Дано само не повтори снощния си номер - пробуди се в 23 ч, разсъни се и игра, и рева

Дано е било случайност, досега никога не сме имали среднощни игри.
Поради тази причина, две не виждам в момента и ще бъда кратка в писанията си.
Тиана, баткото не беше ли оздравял напълно, като го изписаха? Или това е нещо ново? Дано този път му предпишат адекватно лечение вече! Някакви имунустимуланти пие ли?
Ванилия, първата ми реакция беше, че тогава и ние празнуваме 1000 дни

Честита ви хилядарка

Наистина страхотни декори! Ех, прииска ми се и на мен /за децата, де. няма аз да се снимам/ фотосесия в подобно студио. То и тук не дават кадрите на диск. Чак се учудих, че в линка, който е дала Валенсия, го правят. Но не се знае на каква резолюция ги записват и дали ще може да се вади от този диск на хартия. Аз като един скептик, все уловки търся, но наистина не съм чувала някой да го прави - оправдават се с авторски права, тинтири, минтири...
Валенсия, не съм очаквала да е евтино, но така както го описваш сигурно са се оляли. Любопитно ми е и на мен, все пак, за каква сума става въпрос и за определен брой снимки ли е това. Хубави са иначе.
Не се коси, ще чакаме Ванилия, да ни направи по една фотосесия. Тъкмо празници идват, тя до лятото ще е събрала бая нова техника

Дита, представям си какъв дразнител ви е баба ти в момента, но аз умрях да се хиля. Абе, възрастен човек, какво да правиш. Сигурно като отиде при другата правнучка, тогава ще хвали само Мона.
Софче, продължи още малко с искрено и лично, мол те и сподели тайната, какво прави Таничка от 18.30 до времето за игри в 20.00 ч

За възглавниците - още не слагам, но определно и Елица все гледа да се докопа до някоя, ако е на нашата спалня или дивана.
Като беше хремава й слагах една дето само повдига матрака на 30 градуса, но не й беше удобна. Но тя си е твърда, не е точно класическа възглавница.
Лека нощ и бързо оздравяване на всички болни!