагат пюрета на Сънвал - цена 1.90лв

# 49
  Уф,да кажа за къщите-имайте впредвид,че има много за чистене..много ме тормози това.И все си има работа,и все някъде нещо не е довършено,а при това положение мераците с градината ми идват отгоре.Но пък е хубаво-не мъкнеш количка по стълби,не пречиш и не ти пречат съседи, имаш много място да си опитваш различни идейки Simple Smile
  За момента в лека трудност се превръщат вратите-много лесно се отварят,да не кажа че направо не се затварят,и до сега на два пъти хващам Ема в коридора,дръпнала да излиза по улицата.Като я сгащя така и я прибера вътре ми вика"не,не" и ме бие Sad
Това  е новото към днешна дата.А и никак не спи..има ужасен нощен сън,неспокоен,реве на сън,върти се и ..се буди наспана в 4.00.Приемам всякакви идеи за спокоен сън Hug

# 50
Духче,в Русе съм намирала само на едно място пюрета на Сънвал .Там имат месни за 1.90,но са от 190гр.,а тези от 220гр.бяха 3лв.Много странна ми се стори тази разлика в цената,но...жената ми обясни,че така пристигали.
Много сладки клипчета  Simple Smile

# 51
  • София
Еййййййййййй, успях най-накрая да прочета, че и до писане да стигна  newsm44

Така, айде докато не съм забравила.

Честито на всички празнували от 8 ноември насам, последно писах миналия петък  Embarassed
Стелли, честито дипломиране и да запишеш и една магистратурка  Peace

Духче, малките месни пюрета на Сънвал 190гр - 1,90
                                                        зеленчукови  - 1,75
                                                         плодови        - 1,75
                                            месни пюрета 220гр - 2,10

/това от днес/

Паднах от смях с твоя анцунг, много са хитри тия малките ей!

Мърко е страхотен, Миша говори чудно и верно на китайски прилича. А Емо как се смеееееее  Heart Eyes Всички дечица са много хубави, в старата темичка гледах още ама сега не се сещам за имената. Наистина се забавлявах. Целувки на всички.

За соковете, аз й правя всеки ден на Маги по 120мл. Намалих малко дажбата, че както бях писала бях стигнала до 200мл  Embarassed Чета ви, че трябва да хапва пресен плод вместо той да е изцеден на сок, ама много се дави. Нахраня я примерно и след половин час решавам да й предложа четвъртинка зрънце грозде и се дави, повръща си обяда и... Мързеланата мамина не ще да дъвче качествено още.

За пастата Ненедент беше станало дума в старата тема. Аз всеки ден / Shocked / мия зъбите на Маги. Слагам накрайника, много малко паста и айдееееее веселба. Много обича като си движа пръста, все едно накрайника е от тези кукли дето си пъхаш ръката в тях и шават. Много й е забавно, свивам си показалеца и й викам "Здрасти, Маги! Как си?" и прочее глупости.

За месото, аз вчера също гледах новините. Ами гадничко си е. Ние нямаме достъп до домашно месо, и като приключим и с месните пюрета и почна да купувам от магазина мога само да се надявам че е свястно. Ама едва ли...

juleto18, Дормикинд пробвахте ли?

Лека нощ.   bouquet

# 52
темата, в която ще си честитим рождените дни, има я и на първа страница
нека утре я изпълним с красиви пожелания за Стефчо и Лусесита. Следващите са Усмивка и Мария!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346851.new#new

# 53
  • София
Пак съм аз!
Момичета все се каня да помоля да ми пратите потребителско име и парола за албумчетата, защото като показвате снимки от там аз нищо не виждам.

И моята Маги ще ви я покажа.

Хайде пак, лека нощ!

# 54
Стели - честито дипломиране  Hug
Еве - да ти е жив и здрав Мърко, много е готин  Mr. Green
Танче - честит ви кътник. А на Стефчо му излиза не предните горни, а следващия до тях (ух, как  го обясних  Embarassed)
Ванче - страхотен резултат  Peace Успешно задържане  Hug У дома майка ми(-7) и сестра ми(-16) са на Дюкан и резултатите им са страхотни, много успешна диета се оказа  Crazy
Духче - много ме развесели  Laughing Опасен ти е Боянчо  Mr. Green
Юле - и Стефчо е по същия начин със съня, когато е в интензивна фаза на зъбоникнене. Пробвах Дормикинда, но нямаше ефект. За сага мажа с гелчета и така. Буди си се и това си е  ooooh!

Сложих отдавна бъдещия рожденик да спи и досега 5 пъти се събуждаше, пак сме във фаза зъбоникнене   Tired

Но утре ще сме бодри и засмяни, младежа ще празнува със пълни сили  Mr. Green
Идеята за отделна тема за пожеланията е много хубава   Hug

Лека нощ и спокоен детски сън   bouquet

# 55
  • София
Мерси на Лусесита и на Еви!

Ето го моето МАГИческо дете
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303578&pid=8861723

За сега само това съм снимала през ноември  Embarassed Ще се поправя тия дни.
Разгледах само ноемврийското албумче, много са сладурски всички дечковци и всяко си има негова физиомномийка. А като са бебчета всички си приличат. Утре ще продължа с гледането.
Вече наистина си лягам.  Laughing

# 56
И аз в новата ни празнична тема, макар и на трета страница Laughing
Стели, честито дипломиране!!!Много професионални успехи!
Мацата много е сладка твоята Маги!
Еви, Честито прохождане на Мърко, много е бърз само мама да има здрав кръст да тича подире му. Grinning
Миа, много ме разсмя с вашето обучение, страшно сте го измислили Joy Joy

# 57
  • София, Дървеница
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  СТЕФЧО!!!
ДА СЛУШКА МАМА ЛУССИ, МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ.

# 58
Добро утро!

Стелли, честито дипломиране!  bouquet

Маце, наистина е МАГИческа! Hug

Днес ми е вече едно коледно, дори ми се украсява, макар че по план за Коледа трябваше да сме в новата къща.

Имам някакво натрапчиво усещане, че темата, в която ще честитим РД на децата няма да се хареса на някой мод и ще ни я заключат Rolling EyesДано да греша.

# 59
Добро утро и от нас, леко замаяни, недоспали, но в много приповдигнато настроение.
Рожденика с пълни сили лудее още от ранни зори  Mr. Green

Благодаря Ви за милите пожелания, пожелавам ви и на вас всичко най хубаво, но най вече много здраве и детски смях в домовете Ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт