Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 570
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Дзак Grinning
Май само за толкова имам време Hug

# 151
  • Plovdiv
Хаха, деата, ами вземи си забележка.  love001  Верно голямо затишие настана. Sad

РАДИ, МИЛИЧКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ТИ СИ НЕВЕРОЯТНА ЖЕНА И МАЙКА, РАДВАМ СЕ, ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ. Heart Eyes Сетих се за първите ни постове, не знам защо съм го запомнила, но и двете се надявахме бебоците да са момиченца /родата ни е все момчешка, както и при вас Laughing/. Брей, сякаш беше преди сто години.
за теб
АНИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Hug
Наздраве
Тонеска, понякога и дзак стига. Дано скоро се нагодите всички един към друг. Hug
Вале, на мен вече такова тръшкане не ми прави впечатление, въобще не се притеснявам. Ами, то няма край.  Laughing
Аз съм с едно гнусно главоболие от три дни и ми докарва гадене, леко ме втриса. Явно се предадох и аз. Grinning
 Heart Eyes

# 152
Ния,дръж се,не се предавай,ако е възможно!
АниК,Честита годишнина!

Еха,ама вие много се тръшкате.Аз от това поне не мога да се оплача,случва се много рядко,ама успява да го замени много ефикасно с други дивотии.
Тук май има доста деца,които имат предпочитания към лявата ръка.Марти също.За сега не сме имали проблем с градината,подпитвам го от време на време.Аз официално ги попитах за отношението им по въпроса,по-късно им припомних да не се опитват да го "поправят".Аз съм левичар по рождение,но разбира се са се опитали да ме отучат от това.Правя почти всичко с двете ръце,но има все пак неща,които не ми се отдават с дясната.Нямам много спомени от градината,може би защото баща ми се беше заел с този "проблем".Много е глупаво.
Ние сме болни,с хрема.Цяло чудо е,че изкарахме един месец без болести и пак.Не е толкова тежко,но сме в къщи.

# 153
  • Sofia
Ами, deata, дзакни де  Laughing Аз сто пъти влязох и като видя, че никой не е писал и на мен не мис е пише  Sad
Марис къде изчезна, а  newsm78
Niya, оправяй се бързо  Praynig

Благодаря ви за хубавите пожелания   bouquet То е малко смешно - на тази дата бяхме на рожден ден на една обща позната, изпрати ме до стаята в студентски град и уж не можа да си тръгне. Аз аз облечена в един памучен потник, с една бархетна пижама закопчана догоре и загашено горното в долното... голям майтап  Joy Нищо не сме правили, ама го водим уж начало  Joy

# 154
  • Пловдив
Леле, момичета, такъв бахър е навън  cold
N i y a, стискам палци да е само главоболие  Confused Последният път като бях така (мен глава по принцип не ме боли) ме беше пипнал един много гаден вирус...

# 155
  Добро утро, дами!
  Аник, още дълги години заедно скъпа! Много да се обичате и разбирате. Понякога хубавите неща почват неочаквано Wink
   Ох, Нийче, ужасно е да те боли глава. В такива моменти на мен много ми помагат масажите. Много ме трогна  с думите ти, и аз всичко помня.Помня и, че се знаем от друг форум преди да кацнем тук. Единственото за което съжалявам, че не сме се виждали наживо и с теб, и с Пепето, Вещи, Джул, Тонеската,Ивито, Алекс и още много други , но живота е пред нас Hug
   Пащ ще пиша, че имам клиент!

# 156
  • Plovdiv
Уф, няма мърдане, направо си дойде зимата  Laughing, даже и при нас. Sunglasses
Джул, как е Тео? Все забравям да те питам, в коя част на сградата са? Преди първите групи бяха в старата. По едни стълби нагоре... #Crazy Леля Нели да имате, случайно?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНа всички, аз ходя още като обезглавена, НО обезболена. Joy Направо се надрусах с едни Ацефеини, Аналгини и незнамсиощекво. Whistling След тридневен главобол, вече съм по-добре. Той, мъжът ми хубаво предлагаше преди години да сменим главата ми с овнешка, та да се отърва от главоболието веднъж-завинаги. Joy
АниК, голяма тръпка е било, въпреки "ризниците", щом ви държи вече 14 години. Hug
Уф, че ми стана весело, представих си изпращането. Laughing Много ми става мило, радвам се на такива връзки, съжителства, бракове и т.н. Ние сме заедно от 12-13 години, всъщност оженихме се месец след като се събрахме. Confused Луди глави. Та, не минава ден без едно обичам те. Heart Eyes
Раденце, и аз помня, имало е да се събираме.  Пък за живите срещи, никога не е късно. Все някога... Hug
Мариянка, за болестите направо вече не ми се говори, обаче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вчера бях отново на родителска в градината и госпожата попита кои деца са левичари, за да не ги карат по невнимание да държат с дясната ръчичка. Много ми стана приятно, макар, че Лазе това не го засяга. Абе, определено съм мнооого доволна от нашите госпожи и градината.
Ще си правим тържество около Коледа с деца и родители от ДГ и сега трябва да измъдря костюм за Лазар. Който, с малката подробност, той трябва да благоволи да облече. Laughing
Мааариииис, ехоооооо!  bouquet

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:41 от N i y a

# 157
Здравейте, мацки,

Мила, Ради, не мога да пропусна да те поздравя, макар и на патерици малко   bouquet Heart Eyes Бъди много щастлива  Hug

Гледам, че покрай АниК сте саформили романтична темичка, та си припомних хубави моменти, като си представих Ани по пижама  Joy . И нашата годишнина наближава. На 8 дек. се загаджихме с моя любим човек и така вече 14 години. Бяхме в един клас, луда работа, май съм ви разказвала. В последствие всъщност разбрах, че нашия човек се бил хванал на бас с един приятел от класа (сегашния ни кум), че до 6 месеца ще ме "прекара" (а аз бях видна еманципирана мъжемразка с бронирани гащи  Embarassed Joy) и ще ме зареже, щото съм била много отворена. Такааа, та той верно взе че ме прекара на шестия месец, ама после не ме заряза  Mr. Green До ден днешен не знам защо му се вързах на тоз калпазанин  ooooh! нито като външност, нито като характер отговаряше на моите представи, а най-странното е, че и аз съм антипод на неговия идеал за жена  Thinking Той например си пада по тип фльорци, силно нагримирани, руси .... абе тип фолк певица. Май съдбата е по-силна от нас понякога  Wink   

# 158
  • Пловдив
N i y a, е как овнешка, бе жена, по-добре агнешка  hahaha hahaha hahaha
За градината-да, в старата сграда са, имаме си леля Веси. Още нищо не са казали за празници, ама не може дядо Коледа да нямат, де  newsm78 Браво на вашите госпожи, че от рано се организират  Peace

# 159
  • Sofia
ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 01.12.2008г. (понеделник), 19.30ч., ресторант "ЩАСТЛИВЕЦА" на ул."Оборище" 73 (ходили сме там няколко пъти Wink ) Резервацията е на името на Анита в салона за непушачи  Embarassed !
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall, ЙОРИ81, Winny, Пипи67, Ruxi...

Ако пък много възроптаете срещу "непушачи", ще се обадя да сменят масата  Rolling Eyes

GALL, вашата история е като по филмите  Hug Niya, много мило ми стана и за вас Hug Ние с моя човек не изпадаме много в сантименти, но пък сме си дружки  Laughing
Искрено ти съчувствам за главоболието. И аз като се подкарам... е страшно. Само аналгин ми помага  Cry
Аз продължавам да не съм сигурна дали харесвам градината на Габриел. Понякога са супер, понякога много ме дразнят. Питах ги кога ще има родителска среща, ще има ли коледно парти, а те само вдигат рамене и викат "г-жа едикоя си... (директорката) нищо не ни е казала"  Confused Иначе  ми пращат и-мейли с инфо какво са учили децата, ама с по 1 изречение. Габриел знаел 4 стихотворения и не знам колко песнички. Много го хвалят  Praynig Самите госпожи и лелички (даже не им знам имената) са добре, но организацията им е смотана. нищо де, Габриел ходи с кеф.
Забравих да ви споделя, че като отидох на Произведнео в Б-я в понеделник, НДК беше заключен  Joy (sunny, Роси Wink )

# 160
  • София, в полите на Витоша
Мацки,здравейте!
Много ме е срам,че не съм имала време да седна поне да драсна някой ред,но ме върти здрава въртележка, а мее рам, защото знам,че не съм едниствената, но вие все пак успявате някак си.

Ние сме добре, Тея нахитрява все повече с всеки изминал ден,прекарахме дребни болести,което е нормално за сезона.

За срещата съм много доволна, дано мъжа ми не ме изхвърли у дома, защото напоследък аз ходя насам- натам, а той си седи у дома. Mr. Green Надявам се този път да се съберем повечко, защото на много от вас не съм им виждала лицата от месеци.

Целувки и до скоро. Heart Eyes

Ради,чеситит рожден ден на патерици и от мен!Бъди много здрава и обичана!  Hug

Ето малко снимки от нас от октомври, малко екстрем и от ноември

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 16:37 от Пипи_лота

# 161
  • Plovdiv
Добро утро! Да се отчета, че после нИнам. Laughing
Пипи, Hug, отсъствието е оправдано. Heart Eyes Виждам добре сте си уплътнявали временцето. Едно голямо БРАВО от мен. Разгледах само началото на албумите, щото ме припират, но държа да отбележа /за кой ли път newsm78/ - много са красиви дъщерите ти  bouquet. ПУ-ПУ. Laughing
Каква беше онази приказка-каквато майката, такава и дъщерята.  Wink
Джул, верно, беее. newsm62 Нали сме по на 18. Joy
Леля Веси ни беше и на нас, двете последни години, а леля Нели ни е съседка. Митко и нейното хлапе са наборчета и дружки. Ако нещо? Sunglasses За инфо. А коледни тържества имат, винаги, пригответе подарък. Ако не са ви изнесли списък с желанията на хлапетата. Ей, как съм се смяла на тези списъци. Какви ги измислят, пък как гледат едно от друго. Laughing
АниК, е-mail -  #Crazy, поздравления. Simple Smile Напред сте с материала.

# 162
Ния,мина ли ти главоболието?На мен ми е много неприятно,може би защото се случва рядко,но качествено.
Галче,и наща връзка с моя любим датира от 8 декември,но от 7 години. Rolling EyesКакто може да се предположи,от студентски купон.Не е особено романтично,но все така ми е хубаво.
Ние вече сме здрави и ще ходим на градина.Започнали са да се приготвят за Коледното тържество,чакаме списъците с желанията,въпреки че аз вече го купих подаръка за там.Другата седмица ще им правят календари с техни снимки.За мен е вълнуващо,сигурно защото ми е за първи път.А за децата още повече.
Хубав ден ви пожелавам!

# 163
Аз ще дойда на 1.12 но все още съм леко настинала.Заговорих те се как сте се запознали с половинките си.ЕМи и ние на 7.12 се запознахме но случайно на улицата.С един мой познат се разхождахме по Ломско шосе и го видяхме моя мъж,в последствие се оказаха съоченици .Изиграхме по един билярд в едно заведение и те двамата се бяха хванали на бас че който спечели ще ме изпрати ,до нас а който загуби ще има моя телефон.
АЗ не го знаех този залог и разбира се нарочно моя мъж по срамежлив загуби и разбирасе взе от моя познат моя телефон а познатия ме изпрати и след 1 месец ми се обади бъдещия ми мъж и аз го напсувах,щото си мислих че  е приятеля на бившото ми гадже,което се подигра с мене но това е друга тема и в последствие малко преди да ми затвори се сетих че може и да е той бъдешия ми мъж.ОПределих ме си среща и точно тогава го поканиха на една вила и аз веднага лъжата че съм с приятелки.Е нищо не правихме Embarassed нито се целунахме.На моя рожден ден 20 годишния ми  стана всичко.Та ние имаме три повода да празнуваме -на 7.12 откакто се познаваме,7.4/с 3 дена по късно си го празнувах 20 рожден ден,щото така се наложи/ от както ходиме за хляб и все не можеме да го купиме и на21.6 сватбата.Така като гледам повечето се познават с половинките си покрай студенския си празник hahaha JoyСега на 7.12 правим -8 години от както се познаваме.Мале кога минаха.
Марианд ние също ще имаме коледно тържество но незнам да ли с родителско тяло или само с децата.Всеки ден я питам да ли е писала писмо и тя да на ли с тебе го писахме,но аз питах за градината и сега на 4.12 ще ги снимат и си избрах за вкъщи един голям и 10 по малки джобни календарчета и направих 20 лева сметка Laughing
Аник много съм доволна аз от градината на Мемоника-и тя също е доволна.Всяка вечер като се чуеме по телефона ми казва какво  е научила и сега пеели за елхата песни и дядо коледа и рисуват през ден.Събрала съм поне 20 рисунки.
Ния те бързите работи винаги са хубави.Ние ходихме и се изпращахме 2 месеца и после ме покани да живея с него ,майка му  и сестраму че му писнало да ме изпраща до съседния квартал и да не можело 1 бира да пийне.АЗ като ученичка се извинявам че съм на работа но не го интересувало постепенно ще си преместя багажа у тях и така й стана,но наще не ми говореха 2 седмици а баща ми 1 месец щото виж на Детето им станало вече голяма и ги напуска.
Бягам че малката пикла се напика докато се съблече и ме вика

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 16:55 от ЙОРИ81

# 164
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
Специални поздрави на aniK i Rady!

Радвам се, че са се отзовали и дълго отсъстващи хора за срещата! Hug
За запознанството...много дълго ще трябва да пиша......беше запомнящо се, разтърсващо, забавно, съдбовно, много романтично и вълнуващо..... или образно както се казва така е било писано. Laughing

До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт