"Шоколадова коса"

• 217 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Записвам се при вас HugДо сега се боядисвах с шоколада на Палете,но доста червенее,а и много изтощава косата...Сега мисля да изпробвам Велатон,та да видим какво ще се получи Crazy

# 586
Момичета помощ за безамонячна боя ,взех си стария Кастинг,но по описанието разбирам,че се нанася на чиста коса и после се плакне само с вода.Така ли е?  Thinking От едно измиване с шампоан пада ли,че искам да се боядисам сега и след няколко дни пак да имам хубав свеж цвят,че съм на сватба  Rolling Eyes ?

# 587
Аз ползвам стария Кастинг от години Peace
Доволна съм,няма да ти се отмие от едно измиване,пробвала съм и на мръсна и на чиста коса-няма разлика,
измивам си я задължително с шампоан,след това слагам маската за около 2-3 минути и изплаквам Peace
Изкарвам по около месец от боядисване до боядисване,най-вече защото косата ми бързо расте и корените се виждат Peace

# 588
Аз ползвам стария Кастинг от години Peace
Доволна съм,няма да ти се отмие от едно измиване,пробвала съм и на мръсна и на чиста коса-няма разлика,
измивам си я задължително с шампоан,след това слагам маската за около 2-3 минути и изплаквам Peace
Изкарвам по около месец от боядисване до боядисване,най-вече защото косата ми бързо расте и корените се виждат Peace
Мерси за отговора   bouquet

# 589
Вчера си взех 510-medium ash brown на Палете 10 мин.,някой да има отзиви.Тези дни като се боядисам ще пиша пак,дано няма червен оттенък,и да не стане черно. 

Много хубав става цвета и въобще не червенее.

# 590
Вчера си взех 510-medium ash brown на Палете 10 мин.,някой да има отзиви.Тези дни като се боядисам ще пиша пак,дано няма червен оттенък,и да не стане черно. 

Имам абсолютно същата боя, само чакам да дойде време да се боядисвам. Наистина ли не червенее  newsm78 На кутийката е страхотен цвета Heart Eyes

# 591
Момичета, вече 4 пъти се боядисвам при моята фризьорка с някаква професионална боя- шоколадов цвят. Аз от 10 години съм с червена коса и сега се оказа ужасно трудно да залича червеното. н
На 20 ден след боядисването в корените шоколадовата боя става бозаво-жълтеникава, надолу си избива червеното, а по краищита е почти черна! Двам си сметка, че лесно няма да се отърва от червената коса, ама не ми се ходи "шарена". В един магазин за бои за коса ме посъветваха да си сложа кафяво със сив отенък.
Вие имали ли сте такъв проблем? Определено няма да се подложа на обезцветяване.

# 592
Ох, и аз съм луднала по този шоколад! Косата ми е боядисана тъмно кестенява, по едно нреме мислех да я обезцветя, но се отказах. Сега се опитвам лека по лека да я изсветлявам, но няма кой знае какъв резултат. Утре имам час и ще ме клепат с новата INOA - да видим какво ще се получи...

# 593
Здравейте, дайте малко информация за Inoa.

# 594

Имам абсолютно същата боя, само чакам да дойде време да се боядисвам. Наистина ли не червенее  newsm78 На кутийката е страхотен цвета Heart Eyes

Аз се боядисах с такава и съм доволна. Уби ми червеникавия оттенък от преди  newsm44

# 595
  • при него
Да попитам и тук - отзиви за ИНОА ?

# 596
  • Пловдив
Момичета помощ за безамонячна боя ,взех си стария Кастинг,но по описанието разбирам,че се нанася на чиста коса и после се плакне само с вода.Така ли е?  Thinking От едно измиване с шампоан пада ли,че искам да се боядисам сега и след няколко дни пак да имам хубав свеж цвят,че съм на сватба  Rolling Eyes ?
кастиг от старият вид се нанася на мръсна и мокра коса,изплаква се без да слагаш никакъв шампоан а само балсама който е към боята.Определено има значение как и кога се нанася боята иначе производителите нямаше да си правят труда да го пишат. Grinning

# 597
Да попитам и тук - отзиви за ИНОА ?
Ще дам отзиви довечера - след фризьора.
----------
Боята е страхотна - не мирише, не цапа, не щипе, покрива белите коси, цвета е чудесен. Понеже дълго време се боядисвах по-тъмна, сега лека полека се изсветлявам, да стигна до "шоколад". Смесиха ми два цвята - стана нещо мужду 5 и 6 по каталога, но вече съм почти шоколадова. Странното при новата боя е измиването - стоях 35 мин. с нея, после още 20 мин. падна едно търкане....от това ми запари на скалпа, но аз съм много чувствителна.
Та, така - доволна съм. Боядисване /доза и половина/, подстрижка и сушоар - 90 лв.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 09:59 от tanya.d

# 598
Момичета, вече 4 пъти се боядисвам при моята фризьорка с някаква професионална боя- шоколадов цвят. Аз от 10 години съм с червена коса и сега се оказа ужасно трудно да залича червеното. н
На 20 ден след боядисването в корените шоколадовата боя става бозаво-жълтеникава, надолу си избива червеното, а по краищита е почти черна! Двам си сметка, че лесно няма да се отърва от червената коса, ама не ми се ходи "шарена". В един магазин за бои за коса ме посъветваха да си сложа кафяво със сив отенък.
Вие имали ли сте такъв проблем? Определено няма да се подложа на обезцветяване.

И аз съм с червена коса, но от 4-5 месеца. Преди бях тъмно-кафява. Що ли ми тябваше това червено? Много трудно го поддържам, не мога вече да се понасям Twisted Evil Ако сложа сега нещо кафяво от рода на тъмен шоколад, дали ще стане нещо? Преди години в/у червената сложих тъмно-кестеняво с лек виолетов оттенък и стана супер, изобщо не изби червеното, но пък боята си беше доста тъмничка.... Явно шоколада при нас няма да стане, той е доста светъл и червеното ще избие.

# 599
Определено, няма да стане лесно! Преди 2 дена пак се боядисах с боя 6 и някакви букви на ЕЛГОН- естествените нюанси със шоколадово сивкав отенък. Косата ми стана шарена! В корените стана като в каталога, а старото червено си избиваше в останала част!
Замислям се дали да не потърся наситено кафяво, където има някакъв минимален червеникав отенък? Поне цвета да е еднакъв по цялата дължина на косъма.

Общи условия

Активация на акаунт