Купонджийски месец настана - една година аз съм НОЕМВРИйска мама

• 11 776
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Hug

И при нас кипи чистене и подреждане за утрешния Ден (свеки чисти, аз ходя след нея Whistling, а сега даже и на компа седнах. Embarassed)Ама аз й разправям, че много се престарава, тя-не.Ето, сутринта ходихме до майка ми да посрещнем баба ми (тя идва от Враца,Таш Wink) и като се прибрахме - о!това нашата кочинка ли е?? Mr. Green Свекървата беше лъснала. Точно за 15 мин Симона се разшета и почти върна нещата в първоначалния им разхвърлян вид Laughing Добре, че стана време да яде, та я поспрях. Извода е - няма смисъл от престараване. bowuu

Баба ми беше мнооого учудена, защо не давам на детето шоколадови бонбони. Grinning Не й попречи обаче да натика в устата на Мона пирожка - пържено в мас, с много пикантен пълнеж от варени картофи и лук. ooooh! Маминото прасенце си го гуцна, разбира се. Heart Eyes

Вале, честити ходещи крачета! Heart Eyes Симона се пусна за 2 крачки, по-точно не съобрази, че никой не я води, спря се и започна да пълзи. Laughing По Нова година най-рано я чакам да се пусне. Wink

Отивам пак да се завъртя край свекървата, че срамота. Blush

# 61
Днес сме имали празник - 1000 дни от сватбата - мъжът ми се върна от подводната гимнастика с рози и светкавица.
Какво представлява подаръка "светкавица"  newsm78 hahaha,нещо никак не ми е ясно???
Честито ви 1000 дни тогава сватбен живот.
Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart

Тиана, забравих да спомена,че много съжалявам за вашите несгоди отново. Кофти се е получило.Дано минава бързо.

# 62
Код:
Софи - че като дойда да ти открадна шоколадовите баклавички ще видиш ти, че и как смело си казва к'во яде, лелеее убих те!Добре че снимката им не си постнала, тогава щях да се сгромулясам на пода под РС... Smile  hahaha
Иии,Гале ти пък сега,недей припада,че ще се наложи да идвам до СтЗ да ти нося баклавички  Mr. Green
Ванилия,ама каква е верно тая светкавица,че нищо хич се не сятам  newsm78 Заменям баклавички срещу зелева салата,че на мен пък ся това ми се дояде  Whistling Ха честити ви 1000 дни сватбен живот,още много такива да имате  Heart Eyes  married

# 63
Ванилия, ми честит празник тогава!  bouquet И наистина каква е тази светкавица?За фотоапарат предполагам. newsm78

Тианче, бързо оздравяване.  Simple Smile

Роска, Симона просто е луда по кученцето на линийката ти за Ицо. Grinning Започва да лае и да го бута.

# 64
Благодаря, благодаря! Hug Hug Hug

Да, за фотоапарат е светкавицата, бях си я поискала от дядо Коледа, но вече го изпревариха и ще искам друго. Laughing

Ето следобедната закуска:

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 15:31 от Ванилия Канелска

# 65
Роси, ако кашата е отворена преди повече от 3 седмици в никакъв случай не я давай на Лилето.

Гале, ти пък ако знаеш аз какво хапвам в момента ... Wink

Ванилия, честити ви 1000 дни, още много пъти по толкоз да празнувате   bouquet Междудругото и аз не знаех, че в бисквитената има цели яйца. Значи да си го броя захранен с яйца, а? Че аз още не съм давала даже и жълтък  newsm78

Цеце, аз събота или неделя ще идвам във вашия район, ако ми пуснеш ЛС с адреса като мина ще ти звънна да слезеш да ти оставя парички.

# 66
Честита Първа Годинка на Бояна и Надежда! Да са много здрави и игриви, а мамите да се разписват по-често!

Ванилия, много ми хареса философията ти за скандалите  Peace И честити ви 1000дни (ама какви празници си имате вие Grinning) Бъдете много щастливи и все така намиращи поводи за празник  Heart Eyes!

Вале, честити първи стъпчици на малкия сладур.

Жу, Тиана да оздравяват бързо момчетата  Praynig

Снимчице,  радвам се, че операцията се е разминала.

Ние ще ходим на гости при свекърите събота и неделя, така че ви пожелавам весел уикенд и хубав празник на Влади, Габи, Симона, Елмира, Самуел, Божидар, Християна и на техните семейства  love001

# 67
Лилчо, Приказливке, благодаря ви!

Приказливке, не го брой за захранен с яйца, не се смятало. Трябва да се въведат стандартно.

Весел уикенд на всички!  bouquet

# 68
  • София
Здравейте  newsm47

Честит празник на Ванилия-ей, че романтичен мъж си имаш, направо ни засрами  smile3525.
Ти с каква закусчица ни почерпи, на боб ми прилича това първото и така ми се прияде  Embarassed /за последната година съм яла само веднъж, че нали не е хубаво докато кърмиш, то май заради коликите беше, ама аз се престарах както обикновено  newsm78/
Да похваля и Слави, докато ми е такъв миличък  newsm03-носи ми последните дни лаптопа от работа, за да гледам вечер в леглото "Отчаяни съпруги"  Laughing

Дита, че какво им е на пирожките, я си признай ти колко изяде, а не обвинявай Моната  Mr. Green.Поздрави на баба ти   bouquet

Валенсия, честити ви стъпчици  Hug.Той и Александър се пуска по няколко крачки, ако носи нещо в ръце, ама още не е стабилен.Прощъпулник нали се прави като си ходи както трябва сам.
Голям хит ни е в момента едно барабанче от Цецето, само го мъкне, свири и танцува, даже вкарва от време на време и свободната ръка в танца-голям смях пада вечер, на мама душичката   love001

sofchenceto , ама ти си голяма мацка, аз защо чак сега видях снимките от рождения ден като са в една папка  newsm78

Ах, Юлия Копринкова,  Joy
Това ми прозвуча като Ах, Ана Каренина  newsm47
А за ревностите аз ревнувам по друг начин май  Embarassed , даже маман не му позволява доста неща и го учи на дисциплина, а аз я развалям /засега  Embarassed/.
Много образно разказваш, чакам с нетърпение дългите ти постове  Laughing

Дианка, много ви целувам, теб и сладките ти синове  lovekiss lovekiss, пиши когато се чувстваш добре, ние си те мислим  Hug

За възглавниците: слагам му една мизерно тънка и то за да и обличам калъвката от спалния комплект  Embarassed.А той напоследък като спи при мен само се качва на моята, аз си мислех, че да се гушне, а той за удобство явно  Mr. Green

Днес даже изреченията ми са объркани, хайде до довечера, може да се поподредят  Mr. Green

# 69
Майка ми и баба ми са оттатък със Симона и аз леко да ви се оплача. Confused Обожавам баба ми, страхотна жена е, много е изживяла, много е интелигентна, много е чела, обаче...старостта си казва думата. Само намира кусури на Моната - глезена била, ама как не се заигравала така (а на детето просто му е супер интересно, иска да покаже всичко, да си направи всички мурафети...), ама как била привързана към мен, какво било това... Confused Confused Confused Сега гледа снимки на другата си правнучка, която живее в София и е на почти 2 години и - ох, Мария колко е усмихната, красавица, как сама си играела (на снимката!), пък нашата.... Confused Sad Confused

Сигурно ще пощурея докато я изпратя.

Току що пита майка ми - в нормата ли е Симона, че дебела ми се струва... Crazy

# 70
Ехооо  Rolling Eyes ко прайте беее  Thinking
Моята мила мама взе одеве Таничка и се разхождат някъде из квартала,а аз си седя тука и си чакам либето  Heart Eyes  Умрях от глад вече,ама си га чакам да си седнем двамката  Crazy Ние сега зимно време към 18:30 някъде си се накипряме на масата ,вечеряме се,пийваме си червено винце дъра-бъра и така до към 20 ч. някъде bowuu  после играем с детето и гледаме ТВ.Към 21 къпане-мъпане и хоп в легълцата  Flutter   
Оффф,това ми заприлича на искренно и лично малко,ама карай  Mr. Green
Таш  Hug мерси за комплимента мила,ама не ме карай да се  Blush не съм чак такава мацка  hahaha  А ти що чак сега видя снимките,аааа  Crossing Arms
Мергиии къде си бе душко  newsm78 айде,че сезатъжех вече  Heart Eyes
Ей,ако не се включа повече до довечера,да ми стискате палци утре,че ако ме скъсат ще ви дърпам ушите на всички по ред  Naughty
Успех и на Сладурчето,аз не разбрах кога и е изпита,сигурно е утре  Thinking ако се видим,дале ще се познаем  Rolling Eyes

# 71
Дита, с първото дете е така (не само очакванията на другите са свръхголеми, ами и майката много им се връзва и се ядосва). Хич и не й обръщай внимание на бабесата, даже се повтелясвай малко, за да й доставиш удоволствие ("Аууу! Мислиш ли, че е дебела? От утре й спирам мазните пирожки!"). Майка ми все опяваше за Иво как не бил като нас с брат ми, ние как сме слушали и не сме пипали, като ни каже да не пипаме, не сме изпадали в истерии (аз това не го вярвам!), баща ми - че не можел да се отдели от мен, много бил ревял, ама 1. То не може всеки да е интелигентен като мен все пак  Flutter  2. Еми кво да правя, те децата си имат двама родители, явно не са взели само моите кротки и послушни (ха-ха) гени и 3. един ден мама ми призна, че никога не е можела да ни остави, както аз оставям Иво да се самозабавлява и си чета книжка на дивана и само му хвърлям по един поглед. Все трябвало да си играе с мен, щото и минута не съм можела да играя сама.
А сега Данката е доста по-капризен и глезеникав от Иво и наистина не се отлепя от мен, ама е пръв любимец, особено на дядовците  Rolling Eyes Единия дядо ще търпи критика по тоя повод в най-скоро време за деление между децата  Crossing Arms  Може би защото е блондинка му се гевезят така, то русо гладно и прецакано няма  Mr. Green

Трябваше още неща да пиша, ама тъкмо ще ви тормозя до довечера. Сега ги забравих.

# 72
Може би защото е блондинка му се гевезят така, то русо гладно и прецакано няма  Mr. Green

Ах, да не му се тормозя тогава на малкия, то той рус, рус, че чак на почти бяло го докарва  Laughing

# 73
  • София
Катюша, и аз вече съм на вълна да пробием ушите на Лильока и да й поставя обеци. Боли ли всъщност тази процедура?

Не боли. Пробихме ги с пистолет. Ние даже не ревахме, Само се стрестна от щракането. За сега не ги пипа - но има време.

# 74
  • София
Ко прайте, мами? Стягате ли малчовците за сън? Василия яде късно супата тая вечер и сигурно чак към 9.30 ще пие млякото и ще ляга.

Тая вечер съм решила да си дам почивка, да зяпам филми или да джиткам Heroes. Ай стига с тая работа, пък утре ще му мислим  Mr. Green

Валенсия, надявам се да е станала работата днес и да се похвалиш  Whistling

Юле, много се смях с теб  hahaha

Приятна вечер на всички и до нови срещи!

Общи условия

Активация на акаунт