82 Америкън сейвингс типс или чичо ми Скрудж по Коледа!

• 19 804
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Winx,  : Hug Hug Hug Hug Няма да се плашиш, моля те! Затова сме тук - да си даваме опора!! И аз отивам на ЯМР след 40 минути..
Няма страшно, предизвикателствата са за смелите.

# 106
 Успех и на двете ви!

# 107
Winx, много пожелания за успех!

И аз не вярвам нито една йота в искреността на риджекшън летърз. Готови бланки изпратени на кой знае колко кандидата. Страшно и искрено съжаляват за това, че ще изтърват такъв брилиант кандидат, но друг е по-подходящ за моментните нужди Simple Smile  Знам от опит, че документите на апликанти които не се кънсидърват отиват в траш или шредър веднага.

Добър уикенд на всички!

# 108
# 109
Winx всичко този път да бъде наред. Смелост Hug  bouquet

Аз тъкмо мислех да цитирам Анет и да кажа още една добра новина. Малкия е с ниво 223 от вчера - според лекарката от изследванията личало " следа от вирусна инфекция" . Да де но от къде , без никакви симптоми. Ние си мислим че е от ваксините - само 10 дни преди да ни се стовари това му сложиха 5 наведнъж  Shocked. Бенс така че не се чуди че сте ваксинирани за години напред  ooooh! . Между другото аз четох такава информация в нета че при следи от рубеола или хепатит Б може да се получи.  Tired.
 Сега продължаваме с тестовете - следващата и по следващата ще правим. Ако новото на тромбоцитите е о'к ,  Praynig вече чак след месец .
Анет благодаря че сподели за вашия случай и за предложената помощ  .Оценявам го bouquet . Дано се окаже че всичко ни е подминало вече .

# 110
Winx, какво ти е? Да се оправяш, мила!   bouquet

# 111
Winx, оправяй се!
А с Калин на Тандури какво става?

# 112
Winx, много добри мисли, ще мине и това  Heart Eyes

==============
Весел уикенд на всички!

# 113
  • USA
Много ви благодаря момичета! Трогнахте ме.  Hug Ще гледам оптимистично на нещата поне до следващата операция. Рано ми е да се предавам. Хиър, имам проблеми с матката.
Рая, много се радвам, че с Матю всичко изглежда добре. Дано да е нещо безобидно.

# 114
Момичета, само влизам да се разпиша! Калин е по-добре, изкара ни акъла малко, ама вече е ОК!
Дано следващите дни имам малко повечко време, че е лудница някаква!
  bouquet

# 115
Изпращам позитивни мисли на всички, които се нуждаят от тях. Рая, Тандури, Ева, Уинкс, Бубка.   action032

# 116
Рано ми е да се предавам.

Няма да се предаваш! Всичко ще се оправи!

# 117
Winx,  един ден ще е блед спомен  Hug Кураж, момиче!

# 118
Уинкс, стискам палци мила, ще се справиш!

# 119
Тази тема стана ужасна, ужасна.
Winx, Eва, късмет ви желая! Да се размине леко!
Tandoori, raya_usa, време е малчовците да се оправят! Здраве им желая!

И аз да се оплача и да искам палцестискане за вторник. Педиатърът ни не само ни насочи, но и се е свързал с щатската програма за подпомагане на деца с developmental delays or disabilities. Получих обаждане днес за среща във вторник, а на изпратената форма за попълване да не казвам каква насочваща диагноза е написана, че още съм стресната.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт