ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 932
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Овча купел 2
Благодаря, niunia  Simple Smile Много съм щастлива, че най - накрая успяхме да създадем един сладкиш. Твоята бременност как премина!? При мен за сега се появява гаденото, нервниченето  Crazy гадене от всякакви миризми. Но го свързвам с хубаво само Laughing
Аз не съм имала гадене,общо взето минаха добре и двете ми бремености.Майчин дом на мен не ми допада като болница,но не знам лекарите какви са,може да са добри.Мога да ти препоръчам страхотен лекар,има частен кабинет,но работи и със здравната каса.Страхотен човек е и най-важното невероятен професионалист.Намира се в кв.Павлово.Ако искаш пиши ЛС за повече инфо Peace.

# 616
Благодаря на всички маминки за топлото посрещане   bouquet
Все още не съм  ходила на лекар, в понеделник мисля да отскоча до Майчин дом, какво Ви е мнението за там. По - други форуми ,чета само за някакви частници, няма много мнения за др. вид болници и лекари. Вие нещо да ми препоръчате? Да Ви попитам за самия преглед, има ли значение дали да е вагинален или само поглед с ехограф през корема? Има ли значение кое ще избера? Flutter

Здравей, добре дошла при на, лека и безпроблемна бременност и едно здраво и усмихнато бебче на финала!!!  bouquet Hug
Аз раждах преди около 4 години в Майчин дом и съм доволна, сега живот и здраве пак там ще раждам и пак при същата лекарка!!!

# 617
Golden Rose мерси много за информацията тези дни ще я посетя тязи аптека. Ако се организира среща пишете ме и мен:)

Ema08, аз раждах в Майчин дом, според мен е важно да имаш доверие на доктора, както беше при мен. Аз бях със секцио, синът ми се роди 4200кг. Общо взето се абстрахирах от обстановката на 12 етаж не е чак толкова зле.

# 618
illyy, аз току що се върнах от шопинг за храна за малката. Аз съм в Овча купел 2 и до блока ни - 17ти - има една аптека, в която продават доста храни за бебета - има основно неща на Хип - каши доста видове, чайове, пюрета, сокчета, сухари, бисквити и може би други неща, но мен това ме интересуваше и затова на тези неща обърнах внимание.

# 619
Адашке Илияна благодаря много за информацията, точно се канех да търся аптеката в старата част, но при това положение направо ще посетя тази, за която ми казваш. Аз съм в ОК1 и ми казаха, че има магазин зад сладкарница "Дайски" сега ще видя Simple Smile Трябват ми каши "Лактана" и по-голям асортимент пюрета "Хип", че в Била и Кауфланд е много беден избора...

# 620
Ха ха, адашки, супер  Laughing! Ами аз вчера също обходих големите магазини да търся кашички и т.н. като Билла и Кауфланд, но бях доста разочарована, че буквално избора там е никакъв.

# 621
Значи супер! В тази аптека има чудесен избор:)) Намерих и магазина в търговския комплекс "Дайски" и там е чудно! Има пълна гама на "Хип" и на 2-те места... Илиянка мерси още веднъж:))

# 622
illyy, радвам се, че съм помогнала. Вече и аз ще знам за магазина в Дайски. Grinning

# 623
Здравейте, мами! Днес ходих до една лекарка в Павлово, тя излязла отпуска, ходих до Майчин дом, там работели до обяд. Така ме хвана яд, но нищо в понеделник ще отидя да си видя сладурчето. Вие маминки как сте в тези жеги? На мен много не ми понася, гледам все на студеничко да съм и да си хапвам постоянно нещичко. Laughing

# 624
Здравейте, мами! Днес ходих до една лекарка в Павлово, тя излязла отпуска, ходих до Майчин дом, там работели до обяд. Така ме хвана яд, но нищо в понеделник ще отидя да си видя сладурчето. Вие маминки как сте в тези жеги? На мен много не ми понася, гледам все на студеничко да съм и да си хапвам постоянно нещичко. Laughing

Жалко, че напразно си се разкарвала и не си могла да видиш мъничето, ама нищо.
Аз бях като теб миналото лято с корема - не давах почивка на климатика ..... Решението е по-леки дрешки и повече течности, но внимавай все пак да не прекаляваш със студеното.

# 625
Мами дайте съвет за добра аг лекарка в квартала, че не съм доволна от моята.Въпреки  че  съм с направление ми взима на всеки преглед 30 лв помолих  за болничен че не се чувствам добре и тя пак ми каза 15 лв 7 дена.Казаха ми, че бременните са освободени от такси за болничните.Незнам какво да правя затова се обръщам към вас  за савет.

# 626
chucha, ако не държиш да е жена , аз бих препоръчала др. Иванов в болница Доверие.аз си водих бременността при него и съм много доволна. и след това също съм го посещавала.

# 627
Здравейте, включвам се и аз официално към бременните мами. В 5 г.с съм, имаме си сакче и туптящо сърчице.  Heart Eyes Много съм щастлива от този факт. Термина ми е за 29. януари 2012 год. Изписаха ми фолиева киселина да пия, и следваща седмица ще се видя отново с чичко док. за да си оправя док. Хубав ден от мен, маминки Heart Eyes

# 628
Браво, Ema08, вече официално сте "двама"!

# 629
ili_yana много благодаря, все не успявам да стигна до личната лекарка, но ще го напрява тази седмица да си оправя документите. Мами запознати ли сте какви са първите тестове, които се правят за бебо? Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт