Къде в Бургас (12)

• 48 138
  • 532
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте бургаски мами! Laughing
Имам един много спешен въпрос-препоръчайте ми свестен доставчик на интернет в Бургас Praynig
Ползвам Унакс и въобще не съм доволна.Чух за Диджиком и Ситинет-кой от двата или някой друг,но да е качествен Peace
И ако знаете адрес или телефон........ newsm78
Благодаря!  bouquet

# 76
Сестра ми ползват Диждиком, изобщо не са доволни и те искат да го сменят. Ние ползваме Бургаснет и засега не бих ги сменила, нямам забележки, чувам че и Комнет предлагат много добър интернет. За Ситинет нямам никакви наблюдения.
Бургас нет има офис на Македония 52 и в Изгрев в новата коопрерация до Пикадили

# 77
Nefertity,едно голямо мерси от мен!  bouquet
Точно преди малко четох за Бургаснет и то добри отзиви.
А колко е таксата?

# 78
Имат няколко различни такси, нашата е 20 лв.

# 79
  • Бургас
Диждиком са отврат - в никакъв случай при тях  ooooh! едвам ги изтраех 6м,от 30дни в месеца-10дни нямах,а колко телефон навъртях  Crazy ужас
сега съм на БТК и нямам проблеми-тегля 2пъти по-бързо /25лв/и не е прекъсвал нета изобщо Peace

# 80
Диждиком са отврат - в никакъв случай при тях  ooooh! едвам ги изтраех 6м,от 30дни в месеца-10дни нямах,а колко телефон навъртях  Crazy ужас
сега съм на БТК и нямам проблеми-тегля 2пъти по-бързо /25лв/и не е прекъсвал нета изобщо Peace
БТК го имам вече,и съм доволна,но понеже живея на 2 места,не вога да го местя
 и сега ми трябва за тук някой по качествен.
Май ще се ориентирам към Бургаснет newsm78

# 81
  • Paris
Само БТК-ADSL Peace

# 82
LaDiDa, blagoDaRq! Flowers Sunflower Още днес ще проверя!

# 83
Здравейте бургаски мами! Laughing
Имам един много спешен въпрос-препоръчайте ми свестен доставчик на интернет в Бургас Praynig
Ползвам Унакс и въобще не съм доволна.Чух за Диджиком и Ситинет-кой от двата или някой друг,но да е качествен Peace
И ако знаете адрес или телефон........ newsm78
Благодаря!  bouquet

КомНет. Аз лично съм много доволна. Ако те интересува, ще потърся телефон. Simple Smile

# 84
  • Бургас
Преди да вземем АDSL ползвахме КомНет! Не искам да ги чуя повече! Непрекъснато сривове в системата- не можеш да се свържеш с техниците, изобщо...  Close
Вече 2-ра година на БТК нямам никакви смущения и оплаквания!

# 85
Търся си качествен клин или много плътен чорапогащник, хелп!
Моля за Фнимание!
Чорапогащници   си купих   от  магазина   за бельо  до кафе "Малибу "  и двата са много  красиви  ... така че провери там  цена   около  15-20  лв има и по скъпички.В метро  също има  хубави на Сан пелегрино   Wink  Срещу  стоматологията  има  голям магазин за бельо   сега тече  промоция  2  4орапогащника  за  7  лв  на Санпелегрино  .
Клинчета  има  при Тонито   - Екстрийма   срещу  Малибу  и във Тесис  (гръцкия на  главната ) ако има нещо  друго питай  Laughing

За интернет  препоръчвам АДСЛ   Peace

# 86
Преди да вземем АDSL ползвахме КомНет! Не искам да ги чуя повече! Непрекъснато сривове в системата- не можеш да се свържеш с техниците, изобщо...  Close
Вече 2-ра година на БТК нямам никакви смущения и оплаквания!

За три години не ми е прекъсвал нета, дори в най - големите бури.Викала съм два пъти техници, защото си бях объркала настройките нещо и не можех да вляза. Отзоваха се много бързо.

# 87
Готини чаропогащници има в бельото до Катмите, до Адикт-а. Клинове има и в Терановата.

И аз съм за БТК.

# 88
аз пак да попитам за моите калци newsm78 newsm78 newsm78

# 89
Къде има козметика на CHI ?

Общи условия

Активация на акаунт