Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 564
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Tonesa, когато Елито се разболя в яслата и домъкна вирус вкъщи ги разделих с бебето в двата края на апартамента. Аз се грижех за едното, бавачката и вечер таткото за другото. След 3 дни мъки дреб се разболя Rolling Eyes Просто е безмислено да се мъчите - мое мнение разбира се. На следващия вирус бяха заедно и малкия не се разболя Laughing

# 121
Добър вечер Дами,
Ани, благодаря за информацията   bouquet Тъкмо щях да питам дали не си се отказала от организацията за срещата? А иначе се преборих с кашлицата, но това не означава, че  е здрава. Постоянно й тече ту сопол, ту покашля. Чак се чудя какво е това. Няма нищо драматично и сериозно, но все по малко ми напомня, че не е съвсем здрава. На градина ходи, пък да видим.
tonesa честно казано аз незнам какво бих направила, също щях да се опитам да ги разделя, но и golden fall е права, че не можеш съвсем да го опазиш. Дано все пак Иво не се разболее.
valia_m днес изведохме Они в квартала, беше безобразно красиво , а тя беше най-щастливото дете по улиците. Намираше си "дАаманти" и ми ги подряваше. Беше и много разочарована, когато откриваше, че съкровищата й са се разтопили  Mr. Green Накрая откри и вкуса на снега  Naughty, което въобще не ме зарадва Wink
Лека нощ от мен  и спокойна седмица

Качих малко снимки, на който му се гледа Вероника http://www.flickr.com/photos/16960205@N06/page1/
Новите са на 1ва и 2ра стр, а най - добре се виждат на слайдшоу!!!!!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 00:19 от pipiole

# 122
Добър вечер Simple Smile

Съни, честит имен ден! Със здраве да си носиш снежното име   bouquet Heart Eyes

Честит първи сняг, момичета  Hug Днес сутринта и тук беше валяло малко - да не повярва човек  Mr. Green

Поли, снимките са чудни, а Вероника - прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас нищо ново. Тео беше с малко температура два дни, но нищо особено.

Вчера се скъсахме от обиколки по женски - два музея и по магазините, а тази вечер бяхме на концерт на Uriah Heep   Grinning

Заминавам в банята и да спя, че от утре пак се започва...

Целувки и до скоро   bouquet

# 123

Добро утро!

# 124
  • Остров Приятелство
Добро и на теб Heart Eyes

Ето една наистина щастлива усмивка Heart Eyes
http://media.snimka.bg/1399/009053661-big.jpg
....ааахххх можете ли да си представите нашето детство....същата блага усмивка, същото щастие, същата неизмерима любов....

Nomadic Hug
pipiole Прекрасни сте!...а Вероника е както винаги съм го казвала ужасно красива!

Хубав ден на всички!

# 125
  • Sofia
Привет!

Честит първи сняг.
Рали вчера се попързаля с шейната, но най-много й харесва да ходи из дълбокия сняг и да ни замеря с топки. Правихме и снежен човек.. пълна програма.
http://www.taigi.snimka.bg/album.php?album_id=311458&pid=9053881

Аз съм ЗА срещата  Peace

# 126
  • София
Добро утроо и от нас с Оги и днес няма да го пускам на градинка. Искам да го прегледа доктора първо. Сега седи и хленчи вкъщи само, направо ме побърква, въобще не се заиграва с играчките.

# 127
Добро утро  Hug
Пипиоле, ти си направила картички направо. Не знам с какво снимаш, но снимките са просто уникални (и моделите де  WinkHeart Eyes
Аз Дарко само като леко покашля го броя здрав  Embarassed Днес му беше леко зачервено гърлото, но дано не продължи с пълна програма  Praynig
Тонеска, и аз доколкото знам спасение няма, но ако можеш да приложиш нящоя хитринка, например да си слага маска на устата за по-весело или нещо такова.....  ooooh! направо не знам и аз какво ще правя  Confused
АниК, и аз искам среща  Laughing Аз още не съм измислила подарък на Дарко. Той иска кола .... ама си има толкова много, че не знам дали да го послушам. НАпоследък много се замислям за комплект с интструменти - отвертки, болтчета и тн. щото го гледам, че много налита на татковите, ама .... ще го измисля  Rolling Eyes 

Пускам ви две оферти за лаптопи. Мъжо ги продава, и двата са негови (зачиства си сергията). Единия е ASUS X55SR-AP031 – 1080 лв. а другия 5051awxmi - 830 лв. И двата са с чанти и мишки и 1 весец пълна гаранция, ако нещо се прецака. 

# 128
 wavey Joy newsm51 smile3525 yes hug bye newsm56 Heart Eyes newsm81 reverance jump
здравейте ей най сетне на работа и да имам нет.
ЧЕстит първи сняг на всички ,нека този сняг който сега се топи за съжеление на малчовците са радост на мене,че ходя в това време на кокили да вземе със себе си болестите и всички да са здрави за празниците който идват точно след 1 месец.Веронка се оправи,но Мама се разболя и едва едва дишам ,да не говориме че не мога да се изкашлям като хората.Днес сутринта хем се мъча да се изкашлям,хем от храчката си се задавих,добре че мъжа ми беше до мене да ми натика пъчти вода в гърлото та се оправих..Почервенях от напъване.Лошото е че напъването ми предизвиква контракций и може да се отлепи плацентата-да чукна на дърво да не стане  bambam bambam bambam, и лекарката каза да внимавам.Засега малчо е добре.Заваля сняг и два дена нета ми се прецака,а в неделя видях малкия ИЛия на АСтарта.Веронка колко му се радва не е е истина.Само искаше да го гушка и му даваше бибата даже й казахме да наглежда че МЪжа ми и АСтарта с мъжа си имаха работа.Не се отлепи от него.ИСкаше по едно време да му смени памчето докато спеше ,но не й дадохме.Да не говориме че искаше да си го вземеме в къщи за да може мам асега да й подари розово бебе,че ако го вземат ще си имат Синьо бебе Joy hahaha hahahaПо лудуваха с АЛекс и си тръгнахме.
Поли аз също съм навита за среща,само кажете няколко дена ако съм на работа да се сменя.Они по й отива дълга коса отколкото къса. Heart Eyes
за градината ние ходиме с голям кеф.Облича се сама и сама се съблича,ако не е с ботуши си обува сама обувките но ботушите тати че мама не може да се наведе че някой не са на кеф че им стеснявам леко пространството. Mr. GreenПее по цял ден,повтаря Слон и лъв на английски по цял ден,а чуе ли музика е като цигане и  dancing sohappy и танцува с куклите или каквото докопа.1 седмица докато беше здрава ,но я задържах в къщи все ми повтаряше че иска да ходи на училище и днес майка ми като я е завела като стрела се е стрелнала навътре.Накрая ще ви пусна няколко клипчета
Съни щом те канят колегите от университета значи те смятат за набор Mr. GreenИди ще се развеселиш малко от сивото ежедневие.Що не питаш в градината да ли няма да имат някакво тържество за Коледа .Ние ще имаме с дядо коледа и ще пишат писмо ,и той ще им поднесе подаръци,само не разбрах да ли ще ни каят,щото в началото на годината като ни събираха на родителска казаха че се чудели .Ще видиме.ЧИМ да си жива и здрава,все така влюбена в мъжете в къщи и добра майка и съпруга.Сори че на патерица Embarassed
Дидорани[/b] да мислиме.В сряда писахме на  santa2 писмо с помоща на мама и иска само 6 неща.1. бебе което плаче,сменя му се памчето и т.н,но от няколко дена иска това бебе да й вика Како-демек истинско бебе ,но й казах че живот и здраве май месец  ще й се сбъдне желанието.Тя искала сега и ще моли дядо коледа да й го донесе.Казах й да го помоли Баба коледа по бързо да го роди Joy :hahaha:2.Иска замък или къща за кукли;3.Иска мики маус музикален;4.Пижама на Мики маус;5скачащо Магаре,подобно на тези топки дето имат нещо като пръстчета и се държат децата за тях и скачат,но тя има такава топка но някой трябва да я държи.6.Многооооооооооооо дъвки и бонбони.А разбирасе и ЕЛха до тавана която тя да украси.
За коледно настроение като видя доволната усмивка на Веронка как си избира от нета подаръци ми идва по скоро и с нетърпение очакваме коледа щото дядо коледа ще донесе подаръци .Е на детето повече ,но когато й видя доволната усмивка се разтапям и съм й казала че наистина дядо коледа ще ги донесе.Намислила съм да купя един костюм на дядо коледа който или тати ще се направи ,или вуйчо да зарадват децата.Тя обеща да му направи и за него подарък.ОБеща че щяла да си даде нейното папане на дядо коледа да похамне  за да има сили да раздаде още подаръци на добрите деца а на лошите-въгленчета.Като казах въгленчета ви препоръчвам да им пуснете на малчуганите- 3 части на "Договор за дядо коледа "Много ще им хареса да видят дядо коледа как прави подаръци и който слуша как всичко получава и който не слуша какво ще получи.Веронка само повтаря че слуша с едното ухо и дядо коледа ще й подари много подаръци и малко въгленчета Joy hahahaГледаме ги трите части всеки ден докато си бяхме в къщи и ги научих репликите на изуст
Валя за ината на децата може романи да напишеме.Мойта в четвъртък й пуснах денсинг старс и тя танцуваше.Дойде време да се къпят с баща й и да ляга.С 300 зора и тръшкане се съгласи и каза че после ще продължи да танцува.Обкяхоме се с 1000 зора само скачаше и се гонихме.После като й казах че лягаме се започна да се тръшка поземята и да ме рита където свари.За 1 секунда да я нашамара така че лошо да й стане.Сметнах че няма да помогне.С един мил тон 6 пъти й обесних че е време за лягане,ама тя не та не.Започна да се дере и да вика,чак повърна от дране .Предложих два вариянта-1 сега да танцува колкото си иска и утре с тати да излеземе и да я заключиме (разбирасе нямаше да го направя), да не ходи никъде в къщи и да не й говориме двамата цяла седмица или на другия ден като стане да танцува повече време -цял ден без да спи на обяд и тати да й донесе вечерта нещо.Е тогава се съгласи..На сутринта беше забравила ,но понякога не забравя и започва да досажда докато не я залъжа с нещо друго.
Тонеска хубав пакет сте нарисували с таткото Mr. GreenКолкото до болестите колкото и да ги изолирваш той ще те издебне и ще отиде да види малкото си братче.Ей на 1 седмица аз се криех до колкото мога от Веронка да не ме зарази.Оздравя и легнах до тях с баща й  на спалнята и на втория ден нейната настинка който беше минала ме застигна.Майка ми също се пази да не се засекат и веднъж се засекоха докато беше болна Веронка и настинката нейната се прехвърли на майка.Тя като възрастен човек по трудно й минава.
Иву това е лошо което правят с ЕЛи.Да я отучват да пише с лявата.Попитах Веронка за това й тя каза че й други дечица пишат с лявата ръка,като предварително й показах коя е и тя каза да .Тя може с дясната но по трудно.Майка в началото се опитваше да я отучи,но я разубедих че на детето лявото кълбо е по развито от дясното й да я остави да си пише с тази.Нищо че с лявата се пише по грозно.Като малка винаги захващаше да дърпа нещо с лявата и още тогава го забелязах че лявата й ръка е по силна от дясната.Говори с лелките да оставят детето да пише с която иска,щото така го травмират.Да не те плаша на едни наши приятели детето така го травмирали в училище че писал с лявата ръка,че по бавно схващал матеряла и се расейвал и милото на 10 години Диабет хвана.Затова говори с тях .Не  искам да те плаша.Просто споделих
АНик не пиша в майската тема-2009 щото там са като осойници.Попитам нещо все едно съм им бръкнал някъде и започват реплики от чети ,рови в нета и т.нРядко пиша там,повече тук и повече си споделям тук отколкото там.
Гал незнам за другите но май ние държиме рекорда за най дълго ходене на градина-29 дена без да се разболееме Mr. Green hahahaЩе видиме сега като падна снега и студовете идват как ще е.Леле егати любовното писмо но така е като не съм писала от 18.11-6 дена ooooh! ooooh! WhistlingЕто и клипчетата
Първите 2 са от одавна а другите са от четвъртък
http://www.vbox7.com/user:glavcho819?t=8443
http://www.vbox7.com/user:glavcho819?t=8443
http://www.vbox7.com/user:glavcho819?t=5554
Незнайно що Фбокса са го качили на бързи обороти
еми лек и топъл ден от нас всички
Бягам да разглеждам мимки ,както казва Веронка на снимките

# 129
  • Sofia
Ок, мацки, позволявам си да подходя егоистично и да предложа дата за среща - 02 декември  Embarassed Щото вторник и сряда съм в Бн, четвъртък ще ме утрепят ако вечерта пак ме няма, а петък и уикендите доста хора пътуват. На мен понеделник ми е по-удобен, но е тъп ден, затова отлагам вторнишкото ходене до Бн за сметка на нашата среща и така:

ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 02.12.2008г. (вторник), 19.00ч., мястото ще го уточня допълнително!
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall...

Роси, не можах ад намеря в поста ти дали можеш да дойдеш, затова напиши пак, моля   bouquet
Sunny, много добре сте екипирани за снега. Габриел нямам с каво да го изведа  Embarassed Все някакви дънки, джинси... Смятам да се отнеса до НДК, май има Произведено в Б-я, да понакупя някакви шапки, анцузи и т.н.
Поли, нямам думи...каква диамантена красота на снимките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Картички направо  Hug
taigi, и вие сте бонбонисими  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Скоро на ски трябва да я качвате  Peace

Само аз ли мразя студ и сняг  Sick Още не мога да се наканя да си подам носа навън  ooooh!

# 130
  • Пловдив
Тонеска, освен да стискаш палци малчо да не го пипне, друго не можеш да направиш. Абсурдно е според мен да се делят децата или да не се дава да доближава бебето... И е безмислено, освен това- нали знаеш, че всъщност сме най-заразни 1-2 дни преди да се разболеем, т.е. преди въобще да си разбрала, че Гогича е домъкнал нещо от градината...

# 131
  • Остров Приятелство
Добро Утро Поспаланки

Да ви кажа какво си закупих....апрески моля ви се, апрески Crazy.Никога не съм вярвала, че ще обуя таквози нещо на крака си Mr. Green....но пък май ми е приятно - джапам в снега, пързалям се, тичам след Калоян Калпазан и ми харесва, харесва ми бре hahaha Joy
Е, уважих се и с еднo......палтенце все пак да не взема да се мина Mr. Green Laughing
aniK Мисля, че произведено в България свърши в неделя.
За срещата, каквото и както го направиш - за мен ще е удоволствие!
tonesa И аз мисля, че имат имунитет, но....Божа работа.Пози го доколкото е възможно, без да ви тежи на всички и така. Hug
golden fall Калоян също е левичар.Направих милион забележки и се надявам да не го притискат.
ЙОРИ81 Ухаааа колко си изписала, малеееее Grinning
Расте ли пупката, как е?Личи ли си вече?Бебо как е?

Хубав слънчев ден на всички Дами!

# 132
  • Plovdiv
Пипиоле, Тайги, Съни, страхотни снимки, момичета. Hug За децата... Heart Eyes Heart Eyes
Тонеска, Гоги явно иска да е съпричастен, милата мамина душица. Когато се роди Лазар, Митака ми носеше вирусчета редовно от у-ще, но бебока не прихвана, както и аз. Praynig
Йори, сигурно ще свикнеш и с новите отчетни приятелки, нещата постепенно се поизглаждат. Hug А за клипчетата - трите линка са на едно клипче. newsm78

Мъжът ми е левичар, но в училище задължително са го учили да пише с дясната ръка. Twisted EvilТакива бяха времената. И резултатът сега е, че работи и пише и с двете ръце еднакво добре. Laughing Направо ме шашка понякога. Grinning
Сега обаче не бива да им се позволява. Twisted Evil Доколкото си спомням, поне половината от хората са левичари по рождение.

Лазар вече е на градина от днес. Пратихме го здрав  Grinning, какво ще получим обаче?!? Laughing
Нямахме компютър два дни, хлапетата му видяха сметката. ooooh! Големият сваля всевъзможни игри, малкият само да се позиционира на стола /ако не го сваля на време/ и започва да щрака с мишката...и се отварят едни прозорци...и едни въпроси.. и той  - да, не, да, не.... и накрая блокаж. Joy
Съни, Джул, много хубави аватари.
 newsm51,момичета!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 19:29 от N i y a

# 133
  • Sofia
Отчитам голям ентусиазъм по повод нашата среща  Thinking Засега не знам дали ще се състои в този камерен състав Sad

ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 02.12.2008г. (вторник), 19.00ч., мястото ще го уточня допълнително!
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall...

# 134
  • Plovdiv
Ани, ами освен аз да се запиша  Joy. Много ми се иска, но.... Laughing Точно една приятелка ме кани на гости в София. Предполагам, че момичетата скоро ще се отзоват. Напоследък сме поразгонили навалицата. Heart Eyes
Аз трябваше в момента да съм на родителска среща, обаче съм на работа. ooooh! Добре, че имам агент внедрен-майката на един от съучениците на Митко, заедно са от бебета. Ей, такова приятелство е дар, да знаете. Sunglasses
За подаръците - виждали ли сте играчка Червен Рейнджър, от филмчето Power Rangers? Много е луднал Лазар по този герой. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт