Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 16 -Тема 36

• 27 494
  • 602
  •   1
Отговори
# 435
Може ли някой да ми каже кои са последните продукти със специалните коледни цени? Финландският сайт е доста зле, и мога да виждам единствено текущите продукти - портмонето и спиралата, и ме интерсува кои ще са следващите намалени продукти. Мерси много!  Hug
Има разлика в офертите в БГ и Финландия мисля! Това е оферта на местно ниво, така смятам!

По принцип каталозите са абсолютно еднакви, както и нетните оферти  Thinking При вас текущите не са ли портмонето с пеперудите и спиралата ?

# 436
Пфу, най-сетне успях да пусна 1-ва поръчка по К16. Цяла кампания не мога да събера една поръчка  ooooh!. Чак толкова зле досега не е било! Поне всичко ми светеше в зелено, е, с изключение на повечето неща от специалните интернет предложения.

# 437
Аз искам да питам като си поръчвате продуктите с 75% намаление от сайта пристигнаха ли ви ??? Защото ми фактурираха фактурата а никъде не пишеше спиралата,която си поръчах с намалението  Twisted Evil Сигурно няма да пристигне  newsm78 Много тъжнуууу

# 438
Пфу, най-сетне успях да пусна 1-ва поръчка по К16. Цяла кампания не мога да събера една поръчка  ooooh!. Чак толкова зле досега не е било! Поне всичко ми светеше в зелено, е, с изключение на повечето неща от специалните интернет предложения.

Е,как сега пускаш поръчка за К16 ? Вече не е ли време за к17 ?

# 439
Малката черна рокля я използвам от 3 години,дневен,вечерен,всякакъв Peaceневероятен аромат,който малко оприличавам с Premier Jour  на   Nina Ricci,поне на мен така ми изглежда,но той е 80 лв,а черна рокля-20:).Дори и след като изпера дрехите си,ухаят на него.

# 440
Може ли някой да ми каже кои са последните продукти със специалните коледни цени? Финландският сайт е доста зле, и мога да виждам единствено текущите продукти - портмонето и спиралата, и ме интерсува кои ще са следващите намалени продукти. Мерси много!  Hug
Има разлика в офертите в БГ и Финландия мисля! Това е оферта на местно ниво, така смятам!

По принцип каталозите са абсолютно еднакви, както и нетните оферти  Thinking При вас текущите не са ли портмонето с пеперудите и спиралата ?

Да, а тези са следващите https://www.avon.bg/REPSuite/download/gifts/special_offers.html

# 441
Момичета кокичета,преди малко пристигна и моята поръчка Mr. Green Брошурите ми са на румънски,но координаторката ми каза,че след малко идва с българските:) Очарована съм от молива за устни на биг колор,видях го през лятото на устните на координаторката ми,известно време го нямаше или ми беше скъп.Сега го пуснаха на 5.5,взех си го,но го пускат за последен път за съжаление,страхотен е.Поръчах си и зелен молив за очи,който е с 2 дейности-молив и сенки,но цвета не е такъв ,какъвто предполагах.Сега се настройвам вече към 17К и се надявам да си събера малко поръчки и за нея.Успешен ден на всички. Hug

Много двоумих на молива за устни , но така и не се реших да си взема. ЩЕ чакам да се появи на разпродажба. Сподели кой цвят со взе и дали цвета отговаря на каталога.
Относно молива за очи big color трябваше да питаш. Аз имам три от него и го ползвам от години, веднага щях да ти кажа, че цвета е много по блед и млечен от това което е показано в каталозите. Колкото и да се наслага никога не изглежда толкова плътен и наситен. Затова пък е много траен, не се размазва , аз съм много доволна от тях. Ще чакам да се появят отново по-късно...

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 19:33 от _re_ge

# 442
  • Бургас

Мила, нещо си в грешка-К17 е от 04.12. а дотогава има още време  Whistling

# 443
  • София

Мила, нещо си в грешка-К17 е от 04.12. а дотогава има още време  Whistling
Joy Това май е заразно, аз бях на К17 още преди да е започнала К16... Crazy
Така става с тези 330 каталога- настоящия, миналия, следващия, по-следващия #Crazy

# 444
  • София
И на мен ми фактурираха днес поръчката. Червилото, което казахте, че е недостиг, светна в зелено и го изтрих.  Tired

# 445
  • Варна
Искам да си поръчам лосион за грим, но от няколко кампании насам, не виждам никакво предложение в каталога, даже и в неилюстрирани не можах да открия нещо. Да имате някаква идея newsm78

# 446
Здравейте Grinning
Бах се поизгубила тези дни... та сега да си кажа...
Календарчета за 2009 ще пускат от К17. Аз ги поръчах за да се отирва от такса преработка(имах 49,80  лв) и познайте...изобщо не ми ги включили и сега и такса ще плащам #Cussing out разменихме си няколко мейла с "любезните" служителки и отговорите им са същите както винаги. Явно си ги имат запазени и само натискат SEND и хоп, разрешават си проблема. Като цяло тази кампания неочаквано за мен е мноооого слаба Tired пуснах 2 поръчки по 50 лв., които едва направих. Много се надявам да се пооправи положението занапред, защото обичам да правя това... но нямам стимул(а именно клиенти)... а не искам да се отказвам... стискам палци на всички... успешно завършване на К16 и задоволяващо начало на К17! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 447
Момичета можете ли да ми кажете хубави ли са дълготрайните прахообразни сенки за очи?Ще ви бъда благодарна!

# 448
  • София
Искам да си поръчам лосион за грим, но от няколко кампании насам, не виждам никакво предложение в каталога, даже и в неилюстрирани не можах да открия нещо. Да имате някаква идея newsm78
за почистване на грим ли.? Имаше един в бяла опаковка, но отдавна не съм го виждала. Виж в неилюстрованите, на редовна цена

# 449
Вчера ми пристигна първата поръчка от два продукта съм много очарована - комплекта ароматизирани свещи и пръчици liiv botanical и новата гъба за баня - оранжевата. Имах и 2 скреч карти при поръчка от 60 лв.

Общи условия

Активация на акаунт