Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 566
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Страхотни снимки! Разгледах подробно и се размечтах  Heart Eyes Целувки на всички Hug

# 136
Привет, мацки, признавам си без бой, че не съм ви чела от много време, нещо напоследък други неща ме въртят, както и да е.
При все това много ще се радвам да ви видя ин рийъл, но тъй като съм сериозно несериозна се записвам с уговорка в менюто:-))Ще се постарая, но не мога да заявя 100% присъствие:-(((
Целувам ви всичките свежарки и дано да ми мине номерът с измъкването от ежедневната въртележка.. Hug

# 137
  • София
Добро утро!!! Май тази сутрин аз ще поднеса първа кафенцето и закуската

Тази сутрин моят Оги събра очите на всички в градината. От вкъщи се е затръшкал за всякакви глупости и до градината не можа да се успокои. На входа го попитах иска ли да звънне той и да каже, че пристига и той ми отказа. Като влязохме вътре се присети, че иска да звъни и започна едно тръшкане и крещене Shocked Shocked Shocked, но аз съм от по инатливите майки и му казах , че е имал възможност да го направи. Не успях да го обуя от ритане и долу слезе лелята , взе го бос да го оправя тя. С този негов инат направо не знам...

# 138
  • Sofia
ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 01.12.2008г. (понеделник), 19.00ч., мястото ще го уточня допълнително!
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall, ЙОРI81, Winny...

Момичета, смених датата за понеделник, защото една от нас няма да може във вторник. Знам, че понеделник е малко смотан ден, но нищо не ни пречи да се видим да си побъбрим.

Някой ще се включи ли с ЛС-та? Утре се прибирам в Сф, ще запазя маса някъде и ще пиша къде.

# 139
Ради  newsm59 nbirthday newsm67 newsm38  bigdance2  ura Tada newsm51 1dating Two Hearts да си жива и здрава и по честичко да се включваш във форума
Аник Мерси  bouquet Heart EyesКолкото до лични май сънката е свършила тази работа но иначе аз ги подканвам всички който са ми скайп абонати
довечера ще кажа и на астарта.Мисля че й Пипи67 ще дойде щото я подпуках на скупето,но не съм сигурна напълно.Само не резервирай маса в Банско че от лозенец до Банско ще стигна насутринта Mr. GreenАз ще дойда след 20 часа че до 20 съм работна+АЗ има грижата на всички който са и в скпето да им кажа за срещата .Не са мног оно май и деуси ще се включи.
Доскоро

# 140
Здравейте и от нас!

Ради честит рожден ден!
От здраве, късмет и любов да не се отървеш!

В къщи лудницата е пълна - засега обаче удържаме положението. Май бебо наистина има имунитет Praynig Praynig Praynig защото все още е здрав. Само, че сега баткото иска много внимание като си е в къщи, Ивко започва да будува - от 6.30 сутринта до 10.00 е буден и иска да го гушкам и разнасям. Трудничко е ама се справяме - Гоги го взе дядо му на разходка, дребо заспа и сега мама е в почивка Mr. Green
Валя и при Гоги ината взема връх в повечето случай - просто понякога си мисля, че няма оправия с това чудо Rolling Eyes ooooh!

# 141
Ради Честит Рожден Ден!

# 142
    Благодаря ви скъпи, приятелки! Не съм ви забравила и вече ще съм по-редовна, защото  на село си имам вече интернет. Липсвахте ми, но отново ще съм с вас Hug Черпя ви всички с кой каквото пожелае, а специално от мен почерпката ще бъде по една сбъдната мечта  bouquet
    Честито на милата Тонеска за рожбичката. Много да Ви е здрав и умен юнака!   bouquet
    Честито и на всички, които съм пропуснала с хубави поводи! Hug
    Съжалявам, че скъпи на сърцето ми хора имат проблеми със здравето! Стискам палци всичко вече да е наред, момичета!
    Добре дошли и на новите мамчета и дечица!
    Получих и мило съобщение и обаждане за среща. Благодаря ще се възползвам с огромна радост Heart Eyes
    Хубав и успешен ден, дами!  bouquet

# 143
Ради, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и обичана! Весело посрещане на празника!

# 144
  • Sofia
Ради, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти всичкото щастие и много здраве за теб и близките ти! Бъди все така красива и отвътре и отвън!  Heart Eyes
Мерси и за хубавата почерпка  Hug

# 145
  • Sofia
ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 01.12.2008г. (понеделник), 19.00ч., мястото ще го уточня допълнително!
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall, ЙОРИ81, Winny, Пипи67...

Днес преместих датичката на календара и традиционно се замислих имам ли нещо на тази дата и О!!! Лампичка  Grinning
С мъж ми правим 14 години заедно, а Радинка има рожден ден   bouquet Ради, прекрасен човек си  Heart Eyes

# 146
  • София/Осло
Ради, честит рожден ден мила дружке!!!
Бъди все такъв прекрасен човек !!!

# 147
  • София/Осло
Ани, да сте живи и здрави с мъж ти!!!
Още дълги години безоблачно щастие заедно!!!

# 148
Ани Честита Годишнина!

# 149
  • София/Осло
Не мога да повярвам ,че почти 24 часа никой не е казал едно дзак тук  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт