ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 944
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Априлче 2009 г  Wink.Значи да сменям местата  newsm78.Бях посочила първо Детелината Thinking.То като гледам май в 33-та верно е по големия наплив  Rolling Eyes.И все пак събирам още мнения до 27 -ми до крайния срок.Нека  мамчетата  с наблюдения  да споделят  Peace. Къде как е ?

# 571
ДА гледай според броя на местат и вашите точки прецени къде има по- голям шанс да ви приемат.
успех Peace

# 572
Нас ще ни приемат и на двете места веднага,но само ако посоча коя от двете е първо желание.Ако ми остане второ желание 33-та вече може да не влезнем,но като първо желание и там влизаме ,а за 84-та е сигурно,но още умувам къде.Както гледам никой не пише за отзиви .Явно мамчетата с дечица там или не четът или не им се пише  Rolling EyesВсе пак много ти благодаря за споделеното    bouquet

# 573
33-та е по-добра и като база и като госпожи. Може би мнението ми е такова защото малкия е в нея,но аз съм много доволна  Grinning

# 574
  • София
Здравейте и от мен!
От скоро живеем в квартала и много ще се радвам да се запознаем с повече майки и дечица Simple Smile
Някой може ли да ми препоръча детски стоматолог в района? Малката се оплака, че я боли зъбче и се чудя къде да я водя Sad
Потърсих в интернет...намирам доста стоматолози в квартала, но ще е полезно, ако някой препоръча зъболекар, който предразполага децата и има нужното търпение...

# 575
  • София/Овча купел 2
Аз водих дъщеря ми в Доверие,при доктор Ангелова.Правихме пломба,доволна съм Peace.

# 576
  • София
Много благодаря за отговора, niunia!
А дали трябва да запишем час предварително или мога да я заведа още този следобед?

# 577
някой ако може да ми даде мнение за 39 ОДЗ Пролет , ще съм много благодарна Praynig

# 578
някой ако може да ми даде мнение за 39 ОДЗ Пролет , ще съм много благодарна Praynig
Дъщеря ми има вече 4 години стаж там- 2 в яслата и 2 в градината.ДОволна съм като цяло Peace

# 579
  • София
Дъщеря ми посещава 33ОДЗ - доволни сме, ходи с желание. Simple Smile ЗА 84 ОДЗ нищо не мога да кажа.

Shadows - Да не би децата ни да са в една група?Simple Smile

# 580
  • София/Овча купел 2
Много благодаря за отговора, niunia!
А дали трябва да запишем час предварително или мога да я заведа още този следобед?

По принцип работи с часове,не можах за съжаление да си намеря визитката.Помня,че работеше сряда и петък в Доверие,но кога не се сещам Embarassed.

# 581
Благодаря ви за отговорите   bouquet.Посочих 33-та като първо желание.Сега ще чакам да излезне класирането на 29-ти  Peace

# 582
Здравейте, момичета. Моето бебе вече е на 6 месеца и трябва да правим изследване на кръв и урина. Бихте ли ми казали къде - в коя лаборатория водите вашите дечица и сте доволни? Благодаря!!!

# 583
Аз ходя в болница "Доверие". Simple Smile

# 584
  • София
Има една лаборатория "Ескулап". Кръв не са взимали на малката, само урина съм носила и там правихме чревните изследвания за детската градина - удобството е, че работи до 18ч.
Тел: 02 9565530

Общи условия

Активация на акаунт