Иска ми се вече снежни човеци да правим и да се бием със снежни топки... Миналата година бях с огромен корем и едва се движех - пъшках и охках.... но като натрупа сняг - нямаше по-пъргав от мен Габи, много неприятно, дано скоро се наредят нещата
Аз понеже съм в бизнеса с имоти... имала съм чужди клиенти, които настояваха да получат банкови гаранции при закупуването на имот на зелено. т.е. ако инвеститора строи със заем от банка, тя гарантира, че ще се платят парите необходими за строежа според количествено - стойностната сметка на строителя / подизпълнителя. Дано да съм се изразила достатъчно разбираемо... но истината е , че не знам да се практикува такова нещо у нас. За лъжичките - ние сме със силиконови, че малката ги дъвче и в редките случаи когато съм и давала нещо с метална..... бррррррррр ужасен звук от стъргане на зъбчета по метала.
Хайде да ви оставям, че лещата ще тръгне да ме търси по котлоните
Аз бях пробвала с vbox и какви ли не други, но клипчетата ми са с друг формат и не ставаше
. Надявам се с това вече да се е получило и да ми видите ходещото момченце
, Клипчето е от преди седмица 
Като казах първи рожден ден...тази вечер по време на баня видях варицелните пъпки на Преси 
Първо, може изобщо да не се зарази, защото когато вирусът се среща постепенно (т.е. някой се разболява пред очите ти и ти киха малки дози с по малко вируси), то често се получава нещо като ваксинация, а не заразяване; второ, и да се опъпчи, малките карат с по-малко пъпки и по-леко и трето, имате 1 месец до РД, до тогава ще са минали

Когато тогава.