Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 321 160
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 1 800
Момичета, извинявайте, дали сте обсъждали вече покритието на АКК? Че наближава да се поднася Simple Smile Към средата на темичката започнах работа и не съм я следила, ако сте го обсъждали, ще знам да търся. Предварително благодаря, както се казва Simple Smile

# 1 801
  • София
Божура, аз мисля да го залея с 100 гр. школад+80 гр. масло /май такава беше пропорцията/. Щях да правя марципан Варна, но се отказах.
Диди, базелските меденки твърди ли са като тези на Джули или са по-мекички?
Момичета, страхотни красоти сте сътворили  bouquet

# 1 802
Имам някакви бегли спомени, че някой е споменавал за готови покрития, та исках да го питам откъде ги е закупувал.

# 1 803
pokahontas, благодаря  bouquet

# 1 804
  • София
desita1234 , щолена тази година го правих по рецепта на MamaChrisi , с някои изменения от моя страна. Правих го без марципан/то и в рецептата пише, че е пожелание  /, намалих количеството на продуктите на половина, защото исках един щолен само. Касиса го пропуснах, но сложих вместо него сушени черешки и кайсии плюс стафидите, които са си по рецепта. Вместо индийско орехче и карамфил, сложих подправка за ябълков щрудел.  Peace

# 1 805
  • Балчик
Арлина, формата ми я прави баща ми на струг. Aко някой се интересува- имам схемата.

pokahontas, радвам се, че ти е харесала рецептата за шприцованите сладки и аз я обичам много. Heart Eyes

Simple Smile), кутийката ти е много красива.
Изобщо браво на всички момичета ! Справяте се чудесно.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 11:19 от Джемма

# 1 806
  • Стара Загора
Днес имам време и реших да правя линцеровите сладки на Наталина, но пише че се слепват седмица преди коледа, явно съм закъсняла. Дали все пак ще са годни за ядене на 24 ако ги  направя и слепя днес.

# 1 807
Момичета, късно ли ще е ако направя рохличките на Наталина днес? Embarassed Rolling Eyes

# 1 808
Според мен не е късно. Не знам как са като мине време, но първите дни са много вкусни Simple Smile

# 1 809
  • Балчик
И локумките ми са готови:

Отивам да правя шприцованите сладки и после искам д анаправя и орехчета и край с дребните сладки за тази година.

# 1 810
  • Варна
Днес имам време и реших да правя линцеровите сладки на Наталина, но пише че се слепват седмица преди коледа, явно съм закъсняла. Дали все пак ще са годни за ядене на 24 ако ги  направя и слепя днес.

Аз днес ги направих, вече са готови и слепени!

# 1 811
Според мен не е късно. Не знам как са като мине време, но първите дни са много вкусни Simple Smile

Благодаря!  bouquet

# 1 812
# 1 813
Rumya - благодаря за разяснението за кондензираното мляко. Такова, в доза, определено няма при нас за съжаление  Sad 
Довечера ще ви пусна снимка на тукашни щолени /готови от магазина/  Wink

# 1 814
  • София
Имам някакви бегли спомени, че някой е споменавал за готови покрития, та исках да го питам откъде ги е закупувал.
Виж адресите на сладкарските складове в Пловдив в Тортената библиотека - в Торнадо със сигурност има  Peace разфасовката е 4,5 кг.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт