ОВЧА КУПЕЛски мами - 2 част

• 56 929
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Привет и от мен, момичета. Гледам тук, че има предложения за кафенца и разходки, та и аз да не остана по-назад  Grinning - ние с моята маймунка сме в ОК2 близо до Т-маркет, така, че и ние бихме се включили в някоя групичка за кафе-разходка.

Знаете ли къде в ОК2 има частна детска кухня? Днес звънях до държавната за малко информация, понеже моето момиченце през август става на 10 месеца и и е време за кухня. Казаха ми обаче, че чак евентуално за октомври месец могат да я включат, ама то още не се знаело. Та затова ме интересуват частните кухни, да пробвам с тях.
Повечето частни имат пунктове из детските магазинчета. Виж на сайта на ОЗИ кухните. Имаше още такива ама от както забременях много изглупях!  Blush  и не ги помня вече. Има такива дето ги носят до вас и тн. Но в гугъл ще ти излязат  Peace

# 646
Laughing Shadows, Спокойно, не си изглупяла, по-скоро си разсеяна!:) Да, погледнах в сайта на Ози и намерих, че има едно магазинче близо до Била-та.
Благодаря за инфото!

# 647
Адашче, с/у Билла в улицата "Промишлена" във втория блок мисля, че беше има указателни надписи отпред на блока, самото магазинче е отзад...та там носят на няколко кухни мен ме интересуваше "Ян Бибиян", а те имат опция и до вкъщи. И аз  гледах, че Крис става на 10 септември, избрах "Ян Бибиян".

Ако решиш да се разходиш до там, можем да пием по кафе видях, че там има ново и доста майки бяха поседнали:)

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 21:48 от illyy

# 648
Адашче, с/у Билла в улицата "Промишлена" във втория блок мисля, че беше има указателни надписи отпред на блока, самото магазинче е отзад...та там носят на няколко кухни мен ме интересуваше "Ян Бибиян", а те имат опция и до вкъщи. И аз  гледах, че Крис става на 10 септември, избрах "Ян Бибиян".

Ако решиш да се разходиш до там, можем да пием по кафе видях, че там има ново и доста майки бяха поседнали:)

illyy, Да, точно това магазинче открих и аз. ОК, може някой от следващите дни да направим една разходка до там, пък и по кафенце да пием.

# 649
Здравейте, дами!
И аз се присъединявам към темичката. Вече съм в 9-ти месец и вече очаквам появата на първото си толкова желано дете.
Ще се радвам да се видим, когато живот и здраве малкия човек се появи благополучно и става за разходки. Аз съм в старата част на ОК, между Народно хоро и разсадника. Току -що разбрах, че вече имало и пясъчници в паркчето до Любляна (понеже мъжа ми ходи да тича там), така че може и нещо друго предизборно да кичнат...

И преди да съм забравила - да ви попитам за мнение за Д-р Румяна Маринова  от Доверие?
В гугъл ми излиза информация само за хомеопат с това име, което би било чудесно, ако се касае за същия лекар.

# 650
Някой може ли да ми каже къде се премести магазин Липненски , който беше в Овча Купел 2 на спирката на бул. Обиколна до Лидл?

# 651
Някой може ли да ми каже къде се премести магазин Липненски , който беше в Овча Купел 2 на спирката на бул. Обиколна до Лидл?
И него ли го махнаха? Еее гадно! Grinning И нашия го махнаха до НБУ,който беше.
*Fiamma,добре дошла. Живот и здраве на пролет нямам нищо против да се виждаме на разходки. Аз съм на Народно хоро до НБУ близо.  Hug

# 652
И него ли го махнаха? Еее гадно! Grinning И нашия го махнаха до НБУ,който беше.
*Fiamma,добре дошла. Живот и здраве на пролет нямам нищо против да се виждаме на разходки. Аз съм на Народно хоро до НБУ близо.  Hug
Значи сме си близо -  ще поддържаме връзка!
 Simple Smile Вече съм си у дома и се радвам на прекрасен бебок, така че ако се чува чак до вас, да знаеш кой е Simple Smile

# 653
  • Ямбол
Привет, момичета! Аз рядко пиша, не живея в Овча купел. Едва ли се сещате, но дъщеря ми е студентка и живее в "Овча купел", на ул. "Букет"... Имам едно питане. Бих се радвала да разбера дали в квартала има школа за салса танци? Бих искала да я изненадам и да й купя ваучер-подарък.
Ще се радвам, ако ми помогнете с идеи?   bouquet

# 654
  • София
Привет. Аз мога да помогна за народни танци. За салса не съм много сигурна, но можеш да провериш на Народно хоро, в началото има един фризьорски и козметичен салон, в който предлагат доста неща допълнително. Но нямам техен телефон, пък и името не си спомням - нещо като феерия или подобно.

# 655
Привет. Аз мога да помогна за народни танци. За салса не съм много сигурна, но можеш да провериш на Народно хоро, в началото има един фризьорски и козметичен салон, в който предлагат доста неща допълнително. Но нямам техен телефон, пък и името не си спомням - нещо като феерия или подобно.
Импулс се казва центъра.  02 8568186

# 656
  • София
Здравейте на всички. Имам питане - разбрах, че в парка на ОК ще има цирк - имате ли идея кой е цирка?

# 657
  • София
Цирка е Колозеум. Днес видях, че строяха палатката. Цените бяха 10 лв за възрастен и 6 за дете. Май под 6 години децата са безплатни, но тук вече не съм сигурна. Още им стояха старите цени за миналата седмица. Нямаха дати за тук.

# 658
  • Ямбол
Импулс се казва центъра.  02 8568186
Blagodarq   bouquet

# 659
Някоя от мамите знае ли,  дали някъде в квартала продават памперси Памперс Прима - турски са ? Те са доста по-евтини от другите памперс, а особена разлика няма ! Цената за пакет е 19-20лв някъде?
Ще се радвам, ако някоя мама сподели, дали ги има някъде в Овча Купел и околностите !

Общи условия

Активация на акаунт