С вкусни торти и шарени балони ще празнуват ДЕКЕМВРИйските бонбони!

• 14 251
  • 245
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Eгати раздрусването имахме CrazyПодхванахме децата и с одеалата и по пижами повисяхме в колата. Ей сега ги приспахме и двамат, че бая бодрички бяха Mr. Green

Дуцке, изпуснах последната месечинка преди първата годинка на щерката ти Rolling Eyes нека ти расте здравичка и да се готви да посрещне първия си рожден ден Laughing Hug

# 46
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Рияна!Да е винаги усмихната!

Честит имен ден на Фифелота!

Макси кака много добре изглеждаш! smile3521

И ние днес направихме прощапулник.И моя син си хвана клещите. Mr. Green Мъжа ми разбира се много ми се накара,че съм сложила и такива неща.Трябвало само хубави работи да сложа......Трябвало банкер да бъде,а не работник като него. Joy
Добре дошла anji78!Много са ти готини Ларедутчетата! Hug

Прочетох току що за земетресението. Ние нищо не сме усетили. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 00:27 от Галчоо

# 47
Даринке, бе чудех се къде се загуби оня ден , а ти на протест си била

Пиле, нищо лично... Whistling

вещи:

Галчо, може зъболекар да стане с тея клещи , кой знае...

# 48
Ми , Дуце ... и вие бяхте обещали да дойдете , ама не знам какво ви спря ...

Днес няма ли бъртдей  newsm78 ?

# 49
Айде и аз да се запиша, че много купон съм изпуснала.
Честито на всички празнували - кой РД, кой прощъпулник. Малчовци, бъдете живи, здрави и растете умни и чаровни.

# 50
Ауууу, 1-вия ден без празник. Ама пък за сметка на това е неделя  Mr. Green

Анджи, добре дошла  Hug Гледам добре си облякла домочадието от Ларедут Simple Smile

# 51
  • София
Ние вече сме с обички, и по заръка на Инч Хай   Mr. Green слагаме и фото

Ние днес спретнахме една разходка до Витоша. Решихме, че щом при нас е мъгливо - със сигурност горе пече слънце. Е имаше и облачета, но въпреки студа беше супер приятно и едни такива цветове. Направо красота. Малко забравих шапата на Нина, но и с качулката се справихме.

# 52
Катюшке, чудесно нещо сте направили Simple Smile А мадамата с обиците е перфектна.

Днес видях още една перфектна девойка. Зърнах най-новото семейно попълнение - малката ми племенничка Ангелина. За пореден път се убеждавам, че много бързо се забравя колко са малки бебчетата, когато се родят.

# 53
  • София
Привет. Аз от цяла вечност не съм писала, та със закъснение ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО, на първите ни рожденници, на проходилите дечица, на порасналите им майки, на всички именници, които съм пропуснала и ..... може би забравям нещо, моля да ме извините  bowuu.
Нещо на последък няма музата да пиша, не знам защо, но редовно ви чета. И ние днес като Катюша посетихне природния парк Витоша, нищо че точно тези дни там е най-друсащото място в София ooooh!. Снощи и нас доста ни разлюла (че ние сме на последния етаж -8), но не излезнахме като Вещичка.
Чета за прощъпулници - аз реших нашия да го направя заедно с рождения й ден. Иначе от 10 дена си ходи доста добре и дори вече иска да тича, но доста пада така като се засили. http://www.vbox7.com/play:1f403163 Това е едно видео от първите й дни, сега е доста по-напред с материала ама нещо не съм качвала нови.
Е стига толкова, отивам да лягам, че утре пак е работен ден за някои  Confused.

# 54
  • СОФИЯ
Честити обички на сладката Нинка! Heart Eyes
Аничка честито ви бебче!Да е жива и здрава малката Ангелина!

Нонич страхотна е ходещата ти мома! Heart EyesСега сигурно тича вече като моя пикльо.И пада ли, пада......

И днес да ви се похваля колко съм заспала .....та вместо за 0,57 лв на км,се возих в такси за 5,90 лв. на км. #Cussing outЧудно беше преживяването......още си ям дебелия г.з от яд. #Cussing out

# 55
Честит рожден ден на Алекс на Тони Илиева и на Лъчезар на Софилина!

Честито и на всички, които са имали поводи през почивните дни!
Честито ходещи крачета на Ема и обичките на Нинка!!!!
Аз най-после качих клипчето от прощъпулника на Виктория
http://www.youtube.com/watch?v=YZD9n-2_MNw

Цитат
Момичета разбрах, че на 20 Декември ще има празнество за Дядо Коледа с подаръци в Люлин. Аз мисля да заведа Деми, а вие?

Бебобо, дай повече инфо за това празненство, пък може и да се съберем повече мами Hug

# 56
Честито на днешните рожденици Алекс и Лъчко,да са здрави и весели деца!

Катюша,много е сладка Нинка,да и намляскаш бузките от мен!И честити ви обеци!Хубаво,че сте се престрашили въпреки гадното време да излезете на разходка,ние вчера цял ден висяхме с къщи,а това не се беше случвало не помня от кога!Все навънка сме с Боряна,но то и времето го позволяваше досега.И днес какво е гаднооо пак...

Нонич,честити ходещи крачета на Ема!Много е сладка,как щъпурка!

Шишкова,Викито в крайна сметка на питката ли се спря Laughing

Аничка,да ви  е жива и здрава племенницата!Даа,бързо се забравя какви мишки бяха и нашите като се родиха...особено пък мойто Laughing

# 57
Честит рожден ден на Алекс и Лъчко!

Нони, честити ходещи крачета на Ема!
Честити обички на Нинка, на Катюшка.
Аничка, честито попълнение в родата, да е жишва и здрава малката г-ца и много да радва целия род  Hug

Аз няма какво да се хваля, още не иска да се пуска да ходи Юлето, но пък снощи сама се качи няколко пъти на леглото (то е по-ниско). Определено ще я правя катерачка  Grinning

# 58
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА МАЛКИТЕ МЪЖЕ АЛЕКС И ЛЪЧКО!

Нека да растат здрави, бодри и щастливи хлапета! Да носят много радост на мама, тати и всички близки!

на милите им мами

# 59
Здравейте и от нас! Hug
Първо искам да честитя рожденните дни на Алекс и Лъчезар.. Нека бъдат здрави и щастливи деца, а после и възрастни хора! Честито и на техните мами, които са им дали живот! Бъдете винаги до децата си и им се радвайте!

Бързам да отбележа, че малката мекичка Вики бая е изпотила гостите си от чакане..  Mr. Green
Голяма сладурана е! Да ходи без да се спъва и в живота да няма спънки! Целувки от нас с Янето!  Heart Eyes

У Нонич гледам, че положението е полево /като у нас/, с вдигнати столове и прибрани мебели..  Mr. Green Ма то Ема тича направо и си требе дет се вика!  Mr. Green

Честита племенница на Ането! Да ви е жива и здрава и да расте умна! Flutter

Честити бижута на Нинаки! Догодина ви пожелавам да й купите ей тия:

Нека свиква с диаманти!  Mr. Green

Гале, честито кака! И ти си ударила кьоравото! Къде го намери тва такси бе!?!?! #Cussing out

И на края, да се похвалим и ние с прощъпулката:

Гепцахме след голямо чудене и връщане глобуса и едни обечки.. Ще ставаме бижутери и ще обикаляме света както се види и вие сте с връзки още от сега! За вас - с голяма отстъпка!  Mr. Green

Ей тук има още малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205781&pid=8934985

Общи условия

Активация на акаунт