ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 933
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Паркът е точно срещу банята на Овча купел. Много приятно местенце, но за съжаление за вече ходещи дечица няма никакви забавления - люлки, пързалки , свестни катерушки. Алеите не стават за каране на колело, а пейките са малко "сделани"...но иначе е приятно. Ако не се ориентираш, чукни в БГМАПС и виж Т образното кръстовище с бул. Овча купел и ул. Любляна. Паркът се вижда, заобиколен от ул. 683, Лечебен извор и Боземска. е..ти дългото обяснение дръпнах.  ooooh!

Гледах по ТВ, че БЕЛЛА оборудват детски площадки. Някой наясно ли е какво можем да направим за да  ни обърнат внимание и да си извоюваме едно прекрасно детско кътче в този парк?

GOLDEN ROSE, много благодаря за изчерпателните обяснения-разбрах за къде става въпрос. Аз обаче съм в противоположна посока - на края на ОК2, та затова явно не съм знаела, че съществува такъв парк. Но някой път може и да направя една разходка до там ама ще трябва да се накачурим с малката в колата.

# 601
  • София
Golden Rose, за начинанието на Белла - по-назад в темата ще видиш линк към страницата във фейсбук, която направихме и от там също има линк към страницата на Белла. Кандидатствали сме за площадка в ОК и от там можеш да гласуваш за  Hug

# 602
Добро утро, мамита. Аз от доста време съм си наумила да взема мерки с цел сваляне на килца, обаче проблема е, че изобщо не съм наясно къде в Овча купел (освен в Славия Спортес) има някакви курсове по аеробика и фитнес. Минавала съм покрая СБА в ОК2 и знам, че отгоре над магазина има фитнес, ама не съм се качвала да разгледам за какво става дума. Вие ходите ли някъде в района на подобни занимания или поне знаете ли някъде където да си струва да се ходи - най-важното е да е чисто.

# 603
ili_yana, мъжа ми хиди във фитнеса над СБА, казва че е хубав, добре уборудван , чисто и топло- през зимата ( че преди това ходи на 1 място на което беше мн студено и настиваше). 4 лв е входа. дано да се вкючат и други да кажат от собствен опит. мъжа ми казва че има доста жени да ходат.

# 604
  • София
ili_yana за ОК2 не знам, но аз ходя в ОК1 в 88мо училище. Фитнесът е много хубав, като предлагат и аеробика, и пилатес, и народни танци.  Wink

# 605
  • София/Овча купел 2
Днес се записахме в 39 ОДЗ,на есен ще сме втора яслена група 2009 набор.Ще има ли съфорумски дечица при нас????

# 606
ние също ще сме в 39 ОДЗ , но в 1 група.  Grinning

# 607
kika_86 и Mimi75, благодаря за отговорите. Ще пробвам и на двете места, и ще преценя на кое да се спра.

# 608
Здравейте и аз да се включа към нашия квартал. Едва от два дни ,разбрах че чакаме един сладкиш. Надявам се, да ме приемете във вашата копмания и да помагате със съвети. Благодаря предварително  Heart Eyes

# 609
  • София/Овча купел 2
Ema08,честито!Предстои ти най-приятното и най-важното нещо в живота,лека бременост от мен!

# 610
Благодаря, niunia  Simple Smile Много съм щастлива, че най - накрая успяхме да създадем един сладкиш. Твоята бременност как премина!? При мен за сега се появява гаденото, нервниченето  Crazy гадене от всякакви миризми. Но го свързвам с хубаво само Laughing

# 611
Здравейте и аз да се включа към нашия квартал. Едва от два дни ,разбрах че чакаме един сладкиш. Надявам се, да ме приемете във вашата копмания и да помагате със съвети. Благодаря предварително  Heart Eyes

Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти желая Simple Smile Ако мога да помогна инфо за нещо с радост бих:)

Момичета, искам да ви попитам има ли в квартала специализиран магазин за бебшки храни и къде?

# 612
  • BABYLAND
EMA, честита и от мен. Желая ти безпроблемна бременност изпълнена с много красиви емоции. Наслаждавай се на ритничета, коремче и глезене.   bouquet
   illyy, специализиран магазин не съм виждала. Когато ми се наложи да купя детска храна отскачам до аптеката на ул. Боряна, намира се до заведението КАЗА НОСТРА. Там има прилично разнообразие и на храни и на сокчета. Предлагат АМ, Каши, кус кус и детска козметика. Ако мярна случайно такъв магазин - ще пиша.
   Дами, срещичка???  Mr. Green

# 613
Здравейте и аз да се включа към нашия квартал. Едва от два дни ,разбрах че чакаме един сладкиш. Надявам се, да ме приемете във вашата копмания и да помагате със съвети. Благодаря предварително  Heart Eyes

Ema08, Честито! Страхотна новина за всяка бъдеща мама! Пожелавам ти прекрасна и безпроблемна бременност!

GOLDEN ROSE, добра идея за среща, аз бих се включила с радост.

# 614
Благодаря на всички маминки за топлото посрещане   bouquet
Все още не съм  ходила на лекар, в понеделник мисля да отскоча до Майчин дом, какво Ви е мнението за там. По - други форуми ,чета само за някакви частници, няма много мнения за др. вид болници и лекари. Вие нещо да ми препоръчате? Да Ви попитам за самия преглед, има ли значение дали да е вагинален или само поглед с ехограф през корема? Има ли значение кое ще избера? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт