"Шоколадова коса"

• 217 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Това мисля, че е цвят "Лешник" , но не съм сигурна на 100%  Peace

# 616
  • Sofia
Аз пак да се отчета - купих си боя Vitality's тон върху тон, безамонячна номер 4 и се боядисах за първи път сама. Имах много цветове в косата си от предното боядисване. Бяха ме направили на чучело  Crazy Мисля, че сега се справих много добре. При второ боядисване съвсем ще се уеднакви цвета. Боята е много хубава, не мирише и лесно се нанася и е доста голяма количество  Flutter Немога да преценя дали има някакъв червен отенък. Може би много малко на слънце, но все пак преди бях изрусена  Rolling Eyes

# 617
  • In The Middle Of Nowhere
Това мисля, че е цвят "Лешник" , но не съм сигурна на 100%  Peace

Аз пък си мисля, че не е Лешник  Thinking за Коняк или нещо от сорта, но и аз не съм сигурна..

# 618
Дам, лешник по-скоро е това

# 619
  • In The Middle Of Nowhere
Мда, леля ми с е боядисва с Лешник и не че е като на Бионсе  Stop но не е и като от клипа, лешник според мен е друго, онази е по махагонова като ч е  ли  Wink

# 620
  • София
Здравейте,

и аз да се присъединя към отбора на така желаещите шоколадов цвят  Wink.

Аз, боядисвайки се вкъщи сама, винаги съм си докарвала цвят, доста по-тъмен от желания, както и  този отвратителен червен оттенък. Последните два пъти се боядисвах във фризъорски салон с новите бои INOA на лореал, обаче са си скъпички. Та сега видях, че са ги пуснали в златна рибка и се чудя кой цвят да си взема. Единственото, което помня като ме боядисваха е, че боята беше 5, но с какъв оттенък идея си нямам, колебая се между естествените и топлите нюанси, ето линк http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=175_176 . Ще чакам предложения  Hug

# 621
  • София
Момичета, моля ви за помощ.... моята коса е много тъмно кестенява, много. Цветът си е мой, не е боядисвана. Искам да я изсветля доста, нещо като    http://prikachi.com/files/119503x.jpg   според вас с каква боя бих могла да го постигна и къде ще ми препоръчате да ида на фризиор, за София става дума. Благодаря ви предварително   bouquet

# 622
  • София
Копирам написаното от мен в една друга тема,която е замряла...

Да взема и аз да се присъединя ooooh!
след дълги години черна боя,миналата година реших,че трябва да я изсветля,взех си римувър,учудващо доста изсветля без да се разсипе и беше горе долу еднаква(в смисъл не беше на петна)и след това сложих по-светло от това,което исках,защото бях чела,че след римувъра много лесно става отново тъмна...Е и какво мислите стана,каквото и да слагах цвета не се променяше,да,беше светъл,но с ужасни рижави отенъци SickРеших,че без да отида в салон няма да стане,е,отидох и какво мислите стана,разделих се с 60лв.и цвета отново си беше същият Sick.Това ми стигаше,неможех да се гледам така и си наплесках един патладжан ooooh!,отново грешка естествено.Сега се опитвам да се направя кафява,но без да я обезцветявам,е няма оттърване от тези ужасни червени отенъци,какво да правя,направо незнам Rolling Eyes
Замислям се отново да я изсветля,но после незнам с какво да се намажа,за да постигна едно хубаво студено светло кафяво,ма как го обясних Thinking
ако някой има идеи,да казва Praynig

# 623
Хубавици,някакви идеи как да постигна нещо подобно като цвят?

# 624
Tristania , не знам, но е страхотен.
На мен също много ми харесва цветът на косата на мацката, рекламираща шампоана на SYOSS.

# 625
цвета е хубав.Нещо между 4-ка и 5-ца според мен.Определено може да се постигне този цвят,но зависи от каква основа се започва.Бих отишла на фризьор.Аз сега съм с този цвят,но при мен беше лесно защото естествения ми цвят е почти същия,може би с боядисването придавам малко повече цвят.Но ходя постоянно къдрава и не се вижда колко е красив цвета,друго си е като се изправи,виждат се всички оттенъци и блясъка е друг Simple Smile

# 626
Момичета, връщм се пак към ИНОА EmbarassedМоля ви кажете ми ако знаете, на чиста коса ли се нанася или както обикновено при другите бои?Питам ,защото нали при нея всичко е по- различно.Иначе и аз си я поръчах от златна рибка, всичко е обяснено, само това не. Благодаря ви предварително  bouquet

# 627
Момичета, връщм се пак към ИНОА EmbarassedМоля ви кажете ми ако знаете, на чиста коса ли се нанася или както обикновено при другите бои?Питам ,защото нали при нея всичко е по- различно.Иначе и аз си я поръчах от златна рибка, всичко е обяснено, само това не. Благодаря ви предварително  bouquet

Мисля, че на чиста коса !

# 628
  • София

Според моята фризъорка, косата не трябва нито да е много чиста, нито мръсна, за най-добри резултати - да е измита предния ден  Peace.

# 629
мерси много момичета  bouquetсега ще пробвам първо да намажа един по- голям кичур коса, защото ме е страх вече да си правя експерименти( и да експериментират върху косата ми Joy)

Общи условия

Активация на акаунт