С вкусни торти и шарени балони ще празнуват ДЕКЕМВРИйските бонбони!

• 14 252
  • 245
  •   1
Отговори
# 60
Честито на малките ни рожденници, да са здравички и много щастливи деца  bouquet              
Нони, да ти е жива и здрава ходещата душица
Честито и на Викито, за прощъпулника, детето се насочи към няколко неща, не е решила още какво  Grinning
Кате, много е сладка Нинка с тези обички Heart Eyes
Ани, да ви е жива и здрава племенничката  bouquet
Скорпи, да нацелуваш малката красавица, детето се е ориентирало много добре

# 61
Честит рожден ден на Алекс и Лъчко!

И честито на всички ходещи крачета!

# 62
  • София
Eй момичета благодаря ви за милите думи.
Шишкова попиках се от смях с твойта мома  hahaha.
Скорпс у нас така  е вдигнато, щото тъкмо почвахме да чистим Mr. Green, иначе добре, че бяха тези столове та да проходи по-бързо. А що пък твойта Убавица да стане бързо бързо заможна й пожелавам аз - в тоя бизнес гладни няма.
Честито на днешните рожденници  newsm59  bigdance2 и много  много късмет.
На мамките им   bouquet Hug  bouquet.
Хайде да се захващам за работа.

# 63
Абе хора, нищо ли не слагате по земята? Гледам и в Нони и в Скорпи, нямате нищо. Не е ли студено? Но пък и вашите дечица вече ходят де, та може би така е по-добре  newsm78 То дано като ни пуснат парното да се позатопли и пода де.

Скорпи, нека да обиколи света и да изкарва много пари, а покрай нея и мама и тати да обикалят  Wink

# 64
Честит първи рожден ден на Алекс и Лъчко!

# 65
  • София

Честито на Лъчко и Алекс! Да растат здрави и щяастливи за радост на мамите и татковците!
Hug

Честито и на "обич"-ливата Нинка Laughing

На Скорпи и Шишкова да кажа, че при това "разнообразие" (забележете кавичките  Mr. Green ) и аз доста бих се зачудила какво да хвана. Добре поне, че Яна се сети и направи добър избор Laughing Горкото Вики, турили някакви химикалки и дистанционни и искат нещо от детето...я на повторителен Mr. Green

Нонка, страхотно ходи рвоето диване...честито Hug

# 66
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Алекс и Лъчко!
На мамите   bouquet  bouquet
Викито и Яна са прекрасни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми хареса Викито как не иска да и избират насила  професия. Joy
Скорпи таксито си чакаше пред МОЛа и аз с една приятелка и децата тичаме към къщи,че да изпращам и майка ми и бързам..... ooooh!Та тЕкива ми ти работи.....Имам си и касова бележка и номера на таксито и името на шофьора мога да ти дам Mr. Green

Да почерпя скромно ,че по лентичката си видях,че сина ми има месечинка днес!

И нали Марти хвана клещите....

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 11:49 от Галчоо

# 67
  • София
Абе хора, нищо ли не слагате по земята? Гледам и в Нони и в Скорпи, нямате нищо. Не е ли студено? Но пък и вашите дечица вече ходят де, та може би така е по-добре  newsm78 То дано като ни пуснат парното да се позатопли и пода де.

Скорпи, нека да обиколи света и да изкарва много пари, а покрай нея и мама и тати да обикалят  Wink
Цвети има постлано от онези пъзели, но тя наща седи около тях  Wink.
Аз не пиша не пиша ама сега наваксах и за напред, вижда се кой няма работа Laughing

# 68
Честит рожден ден на Лъчко и Алекс!

Да са честити обичките на Нинката!
Скорпи, Шишкова, те си знаят децата най-добре.

# 69
Вещо, ще те видим тебе с твоето разнообразие..  hahaha
Аз бях стъкмила една торба с боклуци, но мъж ми каза, че съм луда и половината ги махна.. Било символично и не можело да слагам по един предмет за всяка професия.. Бях приготвила една малка дамска чантичка пълна с парфюм, червилце и прочие за манекенка, моделка, шпрей за нос за аптекар, един учебник по Философия за философ, книгата на Зигмунд Фройд "Психология на сексуалността"  Mr. Green за психолог, малко микрофонче за певица и прочие, но бях смъмрена жестоко /особено за Зиги и секса/ и отпаднаха доста неща! Останаха тривиалните, но щерката след голямо умуване 'фана квот требеше...  Mr. Green

Цветуно, у нас има един селяндурски килим, но аз го махнах за светлия повод.. Днес вече пак трябва да е там.. Мисля да го махам обаче, защото Яна седи къде ли не из апартамента, но не и на него..  ooooh!

Гале, дай името на мъж ти.. Аз и да искам не мога да набия бакшиш! Пробвала съм, не става...

# 70
Гале, от почерпката счупих зъб и сега ще трябва да чакам Фил на Дара-Гъзара да порасне та да му направя сефтето!  Mr. Green
Дай нещо не толкова хард де!  Wink
Да ти е жив и здрав синковеца!  Hug

# 71
Скорпитуууу, ти доде порасне на Фил, може да няма кво да праиш  Mr. Green Са да не кажеш, че ти мисля лошото - да са ти бели и здрави зъбките и зъболекар да не видят (само когато Фил стане, тогава може при него).
Мани, ча аз колко имам да правя....от другия вторник ги почвам.

Нони, как е работата? Как се справя свеки с Ема? Баба ми добре се справя, ама и то си ми е кротко детето.

Галчо, 10х за почерпката, ама тия железа ще ги пропусна  Whistling Виж, ако ми потребва майстор, ще знам кой да викам  Hug

# 72
Скорпи, ма тая Вещуна много ненаситна бе!!!!!!! Все й е малко, все разнообразие й треба!!!
Ту почерпката за ЧРДто ти била оскъдна, сега пък и за децата се заФана! Можеш ли да си представиш на горкия Фил какво ще сложи за прощъпулника Shocked ( Аз между другото някъде бях чела за една майка, дето приготвила списък с повече от 30 неща Shocked, та детето се беше шашнало Mr. Green)

П.П. Иначе и моите щури идеи бяха посрещнати по същия начин от мъжо... Laughing

# 73
  • Ilkeston
Здравейте!
При нас е някакъв ужас-Иван въобще не спи от тея зъби-5-тият поне излезе,но аз вече се чувствам тотално експлоатирана.  Tired
Преди малко бяхме да го теглим в аптеката-9 и 700 е. Иначе дробовете са му чисти и гърлото е добре,излиза,че сополите са от зъбите,а кашлицата е от стичането на секрет в гърлото.
Купихме и комплект за почистване на зъби и венци на PIGEON- ,та сега се занимава с него малкото чудовищенце,особено с първата четка,която е 3+ месеца. Отдавна трябваше да го купим. Иначе имах четка на Safety 1st ,която вече е тотално оръфана.
Това е от нас.
Честит рожден ден на Алекс и Лъчко!!!
Да са живи и здрави и да пораснат умни и послушни дечица за радост на мама и татко!
Четох по-назад,че Филиповците са имали именни дни.
Честито и на тях на патерици,да са живи и здрави и много много щастливи!!!
Безаварийно ходене и на сладките прощъпулковци!
Честити месечинки на всички,които празнуват днес!  bouquet
Честити обички на Нинка! Да си ги носи със здраве и много да слуша с продупчените ушета!
Приятен ден на всички!

# 74
Шишкова, ще видим самата тя какво ще сложи, ако не скрие чаршафа де.. Едва ли ще измъдри нещо кой знае какво! Mr. Green
Па и ся заради нея, втора прощъпулка нема да правя..

Цветке, мани, и моите са много развалени вече и май няма да дочакам Филипинито.. Иначе верно ще стана щърба баба  Mr. Green

Деси, от къде набара тоя автомат бе? Искам и аз!

Общи условия

Активация на акаунт