Съниии , как така цялата шоколадова и то от толкова рано? После да няма празна елха на самата Коледа
Янчо да тича по тавана от превъзбуда, а мама да търси читава фирма за почистване на мебели
ей, като си помисля Дарко как се е научил да се позабърсва в мебелите и дрехите, си представих точно тази гледка у нас Стискам ти палци за изследванията и да докладваш, за да не те мислим после

Пепе, добре че се обади, че нещо ми липсваше напоследък
Пък за рогцата какво се притесняваш
, те на девойките пък вечно крилца им инсталират на гръбчетата, пък я виж като пораснат как се обръщат нещата
Сега се сещам, че в мойта артистична кариера в детската градина все борче играех или някаква друга масовка, щото не бях връзкарка
Иви, детето ще стане полиглот
голямо браво. Дарко малко куха лейка си пада - с цветовете е ОК, с БГ буквите също, обаче със стихотворенията никакъв го няма. Как две рими не може да запамети, малеее
а уж учат нещо в детската. Понякога си мисля, че просто напук като го карам да ми казва нещо и се лигави. Голямо диване. Също и нищо не ми разказва от градината, все нещо ме мотае като го питам и ми става криво
Jul, напълно те разбирам за работата, обаче наистина не бързай, защото наистина не е за изпускане. Толкова моменти с Дарко изпуснах с това ранно връщане на работа, че сега ще направя всичко възможно да устискам по-дълго у дома, само дано Господ е с мен и всичко е наред

Работата, която ми предлагат е пак в там, но разработването на нов обект иска 100-1000% денонощна отдаденост, която засега не мога да си позволя
Мога да се направя на организаторка
в градината ги изпитват
Как се чувства баткото? Той май ни е душичка добричка
Много ми харесва името. Да вземеш да пуснеш и снимки, а 
Пий лекарствата, да ги нормализираш
...ще бъде чудесно
не искам да идва зимааа