Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 16 -Тема 36

• 27 507
  • 602
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ще поръчвам торбички, но цените на кафявата и бялата са различни. Не ми се рискува и ще си поръчам няколко кафяви.

да, различни са. Защото бялата е на цена 20 ст., при покупката на продукти от стр. 162-169. Нормално  е да стимулират обвързаната оферта.  Wink

А този стягащ гел за крака от специалните кой е- антицелулитния или другия, придаващ цвят??? Странно ми е антицелулитния да е само 4,90.  newsm78

# 421
спешно да попитам за намалението на гела на Аню, този със 75%
само един ли мога да поръчам или офертата е комулативна
за поръчка от 150 лв - мога ли да взема 3 бр от него

# 422
Според мен е стягащия гел за крака, т.е. онзи, който тонира...Аз го имам ама хич не го ползвам. Много ми боядисва кожата и цапа дрехите. Уж през лятото изчаквах да изсъхне, ама малко ако ми се изпотят краката или ги намокря и...ужас...

# 423
  • София
Ще поръчвам торбички, но цените на кафявата и бялата са различни. Не ми се рискува и ще си поръчам няколко кафяви.

да, различни са. Защото бялата е на цена 20 ст., при покупката на продукти от стр. 162-169. Нормално  е да стимулират обвързаната оферта.  Wink

Имах пред вид нормалната оферта на стр 94-едната е 0,50лв. а бялата 1,50 (т.е. нейната цена не е задраскана, като на горната). Както и да е

# 424
  • София
Дааа. Тя е същата. Кодът е същия.

спешно да попитам за намалението на гела на Аню, този със 75%
само един ли мога да поръчам или офертата е комулативна
за поръчка от 150 лв - мога ли да взема 3 бр от него

то си пише- може да поръчваме по 1 продукт само.

А да питам- почистващите кърпички на 15% ли са или на достигнатия % за поръчката ?

# 425
Благодаря

# 426
а аз искам да ви попитам мога ли да си поручам цял комплект на всички мостри и има ли календарчета за 2009 ? Благодаря предварително

# 427
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кърпичките би трябвало да са на 15%

# 428
  • София
Йогуртът с череша от хит-продуктите всъщност излиза, че е с къпина и ванилия  Tired

# 429
  • о`майна лунна нощ е
Йогуртът с череша от хит-продуктите всъщност излиза, че е с къпина и ванилия  Tired

Да, това ми пише и във фактурата. Изпревари ме.
Всичко от поръчката на втора дата ще дойде при мен. Дори съхраненото от предната - червило PW.

# 430
Може ли някой да ми каже кои са последните продукти със специалните коледни цени? Финландският сайт е доста зле, и мога да виждам единствено текущите продукти - портмонето и спиралата, и ме интерсува кои ще са следващите намалени продукти. Мерси много!  Hug

# 431
Може ли някой да ми каже кои са последните продукти със специалните коледни цени? Финландският сайт е доста зле, и мога да виждам единствено текущите продукти - портмонето и спиралата, и ме интерсува кои ще са следващите намалени продукти. Мерси много!  Hug
Има разлика в офертите в БГ и Финландия мисля! Това е оферта на местно ниво, така смятам!

# 432
Момичета кокичета,преди малко пристигна и моята поръчка Mr. Green Брошурите ми са на румънски,но координаторката ми каза,че след малко идва с българските:) Очарована съм от молива за устни на биг колор,видях го през лятото на устните на координаторката ми,известно време го нямаше или ми беше скъп.Сега го пуснаха на 5.5,взех си го,но го пускат за последен път за съжаление,страхотен е.Поръчах си и зелен молив за очи,който е с 2 дейности-молив и сенки,но цвета не е такъв ,какъвто предполагах.Сега се настройвам вече към 17К и се надявам да си събера малко поръчки и за нея.Успешен ден на всички. Hug

# 433
Здравейте, може ли само да ви попитам за парфюма Малка Черна Рокля....какъв аромат е, за през деня може ли да се ползва или е по - тежък? Моя представител няма мостра и немога да се ориентирам как мирише. Мерси,предварително и извенете ако тук не е мястото на този въпрос!

# 434
Малката черна рокля е може би най-известния парфюм на Ейвън,аромата е уникален и не мога да го сравня с друг,траен е и на мен лично много ми харесва,но е най-добре да пробваш мостра Peace

Общи условия

Активация на акаунт