ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 233
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Стелли, честито дипломиране  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета поздравявам ви с тази песен:
http://vbox7.com/play:676bbfad
Ще се скъсате от смях! hahaha Joy hahaha Joy

# 61
Добро утро и от мен!

Стели, честито дипломиране. Трудът ти е увенчан с успех!  bouquet

Аз днес не съм в кондиция нещо. И двамата са болни вкъщи- кашлици+суполи+Т. А Ники му излезе и ечемик на окото. Бе въобще.... Confused
Но стига, няма да помрачавам хубавото настроение в темичката. Hug

# 62
Добро утро момичета!
Маца83, мерси за поздрава! Така звъни телефона на мъжа ми от няколко дни и я слушам по н-пъти на ден, а на мен хич не ми харесва.
Стели, честито дипломиране! Хайде сега и една магистратурка!
Много са ни сладки дечицата и на клипчетата, и от ноемврийското на албумче.
И на мен ми се иска да отслабна, ама явно нямам воля да го направя. Сега след като прочетох за забележителните постижения на някои мами отивам да се срамувам в ъгъла. 
Фил, и на мен ми е едно такова коледно и си промених аватара в унисон с настроението.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 63
Добро утро и от мен  Hug

Първо да "благодаря" на Чевръстата гадинка за фаталното пророчество.   Heart Eyes bouquet Яни днес наистина се завря в пералнята и викаше Уууууоооуууу. Беше очарована от ехото и въртящият се барабан.  Crazy Вече си представям как мръсното пране ще се вади навън и бебата ще се вре вътре  Mr. Green А както и обича да се катери и гледа бащичко все на високо да бъде... абе коза!

И да се похваля- моето зверче вчера откри, че може да стои права без да се държи. Застоява се около 15 секунди, после пада и пак се изправя като не престава да се хили и крещи.  Party Другото ни "умение" пак от вчера е, че трака със зъби.  ooooh! Почуква и потърква долните два с горните два и се чува един звук, сякаш хрупа бонбони лукчета.  Blush Като го чух за първи път и разбера каква е работата си заврях в устата й два пръста да търся какво е налапала.  Crazy Много ме е страх да не набара ОТНОВО някое забравено кубче с отрова за хлебарки. Уж съм почистила всичките, но все се оглеждам.  Mr. Green

Стелли
, честито дипломиране. Успех оттук нанатък.  Hug

Забележка- аз нещо не мога да отворя страниците и клипчетата на Мултиплей..  Confused

ПС. Луси, ще споделиш ли как се чувстваш като си припомняш всичко една година по-късно? Аз настръхвам само при мисълта...

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 11:21 от tedsan

# 64
  • София
Честит Рожден Ден на Стефчо! Много късмет на него мама и тате!  bouquet  bouquet

Теди- колко много зъбки имате ,че вече тракате с тях. Ние дори това не можем да правим като сме беззъби! Sick

А Сияна и тя е много активна с пералнята ,ама още не е успяла дя се завре вътре Hug

# 65
Здравейте мамичета,
и ние да се запишем най-после.
От два дни сме със сополи, през ноща бебо не спа добре и много се притесних но днес дивее наоколо.
Аман от тези настинки и вируси, да вали сняг да чисти въздуха че голям ужас.

За храната, аз захраних Сашко с пюрета но той не ги харесваше много и вече е на супички, кремчета. Сигурна съм, че всички си имате роднини на село. Ние поразпитахме и намерихме така месце от домашна пуйка. После така си купихме и зайче. В обедните супички слагам от месото и го редувам. Нейзбежно е но купувам пилешко а в него има най-много хормони. На бебо не му харесваха пюретата с месо и аз вобще не го карах да ги яде. Сокчетата също ми ги отказва, от плодовете наблягам на бананите. Марзелувам относно прясно изцедените сокове но скоро ще почна да давам. Сега сме на вълна печена тиква и ябълки. За цитрусите проблема е в кората, не трябва от нея да попада в сока. Иначе мисля че няма проблем да се дава. Аз избягвам
мъхестите плодове: Праскова, кайсия и ягодите и малините.

За постиженията Няма да изреждам всички неща който правят и Вашите дечица вече, само ще кажа че си имаме ново постижение, покаваме с ръчички почти цялата песничка "Хей ръчички, Хей ги две" и се поклащаме като матрьошка, още не се сеща да разпери пръстчета и да си мие лицето но и това ще стане. Въобще чуе ли хубава мелодия започва да танцува. Голям смях пада  Joy 
Вече зъбчетата ни са 9

Хубав ден от Нас и излизайте на разходка, времето е само pd навън.
Ние със сополите ще си кротуваме вътре  Sad И дано бързо се оправяме  Praynig

# 66
Ние да се похвалим, най-сетне ни избиха първите две зъбчета. При това без рев, сълзи и сополи!
Като чета за вашите 9 зъба направо се чувстваме недоразвити  Mr. Green
За храната - ние вече сме на детска кухня. Какво слагат в манджите и супите не зная и не искам да знам. Едва ли е органик, но пък ни се услажда. Така или иначе нямам баби на село да пращат и купуваме от магазина.
И да се оплача, таткото ни се върна от чужбина и всички дрешки, които е напазарувал за бебката са за 68 см (той присъства на консултацията последния път и видя, че сме 70-72 см). Мъжка му работа...И сега си имаме грейка и бодита за подаряване. Поне каката е улучил и мамата  newsm44 .

# 67
Хахаха от Мамчета и Момичета кава думичка е излязла, личи си че не съм във форма.

Относно сокчетата, но прясно изцедени, предимството е в това, че те проникват директно във кръвта и така набавят на бебето витамини и полезни вещества. При приема на плодове и зеленчуци една част от полезните вещества се губи в храносмилателния тракт докато се обработват от организма. Това важи и за възрастните.
Затова ако имате възможност давайте пресни сокове, между храненията, а и Вие пиите. Преди да забременея приемах по 500мл. сок от моркови на ден в комбинация със други сокове, в продължение на няколко месеца.
Мисля, че се получи добър резултат, сладко и здраво бебе. И аз се чувствах тогава много добре заредена с енергия и някак по-жива.
Моркови сега има много, а и есенни зеленчуци и плодове. И аз ще зарязвам мързела време е да почна да давам. Бебо май сам ще се откаже от кърменето  Thinking

# 68
здравейте!
ох днес ми е едно празнично,все едно моето диване става на годинка! Partyа като се сетя преди година как тръпнехме всички в очакване на бебоците.....хайде целувки на всички ние и днес ще хайманосваме!

# 69
  • София
момичета слагате ли вече децата в космонавти когато ги извеждате за разходки?
Чудя се нашия да го пазя ли за по-студено време или да започвам да го използвам активно Simple Smile

# 70
 И аз се чудя за космонавтите  newsm12, че имаме няколко вече, но все ми се струва че им е рано още и докато се начудя май ще и станат малки Simple Smile

# 71
  • Карлово
Хей, че е весела рожденската тема. Фил, защо такова предчувствие, не сме само ние, има и на октомврийчета. Аз чак се просълзих от умиление.
Слънчи, аз имам едно редутско космонавче от една приятелка, не е много дебело, точно за сега и си го ползвам.

# 72
Привет и от нас  Mr. Green
Денят ни беше една малка приказка, от всякъде само красиви пожелания, много хубави емоции и сега ми е едно хубаво и весело  Hug
Рожденническата тема е невероятна   bouquet

Ето и снимки от скромното ни парти
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307794
А в неделя ще се събираме и с родата  Crazy

Страхотни сте  Hug

# 73
 Честита първа годинка на Стефчо nbirthday  bigdance2
Много здраве и дълго и щастливо детство.

Ane - права си за сокчетата Peace , но предполагам че говориш само за био (или селски) плодове. Когато не успея на се снабдя с екологично чисти плодове предпочитам да купувам сокчета на Хип Био, отколкото да купувам от пазара плодове.

# 74
http://fr.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE&feature=related
Ето едно поздравче спешъл от Даная за рожденника Стефчо и за другите януарски младежи Grinning
Аз днес ходих на фризьор Simple Smileза първи път се престраших да отида във френско Simple Smile но съм доволна, даже и фризьорът ми беше готин Wink

Общи условия

Активация на акаунт