82 Америкън сейвингс типс или чичо ми Скрудж по Коледа!

• 20 325
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
бенс, как до 4 г бря? те съвсем се оливат понякога!

Блажка, то всички карти имат по нещо, ние сме избрали милите и бая билети сме купили с тях, не пропускам да ги използвам.

# 76
Но - починала в местната болница от рак на панкреаса, на 51г. Още ми е едно такова, кофти.

Cry Мир на праха й. Тоя вид рак е особено гаден.

# 77
Като сте заговорили за Маршалс, я кажете какъв е кеча там с парфюмите, ако има такъв? Виждала съм някои от любимите ми парфюми там на 60% по ниски цени.  newsm78 А и гледам, че са оригинални.....
Нямам път към БГ за сега.......за съжаление  Sad
Бубка и Тандури само хубави мисли  Hug

# 78
блажка, проблема  е, че след като се издържат редица изпити, не ти дават никаква гаранция кога и къде може би ще си потребен(средно чакане е 3 години, ако не се лъжа
), за това се отказахме от идеята.

биз, мда, и вчера само една му сложиха, другите са ги направили на едногодишния преглед, без дори да кажат какво слагат Rolling Eyes

за картите-и ние сме избрали милите, вчера дойде поредния безплатен билет Simple Smile

пингвинче, аз съм взимала от Маршълс парфюми, не съм имала проблеми. Мисля, че са изостанали партити или от овърсток.

# 79
Ъм.. да не прозвучи нескромно, но аз съм си в най-добрия район на събърба и пак са парцалести нещата. Отдавам го на многото индийци, които тарашат магазините и изпращат на роднините в Делхи..

Котето, което оставих в България на баба и дядо като заминавахме за САЩ има цироза на черния дроб - открили са днес. Сега им предстои решение за евтаназия и ми е много мъчно за тях, но Томи вече е в болницата така или иначе. Що така вече с две животинчета ни се случва да умират изневиделица от странни болести..
Мъчно ми е за тях и за него.  Как мислите - дали ако си вземат ново ще им е по-леко или не? Аз самата взех Томи седмица след като умря Лео, но не ми помогна никак и им го занесох на тях.

# 80
Блажка, не знам какво да кажа... Тая болест не се интересува кой млад, кой талантлив. Една колежка остави детенце на 2 години само 8 месеца след диагноза.  Да пази Господ!

Ева, и за котето ми е тъжно... Аз лично не бих могла веднага да си взема коте след такова нещо.  Скръбта си е скръб, дори за животинче и трябва да се изживее. 

# 81
  • Boston, MA
Мерси на всички за добрите мисли - имаше полза, днес всичко мина супер. Разбрахме се като хора, че нямаме нужда от майкромениджмънт, а от по-добра и по-честа комуникация. Сега имаме около 3 събрания на седмица, но по-добре така, отколко тя каза тва, а ти онова и после Mexican standoff.

Наташа (руската шефка, not her real name, но така си я наричам на галено  Grinning) днес има рожден ден и може би и това помогна. Поне изложих всичките си притеснения писмено и пред нея, и пред по-големите, че и ХР. Така де.

Да не съм напразна, ще споделя, любим магазин за работни дрехи ми е JCrew. Онлайн често имат добри разпродажби. Обичам и French Connection, и ДКНУ, но те са малко по-хип (не хоп), и са ми за офф работното време.

Намерих ботушите за мен, като си ги купя, ще ви се похваля. Айде сега отивам да пестя.  Laughing

# 82
Бубче, това са добри новини, радвам се много!

# 83
Бубка, радвам се, че носиш добри новини! Тази твоя Наташа много прилича като маниер на една моя бивша щефка в БГ. Бррр, като се присетя... Дано всичко да върви добре от тук насетне!

# 84
Бубе,   bouquet

# 85
  • USA
Бубче, браво! Дано нещата не останат само на думи. Хубаво, че си направила нещо по въпроса.

Ох, и на мен утре ми предстоят неприятни неща. Може ли и за мен едни стиснати палци?  Praynig

# 86
Winx, успех! Всичко ще е наред.

# 87
# 88
Силна прегръдка на облекчение от една голяма  JCrew фенка на друга! Радвам се, че е минало добре, Бубка!
А сега, ако кажеш, че и Дани го обличаш предимно в crewcuts, както аз София, особено напоследък, съвсем ще ми станеш любима, ако е възможно повече въобще . Heart Eyes Wink

Winx,  успех и от мен!   bouquet

Вчера ви прочетох по диагонал, но нямах време да пиша, а сега вече дори не помня какво съм искала да кажа. Така че, просто лека вечер от мен.

Софко, къде се загуби, ела дай отчет.   ylinfant

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 14:37 от MrsG

# 89
Успех и от мене на Winx!
Бубка, радвам се, че ти е олекнало.

Общи условия

Активация на акаунт