Отговори
# 150
Фокси, прочетох указанията за Теди и аз обозначих снимките си, Благодаря!

# 151
Момичета,аз имам един въпрос,ще купувате ли бейбифон за да чувате бебките когате сте в другата стая..и какви модели са добри?Ако някой знае нещо моля да пише Simple SmileАз съм се спряла на един модел...но не знам  http://www.amazon.de/Philips-Avent-SCD-468-84/dp/B000JP0WH2/ref= … 659482&sr=1-8

# 152
Foxy Hug Hug Hug Hug
много ти благодаря,вече има имена на снимките ,които сложих

# 153
Аз ще купувам (по-скоро мъжа ми ще донесе) ето този на Fisher Price, 25 долара е в Walmart.

# 154
Имам този, казаха ми, че е много добър.  Показва температурата в стаята, дали бебо диша, дали мърда, дали говори... всичко.

# 155
Моят е на NUK, но е допотопен модел (от преди 10 год. наследен от племенницата ми), но върши чудесна работа.... за подслушване на таксиджиите ...  Joy hahaha нещо се омешват вълните и е много забавно, когато очакваш бебешки глас, да чуеш мъжко боботене  hahaha

# 156
Красикоко сърдечно благодаря за линкчето  и се извинявам за невежеството   bouquet

# 157
  • София
Ехххх, Албенка, де да можех да се наспя, ама съм на работа още 5 седмици точно, до 19ти декември, после 3 дни отпуска и болничен, ама как го чакааааааам......

# 158
vivi_mm, ето я и темата, която е активна в момента:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340260.0;all
Виж линковете в началото, почети и виж дали ти се струва добра идея.

Албенче, приятно лудуване докато си сама Grinning

# 159
Ехххх, Албенка, де да можех да се наспя, ама съм на работа още 5 седмици точно, до 19ти декември, после 3 дни отпуска и болничен, ама как го чакааааааам......

Ох забравих, че с теб двете сме до 19ти на бач.  И аз го чакам и броя дните  Hug  Няма страшно, не остана много.

# 160
Момичета,аз имам един въпрос,ще купувате ли бейбифон за да чувате бебките когате сте в другата стая..и какви модели са добри?Ако някой знае нещо моля да пише Simple SmileАз съм се спряла на един модел...но не знам  http://www.amazon.de/Philips-Avent-SCD-468-84/dp/B000JP0WH2/ref= … 659482&sr=1-8

Чудесен избор, с две ръце съм за този бейбифон. Ползвахме такъв с Ники. Всичко се чува и върши страхотна работа. Само дето накрая падна и се счупи нещо- не бачка.....

Тази седмица се занимавах с ясленски истории и страшно се натоварих. Мирогледа ми беше един такъв хубав, сега съм доста разочарована и след 3 дни на ясла, реших че няма да пускам детето си повече там...поне не и докато не навърши 2 годинки. Едната лелка е толкова ужасна и как крещиииии, травмира ми детето за 3 дни, особено във вторник, Ники беше неадекватна. Не ме гледа, не ме слуша, навела глава.....Сега ми е добре вече. След време живот и здраве ще я пускам пак, стига да не улучим пак някоя такава леля- цербер. Оплаках се, не трябваше тук, ама....

# 161
Здравейте на всички!
Mother-of-Pearls, честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти цялото щастие на зематя и най-хубавото бебче скоро Heart Eyes
Светле, добре дошла при свекървите Wink
carbo, добре дошла и на теб, бягаш ми по тъч линията нещо напоследък Wink
dessi06, направо си за завиждане щом си още със старите мерки GrinningБраво, щастливка Wink
Ние днес имахме тържество в детската градина, по-точно диабетната група имаше, ние бяхме от масовката дето само пляскаше и потропваше с крачета, ама какви сладури бяха, душички, така ми стана мило като ги гледах Flutter Сега сме уморени и отиваме да си лягаме, хубав ден на всички  newsm51

# 162
Маминки, и аз скокнах за малко в ноемврийското форумче и ми стана така милоооооо  cry и така се размечтаааааааах newsm51

# 163
  • София
по предната тема:

ioli, Честит Рожден Ден!!! newsm67

Марго, думите са излишни... Имай вяра и сила и скоро пак ще бъдеш щастлива!!!  Hug

Дано да нямаме повече лоши новини  Praynig

А сега по новата тема:
фоксиnewsm74
Elisana, тегли му една майна на тоя и гледай напред. Важното е сама да се пазиш, че на всички им е през *** Което ми напомня как преди няколко дни в Г.Т. тамън 3 бременни кесихме прави и никой не обърна внимание... А двете бяхме доста напреднали вече... Ама живи и здрави  Peace
PIS74f,  честита племенница - да ти е жива и здрава. При мен и поредната приятелка стана мама на син Андрей... и той да е жив и здрав! А за съседите... ами и това според мен си е до късмет и свикване...
Mia66 , супер разговор Simple Smile
Хайде и на mother-of-pearlS  nbirthday Simple Smile
Svetla70, ЧЕСТИТО
yanast , радвам се за хубавите новини и се надявам всичко с раждането ти да протече според желанята ти!
HeYkpoTuMa , направо не знам как деяниш... аз като само на милото мрънкам, ако го нямаше 3 месеца щях да се изприщя от сдържане на емоциите

за софийската вода - и аз чух, че има зараза някаква... брат ми се обади и ми забрани да пия от чешмата... но не разбрах поне за миене на зъби става ли? Имате ли вие новини?
13-та заплата  hahaha От както съм във фирмата /2 години/ сме имали еднократно 100лв за Великден Simple Smile
по корема кафява линия нямам /все още/, нито космата линия... имам си косми по целия корем... което не би ме учудило, но съчетано с бавния растеж на косми на по-обичайни места е малко странно Simple Smile
петна по лицето също нямам /за сега/, но имам такива по гърдите - около алвеолите и отстрани... Пак е неестествено, но не е грозно Simple Smile Иначе козметичката ми каза да се мажа по лицето, че някои петна избледнявали, но тези които били по-навътре можело да си останат во веки  Thinking
за хъркането... при нас - аз хъркам... надявам се да спря след като родя... по-точно милото се надява Simple Smile Иначе да ви кажа положението е тегаво, защото ми се е случвало дори сама да се будя от себе си  ooooh!
бебефон ние май няма да купуваме.. не знам още
Явно срещата на софиянки се отлага за другата събота, което мен ме устройва перфектно - тогава милото е на работа, та няма да бързам Simple Smile

Аз за моята командировка няма какво толквоа да разказвам - беше разнообразие, но и малко изтощително /предимно психически/ Колежката ми има адски писклив глас и ми наду главата яко... А и не е много донра шофьорка, та на няколко пъти отново бяхме на ръба да се обърнем... дори на връщане мисля че имах контракции и пих едно профилактично Но-шпа, но определено не съжалявам че ходих... Но милото ми забрани повече с нея да пътувам, та май това беше от мен ....

Последно от мен, че има доста тъпи неща да се свършат, а не искам да ги оставям за понеделник - аз от 2-3 дни освен по корема усещам бебето /може и да не е то де, но според мен е/ в дупето...  newsm78
Едвам ще дочакам 20-ти за да го видя как е застанало точно и да си направя изводите Simple Smile

Хайде мили бъдещи и настоящи майчета, хубва вечер и палав уикенд!!!   bouquet Hug

# 164
Аз ви оставям до понеделник скъпи съсектантки!

Желая ви прекрасен weekend, почивайте си и папкайте.

Прегръщам ви всички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт