Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 16 -Тема 36

• 27 450
  • 602
  •   1
Отговори
# 585
Имам още едно въпросче - 100 лв ли беше границата за 20 %

# 586
  • София
Някой вече видя ли чантата и портмонето Мartha? Много ми харесват на картинка, особено портмонето.

# 587
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да 100 лв-20 %

Днес такива ядове, ще ми фактурират, няма да ми... звънене, телефони... Резултата е налична фактура чак сега! Ужас! ИЗправи ми се косата... имах важни неща вътре!
Сега си гледам фактурата, за съжаление съм стигнала Кандидат току що, за 17 К ми трябват 800 лв , за да стигна Среброто - или Мисията невъзможна!

Едно птиченце ми подшушна, че ще падат критериите, всмисъл ще намалят сумите за достигане на нивото!

# 588
  • София

Едно птиченце ми подшушна, че ще падат критериите, всмисъл ще намалят сумите за достигане на нивото!

Айде дано, че така не си е работа. На мен ми остава малко до Кандидат, т.е. среброто няма начин да го стигна.  Cry

# 589
  • Варна
Знаете ли кога най-рано мога да пусн апоръчка от к.17, зона 022?

# 590
  • София
Експресна можеш да пуснеш още на 1 дата от каталога, т.е. утре.  Wink

# 591
  • Варна
Надявах се че тази вечер ще е възможно, но явно утре трябва раничко да се организирам, дано да няма проблеми с нета или страничката на Avon, мерси за подкрепата

# 592
Някой взе ли си от фдт с четчица? Simple Smile

Аз ! Четката е много.много  приатна,с много хубав косъм,не съм го използвала още обаче.Като грамаж е 30 мл. не е много голям,а и с тази четка според мен ще свършва по-бързо. newsm78

Имаш ли вече впечатления от този фдт.  Simple Smile

# 593
на хидра радианс е точно за теб. Аз съм много доволна от него

Ooo, мерси. Този на стр. 120, нали?
Гледах в К1 има на стр. 94, на Liiv Botanicals, по описанието горе- долу става.  Thinking
Мнения?

Liiv Botanicals ми е тежък, определено не е за теб.  Simple Smile

# 594
Моля СПЕШНО за помощ.Като поръчам  нещо от продуктите за 75% отстъпка и пише,че кода не е намерен.Какво да правя?

# 595
Моля СПЕШНО за помощ.Като поръчам  нещо от продуктите за 75% отстъпка и пише,че кода не е намерен.Какво да правя?
в предишната кампания и на мен така ми пишеше, но после се оправи. пробвай утре сутринта да пуснеш поръчката

# 596
  • София
на хидра радианс е точно за теб. Аз съм много доволна от него

Ooo, мерси. Този на стр. 120, нали?
Гледах в К1 има на стр. 94, на Liiv Botanicals, по описанието горе- долу става.  Thinking
Мнения?

Liiv Botanicals ми е тежък, определено не е за теб.  Simple Smile

Нали за гела за очи говориш?
Тогава ще пробвам другият. Тъкмо да си взема и чантичката.  Blush

# 597
в предишната кампания и на мен така ми пишеше, но после се оправи. пробвай утре сутринта да пуснеш поръчката

Няма как утре...Трябва тази вечер, защото утре нямам достъп до интернет до 10ч..........абе ейвънска работа...Понякога толкова ги мразя,че няма повече накъде  Naughty

# 598
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Заповядайте в  новата тема!
Успешна последна кампания за старата година желая!

Моля отново, ако има някъде сниман 01 каталог на бг да ми г опратите на линк, да го оправя, че рано сутринта, отново не го намирам  Embarassed Mr. Green Rolling Eyes Също така и нетната, ако е пускана, въпреки че не помня за нея и аз мога да я снимам!

# 599
  • Варна

Всъщност се чудя, bjv, при толкова насъбран негативизъм спрямо Ейвън защо продължаваш да се занимаваш с тях - намери си някой да ти дава някаква отстъпка, ако ти харесват продуктите, и нека той се занимава с тях. Аз също съм имала доста проблеми с коконите от обслужване на клиенти, но все още само се чудя как може да има толкова некомпетентни (или мързеливи newsm78) хора - не съм започнала да им се ядосвам сериозно hahaha. Ама знае ли човек с какво още могат да ме изненадат ...

A  aa a a a  taka -  харесвам ги да - те не са Bg марка - и това, че тук не им ценят името а го петнят не значи, че аз трябва да се откажа!!!

те трябва да се научат!

и другите много просветени дами тук- наясно съм със всички дати, срокове и дрън дрън ............. ползвам компютър почти денонощно-и да ми се обяснява как сега всичко било с интернет и незнам си какво е меко кзано смешно - надали някой ползва повече от мен за плащане , работа и всичко.

аз плащам само чрез инетернет банкиране - и никога не е отнемало повече от 24 часа от момента на плащане до момента на отразяване в сайта на ейвън!

Но моля вече стига с полемиките-безмислено е!

нямях нужда от обяснениа за срокове и какви били в центъра - просто си споделих впечатленията!

Продължавам да твърдя, че са некоректни и са дори нахални.

Днеска пак говорих с тях - и ме лъжат най-нагло и бързаха да ми затворят телефона,

става въпрос за 113 страница/К17/ - гела пише , че е 150 мл а пристига 100 мл - и в предишната /К16/ и в следващата е същото.

та ми твърдяха ,че било писано това - аз си гледах стари фактури - не е вярно. Имало го на сайта но го махнали?!?!?!? - така ли пиатм я - къде? - не можа да каже..... и добре като го има този продукт в още 2  следващи кампании - защо е свалено / то не е качвано , ама карай/ а иначе има инфо за колкото искаш стари кампании и неща.

та - поздрави и успех на всички и благодаря за вниманието ви. дано вече всичко е уточнено.

Не - няма да се откажа - на това разчитат много хора в бг - време е да ги научим как да се държат!

Съжалявам,че поста ми е тук -но нямаше как да отговоря иначе .

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт