ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 233
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер, момичета искам да питам преди да ви дойде менструацията за пръв път след раждането имахте ли болки преди това? Днес имам кошмарни болки цяла вечер стоя на кълбо, какво е това чудо. Освен това съм се опъпчила като 14 годишна пубертетка,на нищо не прилича това!
Съжалявам,че развалям празника с моите кахъри.

# 76
Духче, аз имах такива болки ConfusedПо мои сметки това е било овулация.

микки, мина ми такава мисъл през главата, щото съм ставала свидетел на наглед безпредметно заключване.Даже не знаех за октомврийките, в такъв случай всичко е наред.

слънчи, аз вече обличах веднъж космонавт, тук си е студеничко по природа Simple Smile

# 77
  • Пловдив
Духче, аз имах болка преди 2-3 седмици  Confused Мислех, че се свърши с блаженството без гостите от Червен Бряг. Но после ми мина и нямаше нищо.

Аз космонавт не съм обличала. Тук грее слънце Simple Smile Събличаме и якетата  Mr. Green Лично аз понякога така се разгорещявам, че се събличам за половин час по потник  Crazy
За жалост наближава края на топлата есен  Confused

# 78
  • София
Здравейте!
Извинявайте,че Ви нахлувам в темата,но имам малко бебе и ми трябва стерилизатор.Имам предпочитания към Чико електрически.Ако на  някой от Вас вече не им е нужен и продава такъв може да ми пише на лични.

# 79
Духче, аз нямах болки, само апетита ми се усили, това ми бяха признаците и преди.
Аз обличам космонавт, само че не от най-дебелите, взехем един по-тъничък, е пак е космонавт, но имаше едни с вата за много люта зима.
При нас никак не е топло, даже като няма слънце направо е смразяващо. От няколко дена излизаме за по 40 мин. и се прибираме с червени бузи. Мисля даже да слагам вече ватирания чувал на количката, защото покривалото ми е тъничко.

# 80
  • Варна
Добро утро!
Аз засега я карам без космонафт - със шушляково яке отгоре, и с поларено панталонче върху чорапогащника, обаче завита с дебелото одеяло и чувала на количката. Разпределила съм си връхните дрехи за студено, по-студено, най-студено  Laughing Все пак вчера тук беше 6-7 градуса, а ще става 3-4 и пак ще трябва да излизаме.

# 81
  • София
Алекс тези дрехи за кой етап на студа са ти?
Аз вчера разходих Лъчезара с космонавт,но не завита и отдолу не беше дебело облечена,всъщност да си призная не ми се преобличаше(че тя винаги плаче при смяна на дрехи) и я метнах в космонавта по домашни дрехи-боди и цял гащеризон(от този вид дето ползвахме когато бяха съвсем малки бебета).Тя спа навън и се прибрахме в 5.30 и до последно ръчичиките и нослето  бяха топли.

ханна така както разказваш колко е приятно времето при вас чак тизавидях,да не вземем да цъфнем с децата тези дни пак при вас!

Весел ден на всички!

# 82
  • Варна
Слънчи, това го броя за студено  Laughing И аз винаги пипам нослето, ръцете не винаги са показател, че все са й отвънка. Като каза че Лъчи плаче при обличане, Магито пък ми изкарва нервичките, защото види ли ме с дрехите и тръгва да обикаля, обуя един чорап, айде пак заминава, накрая я заклещвам между краката си и почва да реве. Луда работа  #Crazy

# 83
ей, това с обличането и смяната на памперса е мноооого трудна работа. и аз понякога пъхам Емо с домашните дрехи в едно космонавтче, ама то не е много дебело. иначе има дебели якета с панталонки (като грейка), ама тях ги мисля за студените дни, като е около 0-та.
ако съм готова да изтърпя малко рев и бягане му обувам чорапогащник, термо чорапи, панталон, боди, пуловер и яке (от дебелите) или елече (шюшляково и ватирано). не го завивам все още.

# 84
Добрутру!

Днес закуската е от мен, форумското ми Аз имало имен ден Mr. Green
Миа,  Wink

Тук вчера ставаше за разходка, за това цял ден почти бяхме навън, отдавна не се беше случвало.
За справка-9 градуса.

Вече мога да кажа, че нямам послушно момиче ConfusedЗапочна един характер да проявява, да капризничи и плаче като не е на нейната.
Обличането не й харесва, събличането също.Започна да посяга на брат си Shocked

# 85
ДУ!!

Фил, честито на форумското ти Аз. Да е живо и здраво и много творческо.  Hug И що само яйца, шунка не можа ли да нарежеш? newsm78 Joy

Слънчи, вие днес да нямате годишнина? Thinking Признавааййй! Ко празнувате? Heart Eyes

И Яни не държи да се обличаме и преобличаме. Смяната на памперс ми е кошмар- само гледа да се откопчи и бяга по голо дупе в другия край на спалнята и ми се смее на висок глас директно в лицето. Twisted Evil Веднъж се хвърлих да я хвана, ама тупнах по корем и Мопси ме ритна и възрази.  Grinning Тааа с оглед трудността на занятието доста често под якето си носи домашните блузки Blush Космонафт слагах само веднъж преди месец и нещо може би. Беше кошмарно студено, а Яната не се траеше вече вкъщи. Сега сме с дебело яке.

# 86
  • София
Ооо, здравейте  Hug!

Хаха - ФиЛ', Честито на форумското ти "Аз"   bouquet! Пък и закуската ... съвсем по Дюкан-ски.

Честито на всички, които са имали повод за празнуване - месечинки, РД, дипломиране и т.н.

С Васко гледахме всички клипчета - страхотни са дребосъците и дребния такава радост му удари - на всички им се обясняваше нещо и им се смееше.

Това с обличането и смяната на памперса явно е повсеместно. И Васко така се дърпа и тръгва да пълзи ... ама аз през седмицата съм се уредила  Whistling - прави номерата на баба си  ooooh!.
От няколко дни насам се е научил, по-точно е възприел  дресировката на баба си, да показва колко голям ще порасте - вдига двете ръчички, после поглажда главата и пляска за Браво сам на себе си. Сега ще се учат да показва на колко годинки е  Crazy.
Иначе се изправя на всякъде, има желание да го държат за ръчичките и да обикаля, кряска, приказва (и той на китайски - ама при него е леко на Съчуан-ски диалект; докато при Миша си е жив Мандарин  Heart Eyes).
Та така ... ами май за сега това е. Сега отивам да си правя кафе и да почвам да работя (че по законите за всеобщата гадост, в петък има най-много работа).
Целувки на бебоците от нас с Васко! Иииии ... на Мопси 2 в коремчето  Heart Eyes!
До скоро   bouquet!

# 87
  • Пловдив
Честито, Фил!  Hug
По-често да го виждам този Фил във форума, че ми става драго  Grinning
Днес и Михаела има имен ден - нали до последно щеше да е Филип  Laughing

Слънчи, наистина си беше за завиждане. Днес ще е последния слънчев ден обаче  Confused Тук в парка има едно място, където има слънце от обяд до към 16-17ч. И всички майки припичаме децата тук Simple Smile

Михаела не плаче като я обличам, но пък и аз я гоня, измъква се, върти се, .. често слагам памперс както е права  Rolling Eyes

Ооо, Слънчи! Честита ви годишнина!!   bouquet
Все така и още повече и още повече да се обичате! И скоро да Лъчи да стане кака  Hug  Heart Eyes

# 88
Слънчи, честита годишнина!
Запазете огъня!  bouquet

Тед, най-лесната работа да сложа шунката.Ама си имаме една бременна и се съобразявам, може да й се прияде и точно таквоз да няма в хладилника, а пък яйца все ще намери да чукне, ако не сега, то довечера Mr. Green

Честито и на Мишата! Laughing
Ханна, да подразбираме ли все пак, че евентуалното братче евентуално ще ми е адаш? Grinning

# 89
Слънчи, честита годишнина! още поне 100 години заедно Simple Smile

Фил, честито! Wink

честито и на Миша Laughing

та както съм тръгнала - честито и на месечковците!
и честито дипломиране на Стели!

ей, голямо честитене

ханна, и аз съм слагала памперс като е прав Емо, и като е седнал и докато пълзи...

Общи условия

Активация на акаунт