Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 572
  • 289
  •   1
Отговори
# 165

Добро утро в този мъгляв неделен ден  Hug

Аз днес съм посветила деня си на козметици , зъболекари и маникюристи. Баба ще гледа Они, а аз ще ставам красива Mr. Green след малко тръгвам, така че приятен ден от мен  Laughing

# 166
Марис я се озови насам и признай без бой Ади има ли имен ден  Whistling

# 167
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
pipiole ММмм как хубаво звучи Flutter
И аз ще да се накумя тази седмица. Peace

Вчера бяхме на светването на градската елха.Беше много хубаво и много празнично.Имаше си всичко - и дядо Коледа, и Снежанка, и подаръци, и песни и страхотна елха! Simple Smile
Калоян се вълнува много.Сто пъти най-малко повтори на дядо Коледа какво иска. Mr. Green
Аз си купих вечерната рокля за новогодишната нощ и се разходихме по украсена София. Simple Smile
Ето и снимки от събитието....лоши са, но...
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=313648

Аз хуквам да чета, че във вторник имам изпит Confused
Прекрасен семеен ден на всички желая!

# 168
  • Sofia
pipiolche, да смятаме ли, че това разкрасяване е в чест на утрешната ни среща  Grinning Много хубаво си го решила. Аз умрях от скука докато Габи и баща му спят вече трети час  Crazy
Sunny, снимай роклята и я покажи!!! Къде ще празнувате Нова Година?
Ние вчера ходихме при баща ми на гости - кла прасе, родителите на мъж ми дойдоха от Нова Загора...изобщо празник  Grinning Искам да стана вегетарианка, поне за няколко дни  Mr. Green
Аз мисля, че Ади няма имен ден днес, той беше май на друга дата  newsm78

# 169
  • Sofia
ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 01.12.2008г. (понеделник), 19.30ч., ресторант "ЩАСТЛИВЕЦА" на ул."Оборище" 73 (ходили сме там няколко пъти Wink ) Резервацията е на името на Анита в салона за непушачи  Embarassed !
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall, ЙОРИ81, Winny, Пипи67, Ruxi...

Аз затварям, аз отварям сергията  Embarassed Добро утро   bouquet
Забравих да ви споделя, че в МОЛ-а на "Стамболийски" са направили магазин за детски дрешки (на втори етаж до CELIOмай... newsm78). Казва се нещо като Oki (не се загледах), но са от сорта на FOX, Kenvelo и малко по-добри. Щандът за момчешките е голям колкото този за момичета. Обикновено за момчета има 2-3 парцала и всичко друго е розово-лилаво  #Cussing out Може и да знаете, но аз не бях ходила скоро и онзи ден го видях.

# 170
Здравейте аз ще ви разочаровам за съжеление.Много лоша кашлица и хрема имам от два дена.)Чак от кашляне почервенявам.Не ми се иска да  заразя някоя от вас.Цяла сутрин си изкашлях дробовете и въздух не мога даже да си взема от тази кашлица.Лоото е ч епредизвиквам контракций и все съм на кълбо.
АНик ИЗвинявай че няма да дойда а заради мене смени датата.Благодаря ти.Дано за коледното парти да успея да дойда. Heart Eyes
Лек ден на всички а аз ще се мъча с бухането,макарче пия какво ли не

# 171
  • Sofia
Привет!

Йори, пази се мила, лекувай се вкъщи и пази леглото поне за малко!
Ани, мерси за инфото и за организацията  Hug Може пък да се занесе някой обяд до МОЛ-а, че Фокс беиби много ги обичах, ама нещо детските, и особено момичешките хиич не ми харесват, голЕм кич. Ние сме го закъсали за дънки, подариха й една камара, ама всичко й е голямо  ooooh! нали си ми е фъстък...
Рали твърдо е решила вече какво иска за Коледа - влак с релси и вагони и тунел ( а са де Simple Smile ) и нов далматинец, "защото стария се загуби"  ooooh! Днес отиде с голям ентусиазъм на градина, защото й обясних че дядо Коледа носи подаръци само на послушните деца.. ей този дядо Коледа наистина прави чудеса, чак ми даде и да я среша сутринта  Mr. Green
В градината сме като на частна - в групата има няма 10 деца, всичко болно  ooooh!
Айде до довечера  Hug

# 172
  • София/Осло
taigi - това беше нашия миналогодишен подарък..мисля че ще го намериш в големите вериги и в София.
Вече цяла година е актуален..влакчето върви с батерии  Peace
http://duplo.lego.com/en-us/products/5609.aspx

# 173
МомичетаSad(( Няма да дойда довечераSad(( Умирам от яд и мъкаSad( Вече потривах доволно ръчички и детегледачка си бях уредила... Но се обадих на УНГ-то и тя каза, че на носния секрет са открили някакви бактерии и трябва утре да ходя да ми обясни какви и как да ги лекувамеSad(( Не смея да ви се вясвам при това положениеSad( Може и да не съм опасна, но все пак съм контактнаSad(А, не ви пожелавам месец да си детегледкате вкъщи кисело сополиво детеSad((
Да си изкарате страхотно, кажете по едно "Наздраве" за наше здраве и искам после снимки да гледам!!!
Много ви обичам и ще взема да ви организирам следващия път аз като се оздравееме напълно!

# 174
  • Sofia
Деата, мерсаж  Hug ще се огледаме за туй чудо  Simple Smile

# 175
  • София
Здравейте, Оги ве4е се е побъркал на тема Коледа. Постоянно си пее някакви коледни песнички , научени в градината и все пита кога ще дойде. Той подаръка си го е поръчал доста отдавна.
Eто го / подобен нашата има и въртелешка/ 
Дядо коледа го е оставил над гардероба от преди месец. Laughing Laughing Laughing.
Днес ще има родителска среща в градината, предполагам да обсъдим за коледното тържество. Нашият татко обожава празниците и месец преди всеки празник настройва Оги за него. Сега му пуска коледни филмчета, разказва му всякакви истории, купи лампички и светеща звезда за да може дядо Коледа да намери къщата ни по хубаво. Във вкъщи ве4е е много коледно настроението.santa2  madnoel

Желая на всички които ще ходят на срещата много весел купон:lalalala: bigdance2. Ще чакаме снимки.   

# 176
  Аз пък съм на линия за купона! Heart Eyes Hug Мога да прибера някой колебаещ се в посока Люлин и по далече от Люлин Laughing
  Нещо пак нямам интернет вкъщи, мъкаааа Sad Ще говоря с доставчика що така зачезна ooooh!
  Целувки!

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 16:55 от Rady

# 177
  • Sofia
ДАМСКА ФОРУМСКА СРЕЩА ПРЕДНОВОГОДИШНА - 01.12.2008г. (понеделник), 19.30ч., ресторант "ЩАСТЛИВЕЦА" на ул."Оборище" 73 (ходили сме там няколко пъти Wink ) Резервацията е на името на Анита в салона за непушачи  Embarassed !
Потвърдили: АниК, pipiole, sunny, taigi, Gall, Rady, Пипи67, Ruxi...

Влязох да преброя колко останахме за срещата. Всеки път в последния момент стават промени. Нещо Поли ми се губи и ме съмнява  newsm78 Аз като организатор, трябва да съм на линия  bowuu
Габриел за Коледа иска един голяяяяям подарък и вътре да има нещо мъничко - така каза той  Joy Днес съм му сърдита, защото се изпокарахме за обличането сутринта.
Аз наистина не мога да реша какво да му купим  newsm78 Хайде, давайте и други идеи, че изброените досега неща ги имаме  Confused

# 178
  • Остров Приятелство
Здравейте,
....и аз съм сополива, ама ЩЕ ме търпите такава Mr. Green , че то иначе не останахме ooooh!...а и няма да се цЕлИваме, нал' тъй Joy

# 179
Ще дойда, не ме мислете и изненада ще ви донеса.
Сънка браво момиче - сериозен човек си ти

Общи условия

Активация на акаунт