Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 558
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Валя,такива са, душа, не се тревожи. Дарко пък има претенции за чорапите сутрин и освен това не мога да му ги обуя 2 часа, кара ме да броя Онче-Бонче кой крак пръв да обувам и тн  Crazy  Joy

Съниии , как така цялата шоколадова и то от толкова рано? После да няма празна елха на самата Коледа  Joy hahaha Янчо да тича по тавана от превъзбуда, а мама да търси читава фирма за почистване на мебели  Joy hahaha ей, като си помисля Дарко как се е научил да се позабърсва в мебелите и дрехите, си представих точно тази гледка у нас  Mr. Green
Стискам ти палци за изследванията и да докладваш, за да не те мислим после  Heart Eyes

Пепе, добре че се обади, че нещо ми липсваше напоследък  Hug Пък за рогцата какво се притесняваш  Wink, те на девойките пък вечно крилца им инсталират на гръбчетата, пък я виж като пораснат как се обръщат нещата  Joy hahaha Joy Сега се сещам, че в мойта артистична кариера в детската градина все борче играех или някаква друга масовка, щото не бях връзкарка  Sad

Иви, детето ще стане полиглот  bowuu голямо браво. Дарко малко куха лейка си пада - с цветовете е ОК, с БГ буквите също, обаче със стихотворенията никакъв го няма. Как две рими не може да запамети, малеее  ooooh! а уж учат нещо в детската. Понякога си мисля, че просто напук като го карам да ми казва нещо и се лигави. Голямо диване. Също и нищо не ми разказва от градината, все нещо ме мотае като го питам и ми става криво  Outta Joint

Jul, напълно те разбирам за работата, обаче наистина не бързай, защото наистина не е за изпускане. Толкова моменти с Дарко изпуснах с това ранно връщане на работа, че сега ще направя всичко възможно да устискам по-дълго у дома, само дано Господ е с мен и всичко е наред  Praynig

# 91
  • Sofia
Ей, момичета, много сте пописали, много мами се ЗА върнали - Пепе, Jul, valia...   bouquet

Да ви кажа - положението при мен не е чак толкова трагично, колкото мрънкосвам. Просто не съм свикнала да стоя вързана у дома, затова 2-3 дни ме побъркват. Мисля, че Габи вече е голям тепърва да свиква с някаква гледачка. В Банско имах, но тогава той не разбираше много-много. Тази зима няма да го водя с мен там. Боледуваше си също толкова често, че и повече  Crazy Освен това, мисля, че раздялата с дома и татко му също влияе върху боледуването. Ще се опитам аз да се справя с пътуване...  Sick Работата, която ми предлагат е пак в там, но разработването на нов обект иска 100-1000% денонощна отдаденост, която засега не мога да си позволя   Confused Не мисля, че която и да е работа и пари заслужават да си оставя детето на гледачки... Няма угодия  Joy Joy Joy
Просто вчера изкарах един много активно задъхващ работен ден в Бн, прибрах се по нощите и мъглите и сега съм ОК - взех си седмичната доза напън  Joy

Доста четох и исках на всеки да кажа по нещо, обаче сега всичко забравих  Embarassed И то защото възприех идеята на pipiole за среща, която GALL-че радушно прие  Heart Eyes Там ще си кажем всичко  Grinning Мога да се направя на организаторка  Rolling Eyes

# 92
Здравейте от нас!

За съжаление нямам време да чета и наминавам само да пусна малко снимки на нашето гардже Grinning
На който му се гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310130

# 93
Липсата на време ми се вижда доста обяснима и сладка  Heart Eyes Приличат ли си с Гогата като бебе или на мен така ми се струва  Mr. Green Да ги нацелуваш и двамата и да си почиваш  Hug

Въпросник за подобряване на яслите и градините, ако ви се гледа и/или попълва

Галче, Елито също не говори за градината, случайно разбрах, че е научила 1 стихче. Добре, че казах нещо есен, че да почне да го казва. Аз не се кефя нещо на ученето на изуст на стихчета Tired в градината ги изпитват  ooooh! Като капак я карат да борави с дясната ръка, при условие, че откак се е родило всичко прави само с лявата  Confused Хем говорих с тях и те пак си знаят тяхната  Tired

# 94
  • София
Здравейте от нас!

За съжаление нямам време да чета и наминавам само да пусна малко снимки на нашето гардже Grinning
На който му се гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310130

Честито и от мен, той е такова сладичко същество. Желая ти много щастие с прекрасните ти деца.  bouquet

# 95
  • Пловдив
Тони, какво малко бебенце, скоро не съм виждала такова  Joy Ама колко косичка има...
GALL78, ние пък имаме претенции да спим с чорапите Спайдърмен (не че е ясно защо трябва да се спи с чорапи  Crazy), Тео не дава даже да ги пера  Mr. Green
Пепа, да наснимаш адашчето, много сладко еленче ще е  Heart Eyes
Айде всички да правите елхите, че сняг ни чака скоро  Grinning Maris, при вас как е времето сега?
А аза градината  Sad Sad Sad не ми се говори. Не свиква и това е. А е толкова контактно дете, не съм очаквала такъв отпор.

# 96
  • Остров Приятелство
Здравейте,
За сега всичко е наред - трябва да продължавам да пия лекарствата и така.Утре ще излезе надявам се и днешното изследване прогестерон.По другата седмица на ендокринолог.
tonesa Пу пу пу сладък малък вързоп!Страхотен е!...а как прилича на теб, малеее Simple Smile

# 97
  • Sofia
toneska, колко е мъничък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Разкошен малък сладур. Аз мисля, че той прилича на таткото, а Гогата си е на теб  Peace Как се чувства баткото? Той май ни е душичка добричка  Heart Eyes
Jul, не знам къде съм пропуснала страхотното име на малката  newsm78 Много ми харесва името. Да вземеш да пуснеш и снимки, а Peace Докато не забегнеш пак от форума  Naughty
Мацки, с вторите дечица, вие да не пишете повече в другите теми !!!??? Хаааамахаааа Naughty

Sunny, лоша работа това с хормоните  Thinking Пий лекарствата, да ги нормализираш Praynig

Аз пък вчера ходих на гинеколог за първи път от 3 години  Embarassed Стоеше си ми като задачка и все не намирах време. Обаче едни от най-близките ни приятели ще си имат бебенце и водих мамата при моя лекар, та минах и аз  bowuu Някаква киста съм имала на десния яйчник, каквото и да значи това (прочетох в нет-а и не видях нищо тревожно), направих си МБ и цитонамазка. Резулатати - другата седмица.
Една друга моя позната във вторник роди момиченце...
Абе изобщо много бременско/бебешко време  Hug

# 98
  • София

Добро утро и от нас. Моят Оги е болен, има лека хрема и говори малко странно и  реших да не го пускам на градинка днес. За щастие цели седмици беше напълно здрав, а имаше доста болни деца. Желая ви много хубав ден.

# 99
  • Остров Приятелство
Честит Ден на Християнското Семейство!
Пожелавам Ви ден изпълнен с много топлина, уют и семейно щастие!Да им покажем колко много ги обичаме, ценим и изпълват сърцето ни с любов.

# 100
  • София
Честит Ден на Християнското Семейство!
Пожелавам Ви ден изпълнен с много топлина, уют и семейно щастие!Да им покажем колко много ги обичаме, ценим и изпълват сърцето ни с любов. Simple Smile

О да наистина, страхотно пожелание, само да допълня: ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

# 101
  • Остров Приятелство
aniK Е сега пък и ти Confused Дано всичко да бъде наред. Peace

Мога да се направя на организаторка  Rolling Eyes
За срещата - Искам, искам да се проявиш като организатор  newsm44...ще бъде чудесно Peace

Уууух пък нещо ми е студено  cold не искам да идва зимааа Rolling Eyes
Да се завия, а?! Mr. Green

Прекрасен ден на всички!

# 102
Честит празник на всички и от мен!
Днес е обявен и за световен ден на приятелството!Искам да ви благодаря,че ме приехте за една от вас! newsm51

# 103
  • Sofia
Привет!
Честит празник и от мен!!

Пупу бебе Ивайло е тоолкова сладък и тоолкова мъничък!!
Наскоро държах едно бебе на 2мес и направо ме беше страх да не го скърша.. ще кажеш, че не съм имала бебе  Mr. Green
Ние сме горе-долу добре. Рали направи 10 дена градина, но от 2 дена пак си е в къщи, защото покашля повечко. Тъкмо посвикна и спря да реве и айде нановоооо  ooooh!
Иначе май нищо ново и интересно  newsm78

# 104
Ей това за деня на приятелството не го знаех  Hug
Използвам случая и аз да благодаря, че ви има  Heart Eyes

Тонеска, станала съм много чувствителна и се разнежих  Blush

Еее, Тайги, пък вие цели 10 дни, ние този рекорд още не сме го постигнали  Mr. Green засега гоним 8 поредни  Whistling
Съни, важното е, че положението може да бъде овладяно. Пормоналните дисбаланси са доста неприятни  Confused
АниК, аз съм с поликистозни айчници, така че не бери грижа. Те се олющват сами. Може да им се помогне с някои противозачатъчни. Аз пиех Диане 35. Но, въпреки това, 3 години са много време  Naughty не трябва да да се допускат толкова дълги периоди.

Желая ви прекрасен ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт