ЯНУАРЧЕТА растат, лудуват-първите рожден ден празнуват!

• 11 234
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Здравейтеееееее На мен вече съвсем ми стана Коледно настроението - вали сняг, цял ден беше много студено и валеше дъжд, но сега го обърна и съм много щастлива  Party Иска ми се вече снежни човеци да правим и да се бием със снежни топки... Миналата година бях с огромен корем и едва се движех - пъшках и охках.... но като натрупа сняг - нямаше по-пъргав от мен  Laughing После ме обявиха за симулант, но наистина мнооооооооооого обичам зимата (ама не обичам да ми е студено)
Габи, много неприятно, дано скоро се наредят нещата  Praynig Аз понеже съм в бизнеса с имоти... имала съм чужди клиенти, които настояваха да получат банкови гаранции при закупуването на имот на зелено. т.е. ако инвеститора строи със заем от банка, тя гарантира, че ще се платят парите необходими за строежа според количествено - стойностната сметка на строителя / подизпълнителя. Дано да съм се изразила достатъчно разбираемо... но истината е , че не знам да се практикува такова нещо у нас.
За лъжичките - ние сме със силиконови, че малката ги дъвче и в редките случаи когато съм и давала нещо с метална..... бррррррррр ужасен звук от стъргане на зъбчета по метала.
Хайде да ви оставям, че лещата ще тръгне да ме търси по котлоните  Wink

# 226
Добър вечер, за елхата съм намислила да я сложа на терасата, точно пред вратата на стаята, там има и контакт,така че няма да ме е страх за лампичките и играчките. Давам идея де, ако някъде става така. Ще вземем истинска в саксия и тъкмо ще и е по-добре на хладно.

# 227
Ewito, много ти благодаря за сайтовете Hug Аз бях пробвала с vbox и какви ли не други, но клипчетата ми са с друг формат и не ставаше Whistling. Надявам се с това вече да се е получило и да ми видите ходещото момченце Heart Eyes, Клипчето е от преди седмица Simple Smile
http://matza83.multiply.com/video/item/2

# 228
Здравейте!

Никитали, браво на нИкол! Hug

МАЦА83, честито на Боби! Heart EyesЧакаме да разберем какво е избрал Simple Smile

Дарена вчера 2-3, днес 4-5 крачки, скоро и ние ще сме в графата"проходили"
Всичко върви по план, вероятно прощъпулника ще е заедно с първия РД. Simple Smile
Ох, ох, ох! CryКато казах първи рожден ден...тази вечер по време на баня видях варицелните пъпки на Преси Cry
Ей, не ни подмина, след 2 седмици очаквам и Енчо да цъфне, много ми е мъчно за децата Tired
А на 18.12 снимките ни ще са пъпчиви Confused

дама, големи мъки и вие, айде да се свършва!

Ханна, наистина има такива дни, винаги съм се чудила как обаче на другият ден съм заредила батериите, въпреки големият чанч.
На нас изминалата неделя ни беше такава Confused
А сега с това стоене вкъщи и карантината-съвсем ще полудеем.

# 229
matza, трабва да маркираш клипчето като public, защото сега не мога да го видя, ако не съм в листата с контактите ти.

# 230
ФиЛ'Hug Няма да е пъпчива Дарена на първия си рожден ден Naughty Първо, може изобщо да не се зарази, защото когато вирусът се среща постепенно (т.е. някой се разболява пред очите ти и ти киха малки дози с по малко вируси), то често се получава нещо като ваксинация, а не заразяване; второ, и да се опъпчи, малките карат с по-малко пъпки и по-леко и трето, имате 1 месец до РД, до тогава ще са минали Hug Hug Hug

# 231
Никитали, бравос на Никол. А за събирането-разбира се! С повече дечица ще е и по-весело. Яни много се радва на деца и ги обикаля и им говори.  Hug Вие кога ще сте тук?

Тедсън, ако продължаваш да се омързеляваш, ще минеш на мнението някоя по-младичка да бъде, че ще те домързи и по оная част  hahaha hahaha hahaha
Вале, няма страшно! По таз част съм си достатъчно младичка и напориста.  Flutter Mr. GreenОбаче сега съм с вето и докато ми падне само мяткам мръсни погледи... Та и по баткото от клипчето на Стелли пооплакнах очичките. Embarassed Ама напролет, напролет..ох, маммооо!  smile3508

Габи, дано проблесне светлинка в тунела, че знам колко е неприятно. Hug

Честито на новопроходилите бебчовци и чакам с нетърпение прощъпулниците. Яна като я гледам евентуално за РД ще ги правим заедно. Много обича да се водим за една ръка. Може скоро и да се пусне.  Grinning Когато тогава.

# 232
Зимна, мерси за успокоението, знам че си вътре в нещата Hug
Обаче аз знам, че варицелният заразява няколко дена преди да му избият пъпките.
Т.е ако Дарена е заразена, то след 2 седмици ще пъпчаса.И за още 2 ще й мине ли, за да е шен за РД? Cry

Забравих...
габи, бегло мога да си представя през какво минавате...дано скоро има светлина в тунела Hug

иричик, я кажи като човек в тоя бизнес, какво ще става с цените на имотите в близко бъдеще, ще падат или ще скачат?
И вярно ли е , че много от хората, започнали строеж, ще "глътнат вода"?

Абе напоследък така като съм седнала с лаптоп на краката и имам усещане, че нещо ме подритва отвътре Crazy
Мале, съвсем изтрещях Crazy

# 233
хихихи и аз се появих  babydust7
Лу аз малко със закъснение, ама... Честит едногодишко, малкия-голям Стефчо е голям сладур по снимките. Само исках да ти кажа, че и "Милото" е роден на паметната дата 13.11 само дето годината друга  smile3503
И на всички които съм пропуснала да поздравя   bouquet
Болни бебета да оздравявате.
Митачето е станал едно папагалче, повтаря всичко което правя и на края си пляска, ама много смешно маха с ръчички и си ги хваща - това му е ръкопляскането, иначе братовчеда го научи на всякакъви хулиганийки. Чете си книжките на някакъв китайски и вкарва интонация и си разлиства лист по лист, да не пропусне нещо, а после размахва малкото си пръстче да ми се кара, че не внимавам  perko
Спокойна вечер!  newsm46

# 234
# 235
Хайде и моите 5 ст към темата Simple Smile

Честито на всички топуркащи крачета и майките им!
Честит тожден ден на Стефчо, най-бързото ни януарче  Hug

Лъжички - каквато ми попадне... бебка като види, че ям кисело мляко и надава вой, та и давам директно с моята, макар че май не е правилно така...

И да питам - колко е студено, че не ги извеждате?!? Пояснявам - тук, в Бостън, както и в Канада, климатът е мммм доста неприятен, но винаги има деца навън, стига да не е виелица или проливен дъжд. Ангелина я изведохме на 7 дни при -6/7Ц. Цяла зима я извеждах, а от ужасния вятър я пазя с покривалото на количката против дъжд. И на дъжд я вадя навън! Това бебе като поеме от студения въздух и заспива като заклана, само бузите и червенеят! Най-странното бе, че лятото (юни) в София и беше доста горещо и определено си личеше, че и е неприятно! Та, ако темп не е под -20Ц разходка има, аз - увита, тя-увита Simple Smile И да чукна на дърво, откакто се е родила дори сополи не е имала, камо ли да настине...

# 236
Здравейте,чудна темичка,надявам се да ме приемете във вашето виртуално семейство.Сина ми е роден на 18.01 и се казва Захари Simple Smile

# 237
Ewito, благодаря ти пак, надявам се вече да се вижда клипчето Hug http://matza83.multiply.com/video/item/2
Добре дошла на мама Кети и малкия Захари в нашето семейство и честита месечинка Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 22:06 от matza83

# 238
Кети 123, добре дошла при нас!  bouquet
Момичета благодаря за поздравите! Като разбера за кой месец е ще Ви пиша.
Теди, ние се местим на 29 и 30 и после отърване от нас няма да има  Wink Вие с Мимозето като стари кучета ще давате компетентни съвети кое къде, как и защо.
Фил, да не се окаже, че заедно ще списваме при многодетните, а? Wink
Маца, Боби е страшен! И колко стабилно си ходи вече! Колко време след като проходи е правено клипчето?
Тя и Никол вече започна да прави стъпки сама - вчера 2-3, днес 5-6, но не е така стабилна. Незнам утре колко ще направи.
Лека и спокойна вечер!

# 239
matzaHugБобчо е толкова сладък, много му се радвах и как се е концентрирал, така ми се искаше да мога да го гушна, леле как порастнаха всички дечица... GrinningДа ти е жив и здрав, ще чакаме с нетърпение да разбереме какво ще хване на прощъпулника.
Фил, Nikitali, нещо искате да споделите ли Crazy
Добре дошла на мама Кети и на Захари.

Общи условия

Активация на акаунт