82 Америкън сейвингс типс или чичо ми Скрудж по Коледа!

• 19 806
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Браво, Бубс!

Уинкс, горе носа!

# 91
Бубка, браво за добрите новини

Уинкс, успех и на теб!

------------
любимо шоу от скоро-the Colbert report, сериозен сарказъм Laughing

# 92

любимо шоу от скоро-the Colbert report, сериозен сарказъм Laughing

Ох, Бенс оу йе! Така ми липсва Стивън, няма друг като него. Гледам чат пат по нета, те поне не си ги затварят за извън щатите, както други. Гледах шоуто от нощта на изборите и направо се хилех, като пача, особено, когато каза, че икономиката била толкова зле в УСА че чак американски мошеници почнали да пишат мейли на нигерийски бизнесмени за супер изгодни сделки за милиони  Joy

Бубка, браво, много хубаво! И аз съм J Crew ама хем ми са скъпи, хем панталоните идват длъжки.

# 93
Мисля аз за пестенето от няколко дни и стигнах до извода,че ? не е основно в парите за мен,а във времето и в "последния момент" ситуации (к не обичам принципно и съвсем старателно се опитвам да избягвам ако е в контрола ми). Понеже съм го и смятала го рекламирам,но определено по-важния фактор е менталното ми спокойствие.Въпрос на ежедневие,моите часове не на работа и балет/парк/плейдейт на седмица се броят на пръстите на 1 ръка и предпочитам да ги употребя за нещо к обичам да правя вместо да трамбовам по магазини по спешна нужда.
*
бравос на Бубка! чакаме още добри новини 

# 94
Ох, това трябва да го знаете, и то да ви го кажа АЗ, като тренд-сетър_елект  Mr. Green

Най-новата мода! В 3 стъпки!

1. Купуваш!
2. Стрес оувър ит!!!
3. ВРЪЩАШ СТОКАТА И СИ РИЧ АГЕЙН

Лично на мен ми трябваха поне 30 сек, за да се уверя, че НПР не си прави кодош и аз съм разбрала правилно  #Crazy Ако още някой не е включил иде реч да ползваш пазаруването за да изпиташ ръш на адреналинче (нищо ново на таз грешна земя  Mr. Green) и после да върнеш стоката като булимично девойче пицата! ТЪ НЮ ГИЛТИ ПЛЕЖЪР, НО ЛЕСС!

Joy Joy Joy
то си е за рев щот е феномен на кризата, ама поне за го намирам за много смешно! само се чудя дали оцелелите вериги няма да почнат да си променят ритърн полиси-то

? не е основно в парите за мен,а във времето и в "последния момент" ситуации (к не обичам принципно и съвсем старателно се опитвам да избягвам ако е в контрола ми).
Анет, ти си нашият любим контрол фрийк ин контрол!  Hug

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 17:21 от Agent Provocateur

# 95
Бля, не съм по връщането аз...

Да се похваля, Антон започна да си вика по име. "Тонту"  Joy

==============
Мисля, че до края на моята кампания за търсене на нова работа ще събера толкова шедьоври на "рекрутърската" мисъл, че накрая ще издам книга...След източно-европейския манталитет:

- отказ и обяснение защо: "they very much enjoyed meeting with you and thought you were clearly intelligent but having reviewed extensively, they have decided that they will probably need someone with some previous [xxx] experience"

- писмо от агент/отговор на кандидатура: "You have a great CV and I will do my best to find you a new role. I will be in touch as soon as possible.  Please do not worry if this is some time. "

Crazy

# 96
MrsG, обаждам се, хич не ми се отчита, че съм гроги...
Чакам Виктория да порастне още някой месец и да се очовечим всички  baby_neutral. Определено друго си е да си имаш и момиченце, още от самото начало се усеща разликата...
Засега успяват да се будят едни други с брат си, нонстоп...
Данни и прави "кюс" и се опитва да и бърка в очите, за да ми покаже къде са "айс"  Laughing... много се притеснява като плаче и идва да ми докладва "бебе паче" и "бебе край"... сега той ми се вижда по- доброто дете  Mr. Green Stop.
Като се наспя съм позитивна, да знаете...
Изобщо не мога да ви чета цялостно, ама заглавието на темата много ме разсмя!!!
П.С. Много харча онлайн за евтинджос неща по сейлове и ме е срам, че не мога да се спра...

# 97
Мишолина, съчувствам ти. На мен ми е любим номерът да те интервюират до припадък няколко пъти, да те тестват и след това да не се обадят да кажат три думи какво е станало.

Ето и една история, съвсем истинска, да видите кви идиоти се въдят. Мой познат си търси работа, но докато търси, се заема да работи на рецепцията на рекрутинг агенция. Но не си го слага на резюмето. И така попада на обява, която хареса. Интервюират го до безкрай и казват "другата седмица ще кажем". И ги няма никакви, не се обаждат 3 седмици. Един ден му пишат писмо "Много сте добър, супер сте, но ние решихме да не наемаме, щото няма пари. Не е ваша вината, ние сме виновни, много извинявайте". И след 20 минути звъни телефона при него, в агенцията. Обаждат се същата фирма и казват, че искат да направят нов сърч за същата позиция, понеже първия сърч не бил успешен.  ooooh!

# 98
Хайде, честит петък! Без добри новони, да не ми се появявате.

Софко, дъ гуд нюиз из че рано или късно тоз период свършва. Първият месец просто исках някой да става през нощта и рано сутрин, и да спя в продължение на 10 часа.

Мише, тва с Тонту е супер смешно. Александра вика на баща си Татооооууу.
За рукрутърите, или добро или нищо Mr. Green

Агентката, да му се дореве на човек.

# 99
Добрата новина е, че тази сутрин като никога станах за йога и сега се чувствам супер. (не бях стъпвала сигурно от един месец, та за тва е новина  hahaha)

Хиър - това много гадно бе, направо на мен ми стана кофти като го четях.

Софко много ми стана смешно като чета за голямото братче.  Laughing

Мишолина - давай смело с книгата, ще се харчи като топъл хляб. Аз пък си мисля да стана motivational speaker - само bul има в тая работа, а плащат като на царе. Joy

Наскоро прочетох една книга и след това четох инфо за авторката - била я написала през първата годинка на дъщеря си, наемала си гледачка за по 4ч следобед и ходела в някакво кафене да пише. #Crazy Needless to say,  се почувствах много изостанала в тази насока.....

# 100
  • Boston, MA
Значи, Агент, среща - отиваме в Barneys, харчим яко и после връщаме. И винаги щастливи. Добре са го измислили.

МрсГ,  Heart Eyes! Дрешките за момиченца са много по-хубави в crewcuts, миналата седмица бях харесала за Дани един момичешки пуловер, добре че брат ми ме спря да му го купя.  Grinning

Атти, евала на тая кака. Ама хем тя не работи, хем на гледачка плаща, браво, дай боже всекиму!  Grinning

Уинкс, стискам!

# 101
наемала си гледачка за по 4ч следобед и ходела в някакво кафене да пише.

Не вярвай на всичко.  Wink

# 102
Биз, това шоу съм го изпуснала, но е страхотен, всички от бранша бледнеят пред него Laughing

и аз харесвам J Crew, но откакто не работя не съм купувала за мен, освен тениски с дълъг ръкав и полошъртс. crewcuts са още големи за ЕйДж, купих му пробно онлайн  няколко неща, но всичко е голямо, момичешките са невероятни.

добрата новина за днес- ходих на хр.магазин и успях да напазарувам за сл. седмицата за по-малко от $100 ( от много отдавна не се е случвало у нас) вкл и няколко неща, които са за повече от седмица.

мишолина, кофти, но аз съм голям Тома-Неверни, и когато мъжа ми е получавал реджекшън летърс не съм вярвала на каквото там са използвали за извинение. Най-мразя като напишат, ще ти пазим резюмето и при първа възможност ще ти се обадим...хммх , сигурно Rolling Eyes...в момента, в който са изпратили емайла са те забравили завинаги.

книгата не е лоша идея.
Тонту Joy Heart Eyes

# 103
Най-мразя като напишат, ще ти пазим резюмето и при първа възможност ще ти се обадим...хммх , сигурно Rolling Eyes...в момента, в който са изпратили емайла са те забравили завинаги.

На мен веднъж ми се обадиха, след около 2 години  Grinning. Доста се шашнах, но им казах thanks, but no thanks.

# 104
  • USA
Момичета, много благодаря за стиснатите палци. Правиха ми изследване тази сутрин, и за съжаление не са много добри новините. Пак ще ме оперират, дано този път с повече успех.  Hug Сега се опитвам да си заема мозъка с други неща и да не се самосъжалявам.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт