Коледа и Нова година - сладки изкушения !

• 321 195
  • 2 129
  •   1
Отговори
# 480
Честит да ти е , мистерия     Тук  само , а и вече рядко виждам сняг или пък ако изобщо има не е за повече от 1-2 дена преди да се стопи и стане на кал !  Confused

# 481
О при нас вече има около 5-6 сантиметра покривка,и продължава да вали cold

Снимката я направих от прозореца Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 14:23 от мистерия

# 482
Ами пове4ето са за украса,не се ядът.Аз не съм правила до сега,но ми се иска.

# 483
  • Балчик
 Честит ви първи сняг. Завиждам ви за него, момичета. Обичам зимата, обичам снега, обичам и Коледа. За мое съжаление живея в район, в който я има сняг, я няма. А дори и да има- не за повече от ден два.

# 484
  • 5 етаж в ляво
Айде ,вече съм кажи -речи съм поприключила с домакинската работа,така,че имам малко време за лаф,докато дребока се събуди и пак да я мятам newsm79.
Тъй,преди 1 минута го погледнах,отворих фурната .......сложила съм го в една тенджера ,като я застлах с хартия и отгоре нямах тел да я завържа,но я усуках,а сега като го видях толкова се е надигнал,че хартията се е развила и е станал висок колкото тенджерата newsm44  незнам да се радвам ли ,да плача ли  ......дали ще се опече newsm12 Обаче ухае прекрасно,и мирисът ми напомня панетоне,незнам що така го оприличавам smile3506
Обаче със сигурност погледнах,че не е никак равен отгоре,прилича ми на кекс,даже май и се е пропукал,ама туй много не ме терзае,важното е да е изпечен и вкусен и да не стане тухла.....много ме е страх ако стане твърд Weary ,не искам да стане такъв,но.....
Мацки,ама много си ви обичкам,благодаря за светкавичните отговори    love001  love001  love001
Мистерия,честит ви първи сняг......и аз искам,ама тука при нас цял ден дъжд,сутринта беше обаче топличко,но сегаааааа cold
Силно се надявам,че и при нас ще дойде снежеца newsm17
Айде стига толкоз,отивам да намалям фурната ,и живот и здраве в 16.10 ч.ще го вадя.....да видим newsm53

# 485
  • София
С днешния сняг ми стана толкова коледно-празнично  Simple Smile
Изчетох цялата тема, браво на всички!
АКК масирано е превзел темата  Wink , ще ми е много интересно да видя готовите АКК и не по-малко - да прочета отзиви за вкуса. миналата година от 15 човека на коледната трапеза го харесахме само 3-ма - аз и двамата англичани, та тази ще го пропусна за съжаление  Confused

Ралфиета, и аз днес се присетих за 12 Days of Cookies, нямам търпение да видя новите идеи през декември!

# 486
  • В кошера...
Момичета, като мине Коледа, трябва да пуснем анкета, или тема за равносметка - какво се е харесало, какво се е получило, какви модификации е претърпяло и т.н.
Аз също имам подозрения /които се засилиха след мнението на Румя/, че АКК ще си го ям сама, обаче пък имам доста колежки, които с радост ще го довършат /евентуално след празниците/.

# 487
Аз пък му забих един пръст на моя АКК и си взех една троха !  Twisted Evil Ами хареса ми !  Peace Нямам против да си го изям сама !   Mr. Green

# 488
Аз пък му забих един пръст на моя АКК и си взех една троха !  Twisted Evil Ами хареса ми !  Peace Нямам против да си го изям сама !   Mr. Green
А да го споделиш с приятел можели Mr. Green

# 489
Мистерия , ако продължава така при теб да вали сняг , със сигурност ще ти почукам на вратичката с АКК в ръце , че и с останалите сладки , дето ги планирам ! От теб капамата и компанията !  Mr. Green

# 490
  • 5 етаж в ляво
Извадих го най-после .....smile3533
Пекох го в тенджера с диаметър 22 см. надигна се и стана цели 10.5 см. newsm44....   доволна съм,но продължавам да съм на същото мнение,че ми прилича на панетоне,и на мирис и на вкус,чопнах си малко smile3534
Както писах,отгоре не е никак гладък,но и така му се кефя,може по рецепта да не трябва да изглежда така,ама аз си го харесвам.
След малко ще го снимам и ще сложа снимки newsm03

# 491
Мистерия , ако продължава така при теб да вали сняг , със сигурност ще ти почукам на вратичката с АКК в ръце , че и с останалите сладки , дето ги планирам ! От теб капамата и компанията !  Mr. Green
Немаш ядове Mr. Green

# 492
  • Балчик
Урааа, и в Балчик вали сняг. Но до сутринта едва ли ще има нещо, цял ден валя дъжд и навсякъде е мокро, снегът се топи.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 19:05 от Джемма

# 493
  • София
Май е вече късно да се захващам с моя АКК и затова се спрях на Дрезденски щолен от Джемма , някой да го е правил, защото със сигурност ще имам куп въпроси  Mr. Green

# 494
Здравейте мили мами!Навлижават коледните празници,а с тях се покачват и градусите на настроението.Много бих искала да поместите интересни рецепти за коледни сладки.Никога не съм правила такива,а тази Коледа имам време и бих желала.Имам впредвид онези,които се изрязват с формички и се боядисват.Също така споделете моля къде могат да се намерят в Сф такива формички за сладки и бои сладкарски за боядисването им.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт