Купонджийски месец настана - една година аз съм НОЕМВРИйска мама

• 11 778
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Моят малчо сигурно вече сънува втори сън  Mr. Green
Дано само не повтори снощния си номер - пробуди се в 23 ч, разсъни се и игра, и рева  Mr. Green до 02.30 ч.
Дано е било случайност, досега никога не сме имали среднощни игри.
Поради тази причина, две не виждам в момента и ще бъда кратка в писанията си.
Тиана, баткото не беше ли оздравял напълно, като го изписаха? Или това е нещо ново? Дано този път му предпишат адекватно лечение вече! Някакви имунустимуланти пие ли?
Ванилия, първата ми реакция беше, че тогава и ние празнуваме 1000 дни  Joy, ама после се усетих какви глупости мисля  hahaha Би трябвало да са около 5 пъти повече /ако смятам правилно, че мозъка ми спи в момента  Crazy/
Честита ви хилядарка  hahaha и още поне 20 пъти по хиляда да празнувате!
Наистина страхотни декори! Ех, прииска ми се и на мен /за децата, де. няма аз да се снимам/ фотосесия в подобно студио. То и тук не дават кадрите на диск. Чак се учудих, че в линка, който е дала Валенсия, го правят. Но не се знае на каква резолюция  ги записват и дали ще може да се вади от този диск на хартия. Аз като един скептик, все уловки търся, но наистина не съм чувала някой да го прави - оправдават се с авторски права, тинтири, минтири...
Валенсия, не съм очаквала да е евтино, но така както го описваш сигурно са се оляли. Любопитно ми е и на мен, все пак, за каква сума става въпрос и за определен брой снимки ли е това. Хубави са иначе.
Не се коси, ще чакаме Ванилия, да ни направи по една фотосесия. Тъкмо празници идват, тя до лятото ще е събрала бая нова техника  Laughing
Дита, представям си какъв дразнител ви е баба ти в момента, но аз умрях да се хиля. Абе, възрастен човек, какво да  правиш. Сигурно като отиде при другата правнучка, тогава ще хвали само Мона.
Софче, продължи още малко с искрено и лично, мол те и сподели тайната, какво прави Таничка от 18.30 до времето за игри в 20.00 ч   Laughing Оле, иначе за вечери с червено винце и дъра-бъра как си мечтая  Crazy
За възглавниците - още не слагам, но определно и Елица все гледа да се докопа до някоя, ако е на нашата спалня или дивана.
Като беше хремава й слагах една дето само повдига матрака на 30 градуса, но не й беше удобна. Но тя си е твърда, не е точно класическа възглавница.
Лека нощ и бързо оздравяване на всички болни!

# 76
юл4е, благодаря за успокоителните думи Hug Постинга ти ме разсмя и ми подейста много свежарски. Имах нужда.

арабелка, то и на мен сега ми е смешно Grinning Тя баба ми много й се радва на Симона, ама току изплещи нещо. Бисерите бяха доста, утре сигурно ще има още, но някои от тях включват :" Хмм...с единия крак добре стъпва, ама другия що така го криви??" и след като детето цяла вечер мяука, лая, папапапа,грухтя, казва, че е "на ина" и показва с пръстче, чеса се като маймуна, показва очи, уши и пъпчета на де що имаше човек и кукла...баба ми каза "ооох, бабее... простичка си много..." Crazy Laughing Laughing

софи, бе и аз се зачудих какво прави Таничка докато вие така романтично сръбвате винце newsm78, че вкъщи знам как скоростно вечеряме, ако Симона не е заспала, защото иначе рискуваме мнооого отдавна да е захранена и запоена с 1000 "полезни"неща. Mr. Green

Утре ще идем със Симона до МОЛа да си хареса играчка, че срам не срам, нищо не й взехме покрай суматохата от баби и чистене... Embarassed

Толкова от мен. Лека и спокойна нощ! Hug

# 77
  • някъде там
здравейте милички  Hug
аз пак на нередовна се правя, ама като имам бавачка /свеки/ гледам да я ползвам на макс и да мърдам тук-там, днес ходих направо в последния момент да купувам подарък от едните баби-дядо, че те да не се тормозят решиха пари да дават, ами.... кво да кажа то като тръгне човек без нищо намислено мнооооого трудно и накрая взех едно пеещо-танцуващо-светещо слонче и количка за кукли има и още пари за оползотворяване, но кат' го измисля тогава .............. ама ха,а ко ми бяха казали че ще дават пари друго щеше да е, а те чак днес

иначе около РД всичко е нагласено торта поръчана, заведението запазено дано се повеселим утре  Wink ще показвам ще показвам обещавам  Crazy

за възглавниците - Ема нали беше с една нощна кашлица и започнах да я слагам на възглавница за да не и е гадно и то взе пък чеи хареса и сега си я търси милата, много сладко си заспива като си я гушне, но не съм взимала детски някак не ми се струват удобни високи и тесни, нашта е една която ползвам за декоративна тъничка и е широка колкото ширината на леглото Simple Smile
ще мина да поизчета кво сте писали и си лягам  Hug

# 78
Добър вечер симпатяги   bouquet Joy Mr. Green Heart Eyes,
аз съм много доволна от себе си, както и мъжо,Приготвих вксуна вечеря, с ордьоври и салатка с моцарела, домати и босилково песто/ забравих й името/
Много добре се получи, имаше и свещичка на масата ни, така.... попъбрихме си и се смяхме доста на щуротиите на малчо, за които му разказвах че прави през тази седмица.Взех си банята и сега докато мъжо се къпе, аз седнах да ви пожелая Лека и спокойна нощ/  Party Hug Peace
Ники нанка,големи игри бяха днес, измори се хайванчето.Тук голям студ беше, незнам при вас, ама утре още по-гадно го давали бе.... Sad Пак ще сме по къщята, да му се ..... незнае и гадното.

Дита - малко ме изнерви твоята бабушка, ама как ще каже някой нещо подобно бе, айде моля ти се....Няма да се доизкажа,че   се Симона е златце наше и по-хубаво няма!
Ванилия - изобщо не се досетих,чее светкавицата е фотоапарат.  hahaha Joy Sick Да ти е честит,че сега идва КОледа, Нова година да измислиш нов подарък...  Grinning, нали? Мерси за вкусната почерпка...
Цеци - их как ми хареса тоз пътттттттт! Джиткай си, гледай си филми...стига работи, ами и ти си хора де, все пак..., не е ли така??? В този ред на мисли, какви ги дробите с Валето,,, похвали се Валее и на нассссссссссссс, молим те душка.
Дианка - пиши мила, моля те.Мисля да ти се обадя утре,че ми е болно да те чета, ама пусто все си мисля че ще уцеля неподходящ момент.Ще се опитам де....
Софи - ехоо,тук съм Simple Smile Мятай от твоите шоколадови изкушения....  bowuu  chef
Приказливка, какво ядеше де... кажи ми“???  Whistling newsm78 Embarassed Embarassed Embarassed
 Спокойна вечер дами! Весел уикенд.  Peace Grinning Hug Party Stop Blush Heart Eyes  bouquet

# 79
Честит Първи Рожден ден на прекрасните малки госпожици Симона,Елмира и Габриела и ослепително синеокият малък мъж Владимир!Бъдете здрави,усмихнати и щастливи!Растете красиви и добрички!

Ditta,Valenciq,renyto,krisi4 бъдете много усмихнати и щастливи в този ден.НАправете го специален за малките си съкровища:

# 80
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МОНАТА, ЕЛМИРА, ГАБИ И ВЛАДИ! ЖЕЛАЯ ИМ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!

А на прекрасните им майки:

# 81
Честит рожден ден на малките принцеси-Габриела,Симона,Елмира!Да са много здрави,усмихнати и обградени с любов!
Весел празник и за мамите,родили тези прекрасни момиченца!

Честит първи рожден ден на Владимир,Самуел,Божидар!Да са живи и здрави!Да носят радост на родителите си!Весел празник!

# 82
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКИТЕ
СИМОНКА,
ЕЛМИРА,
ГАБИ
И МАЛКИЯ ПРИНЦ ВЛАДИ-
много здраве и късмет, страхотно детство и вълнуващ живот

Hug

ЗА ПРЕКРАСНИТЕ МАМИ-РОЗИЧКА   .Прекрасен празник, милички!!!    love001

На всички останали един слънчев и усмихнат ден   lovekiss lovekiss

# 83
Честит Рожден Ден Влади!

целувки и за мама Валенсия

# 84
Честит рожден ден на порасналите ни красавици Симонка, Елмира, и на чаровния мъж в групата Влади! Да са живи и здрави за радост на мама и тати! Да са все така лъчезарни и усмихнати!

За прекрасните им мами Деска, Рени и Валенсия:

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 09:44 от Роси_

# 85
  • София
РосиHug

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 09:50 от talyyy

# 86
 Благодаря , Таш,    bouquet

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 11:06 от Роси_

# 87
Честит рожден ден на Габи, Мона, Елмира  и Влади! Да са живи и здрави, усмихнати и много весели! Много да радвам мама и тати!

За щастливите и горди майки:

# 88
Честит рожден ден на Влади, Мона, Ема и Габи!
Да растат много здрави, весели, умни и чаровни деца!
Весел празник на семействата им!

# 89
Момичета, преди една година по това време седях в Плевен и плачех...защото не знаех какво решение да взема - дали да направим секцио или да родя моята дъщеря по естествен път. Взех решението за секцио и всичко останало от деня ми е един сън...знам, че когато излязох от упойката питах само - има ли бебето коса Mr. Green

Ето я. Когато баща й направил тази първа снимка, Симона мигнала на светквицата. Всички ахнали - какви отлични рефлески. Grinning

Щастлива съм до болка. Понякога я гледам и дъха ми спира. Не подозирах, че съм способна да обичам толкова безкрайно много.

Нека моята радост, моя ден и нощ, моето съкровище Симона да расте здраво, добро и щастливо дете. Ще бъдем до нея винаги с баща й.

Момичета, благодаря ви, че бяхте до нас, че споделяхте нашите радости и тревоги, че ми давахте съвети и ме подкрепяхте през изминалата една година. Надявам се заедно тук да си честитим първите рождени дни на внуците ни. Hug

Ето и почерпката:

Общи условия

Активация на акаунт