Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 575
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Баткото ни е от днес на градинка (моля се да е за по-дълго без боледуване) и аз ще съм малко по-свободна - надявам се ще мога да се включвам по-често Hug
Да си изкарате суперско на срещичката и искаме да гледаме снимкииии Grinning

Лека нощ от нас Simple Smile

# 181
  • Plovdiv
Альоууу, купонджийкитеее!  bouquet
Дано сте си изкарали чудничко. Hug

деата, и аз благодаря за идейката, ровичкам из едни сайтове за играчки, свят ми се вие. #Crazy Последно се колебая между влак, писта с коли/като на Валето/ или играчка робот-звезден рейнджър. newsm78 Абе, малкия ще го уредим, може и трите, Дядо попе, Laughing защото подаръци ще трябват поне на три места. Виж баткото ми е голЕм проблем. Иска неща, които му надвишават лимита за коледен подарък, моля ви се. Shocked И освен един пуловер, който му поръчах по нета, другото е в застой. Чакам да ме осени...нещо си. Joy
Съни, както казва една друга моя виртуална позната - много ме кефите. Laughing
Тонеса, едни стиснати палци от мен за Гогата. Hug Ако има хубави дни тази зима, може да си организираме една срещичка с децата някъде в квартала. И Джул е в кюпа Laughing, остава да съобщим, че може и други да се присъединят. Heart Eyes
Марис,   33uu  remybussi
Лазар за партитУ най-вероятно ще е Тигърчето, дружката на Мечо Пух. Това успях да намеря, и  ми допада повече от Спайдър мен и Вълшебник.
  bouquet

# 182
  • Sofia
Привет!

Всички бяха много свежи вчера. Рукси се е стопила, евала  Hug Ресторанта са го развалили, явно си е сменил собственика и яденето не ставаше. Това в моя случай е добре, защото не ядох много  Mr. Green Наклюкарихме Ви всички да знаете Heart Eyes

# 183
  • Plovdiv
Наклюкарихме Ви всички да знаете Heart Eyes

newsm62 Joy Хи-хи

# 184
Ехо разкажете покажете матерял ито снощи.Само поли каза ч еще има изненада и Тайги оплю ресторанта и това беше.Много сте лоши.Аз днес бях на лекар и доки леко ме разочарова каза 50 % го виждам мома, reveranceно като й казах че ям различни неща от предишната бременост и че е по голям инат и от кака си тя се почеса дето не я сърби и го тупкахме въртяхме не и не заспало е като геврек .Та сега си имаме гръбначен стълб и протегната ръчичка.Дано следващия път когато отида другата седмицад ами обясни резултатите от сизследванията за даун не спи и да може да го видиме.АЗ имам осещанет оче  емомче и вероника всеки ден повтаря че  е момче. footballАко след време пробвам епак и е момиче ще смениме таткото, Mr. Greenако и другия татко прави момичета ще смениме майката. Mr. Green smile3532 newsm62 .Днес съм уж по добре но пак отврем ена врем еси кашлям като дърт пушач.Хайде дружки оставям ви ч еднес мойта любима свеки има рожден ден и трябва да отида да я уважа,но каз аче Веронка понеже днес не я пуснапх на детска отново кашля и им алеки пополи-Сополи и  smile3511 :banghead.,но като се замислих тя по цял ден се вре в мене как да не се зарази.
Писна ми от тези гадости   smile3511 smile3511 smile3516 smile3515 newsm61искам лято и да няма болести((
Лек ден мацки и утре да  сте пуснали снимков матерял

# 185
  • Sofia
Ехо, какъв материал от снощи, като бяхме в камерен състав, а и фото-Роси липсваше  Confused Иначе пък все отбрани Убавици всичките bowuu Joy
Та: ЩАСТЛИВЕЦЪТ изобщо не е това, което беше  #2gunfire Тотален провал  #Cussing out Само една положителна промяна - оправили са WC-to. И за щастие не успяхме дори да се наядем, камо ли да преядем  Mr. Green
Побъбрихме яко и аз се изнизах, че ме чакаше дълъг път до Княжево и още по-дълъг на другата сутрин до Банско.
Между другото Роси веднъж спомена да се съберем в Банско и аз много ще се радвам да дойдете. Ще помогна с организацията Wink

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 22:11 от aniK

# 186
Момичета, извинете ме много. Аз бях много зле и дори съм забравила в паниката за срещата. Направих гастритна криза, тичах и до лекар, че не знаех какво да пия и разстройство получих  Confused Дарко също е болен - той пък кашля за разнообразие и за мой разкош  Sad Ще пиша, когато съм в по-добра форма, за да не ви сдухвам.

Безкрайно съжалявам за срещата  Sad

# 187
  • Sofia
Gall, Бързо оздравяване!  Praynig

# 188
  • София
Добро утрооо!!!

Как сте днес, нещо май не ни остава много време да пишем. Аз на последък не мога да се наспивам. Онзи ден бях на родителската среща на Оги, там някои от родителите бяха с децата си  защото няма кой да ги гледа и знаете ли какво. Децата ходеха и се гушкат в Госпожите , а не при майките си. Беше много приятно.
Имам и едно питане за майките на момченца. Моят Оги се пуска пиши по малко в гащичките и не казва, че е мокро, а стиска докато ве4е не стане напечено положението. Е не постоянно , но го прав и. Дайте някакъв съвет какво да правя.

Gall, Бързо оздравяване!  bouquet

# 189
Добро утро!

Галче пожелавам ти бързо да се оправиш, Йори ти също оздравявай Hug
Ния съглсна съм за среща само малко да се оправи времето, че Ивко още не съм му подавала нослето навън - то време ли е като хората та да поизлезем. Тука като падне мъглата и чак на пролет се вдига #Cussing out
Сладурки нямате ли снимки от срещичката newsm78 да оплакнем окото Grinning

# 190
  • Остров Приятелство
Здравейте най сетне и от мен Hug
GALL78 Както вече казах оправяй се и си почивай по повечко!

Срещата беше чудна, чудна.Отпуснах се много и не ми се искаше да свършва!За пореден път се убеждавам, че тези среща са някак вълшебни!
Колкото до ресторанта абееееееее мноооо се чудех дали да забегна и да и оставя на aniK да изяде цялата поръчка, ама нейсе смилих се Mr. Green ....направо се чудя как се появяваш сега тук и не си си зарила главата от срам hahaha Joy
aniK Беше прекрасно скъпа, БЕШЕ!Благодаря!  bouquet
Сега......
...Рукси се е стопила, евала ...
Направо онемях, колко е фина...........искаааааам и аз пък Crossing Arms Simple Smile
aniK Е за завиждане.Опъната като струна! Flutter
pipiole е меко казано хубава и свежа.И май надуших,....че сме от една порода. Hug
Rady Е както винаги усмихната и нежна и една тиха, тиха - спокойна Hug
Запознах се с една Дама от нашата чета, но не вясвала се от лани. Мина мисля, че беше/да ме прощава ама аз от зор да си кажа името все пропускам покрай ушите отсрещния Embarassed/, та тя е много шик, много мила и весела.Ако ми беше съсед щях да съм много щастлива.
tajgi  Аааах tajgi аах - моята будна съвест, моята вяра и моят вътрешен глас!Благодаря ти!.....не те засрамвам нали....е, не поне чак толкова много Laughing
Пипи_лота Се изложи - не дойде! Confused
.....та говорихме....еле па я.Споделихме и тревоги, и смях, и сила, и много, много усмивки.....пак бих искала час по-скоро да се видим!

Maris Един ред бе душа, само ЕДИН!Притеснено е вече много. Confused

Изпита не знам как е минал - на 16 ще разбера.Вечерта на специалността, която беше вчера, беше смешна и леко забавна, но и скучна.... Mr. Green
Хубав ден на всички Ви!

# 191
  • Plovdiv
Галче, надявам се, че вече си по-добре. Hug Heart Eyes Прозвуча ми притеснено.  kiss
Вале, идея нямам, моето диване при най-малкото намокряне - блуза, слипчета, чорап,  започва да се съблича и отваря шкафа за нови. Възможно е Оги да не се усеща, когато се е изпуснал малко. Ако прави така от скоро, възможно е да се е простудил. Hug
Тонеса, много са сладки Гога и Ивко на аватарите. Heart Eyes Временцето наистина е ужасно, влагата е много. Ще изгрее слънце, пък и Ивко да позаякне. Можем да посетим Пицария Верди, имат много хубава стая за хлапетата. Скоро бяха в ремонт. Ще видим.
Йори, бързо оздравявай. Дано успеете да видите скоро бебока. Има много време, най-благоприятна е 25 седмица. Да ти кажа и двата пъти на мен ми казваха в началото, че са момичета. Но си беше рано - 18-20 седмица. Пък и лекарят не беше наблюдаващият ми.  Wink

# 192
  • Sofia
valia_m, Габи 2-3 пъти го е правил това с пускането по малко. Обикновено като много се залиса в игра и стиска до последно за пишкане. Наскоро една сутрин след сън ми каза "мамо, тук малко се напишках" и имаше малко мокро петънце. Изчакай още малко време и го подсещай за пишкане Peace Ако продължава да го прави, може би трябва да попиташ педиатър.
Софиянки, ние трябва да направим коледното парти на децата. Ruxi е доста ангажирана с работа и други дейности, та от нея да поискаме само помощ с информация и присъствие  Hug
Аз мога да се активирам след Студ. празник, но който е ЗА, да пише, да започнем някакво броене и сондаж!!!
Бременните, я да се стягате и никакви болести  Naughty

# 193
  • София
Здравейте и от мен, мерси за съветите. Аз май направих грешката че започнах многооо рано да го насилвам да си казва за пишито и се получи като травма. А най - лошото е че му се карах   newsm61 smile3516, ужасна съм и го осъзнавам, но късно. Нещо напоследък не мога да се контролирам и съм зла, какво ми става и си го изкарвам на детенцето. Да не ви занимавам с моите неща.
Дано всички болнички да оздравяват много бързо, а на бременните мамчета желая да са здрави и никакви болести.

# 194
Ей, писах писах и се затри  Embarassed

Здравейте отново, и се извинявам, че така неадекватно ви притесних  Embarassed вече съм по-добре, даже поработих днес  Simple Smile Добре че и лекарствата ми подействаха и вече отшумяха болезнените спазми.
Дарко кара някакъв нов модел кашлица - само като спи  newsm78 Даже и сополи няма много, ама като започне да кашля и няма спиране  Thinking.

Хайде целувки и много ви обичам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт