Къде в Бургас (12)

• 48 141
  • 532
  •   1
Отговори
# 90
  • Paris
Деси, Наоми   bouquet  bouquet
Дари, тази козметика май я няма тук newsm78

# 91
В Бургас "Чи" няма  - от  по професионалните козметики  само Лореал  и  Бед хед .В   софия и  Варна има   Чи  и разбирасе  с поръчка от   интернет  Wink
Много хвалят коприната на "Чи "  bouquet

# 92
Ние в офиса сме на БТК, шефа с нетърпение чака да свърши договора за да ги отсвирим, вече имам доста дебела папка с официални извинения от тях заради лошата връзка...

# 93
  • Paris
В Бургас "Чи" няма  - от  по професионалните козметики  само Лореал  и  Бед хед .
И Керастаз, и Пол Мичъл, и Вела, и Индола и много други. Peace

# 94
добро утро,благодаря на всички които са ми отговорили,да ви кажа честно чакам с нетърпение да отворят Мола,че ми писна да няма каде през зимата да заведеш децата да се забавляват.

# 95
В Бургас "Чи" няма  - от  по професионалните козметики  само Лореал  и  Бед хед .
И Керастаз, и Пол Мичъл, и Вела, и Индола и много други. Peace
Е да де  те се подразбират  Mr. Green

# 96
някой от вас хвалеше много салона Двете фукли,днеска имам час там,боядисване и постригване.утре ще дам отзиви

# 97
Вместо запис 
Какво става с ледената пързалка? Тази в центъра. Някой има ли инфо?

# 98
Слушах по радиото в  колата че  до Никулден трябва да е отворена имаше интервюта с   учителите по кънки ...как всеки  ще има възможност да си наеме такъв и тн .. Laughing

# 99
аз пак да попитам за моите калци newsm78 newsm78 newsm78

Какво е калци  newsm78

# 100
За нета ние от година и половина сме към Комнета и съм много доволна

Някой беше питал за ароматизатор на Сано за след пране - в едно магазинче на Велека - с/у железарията

# 101
  • Бургас
аз пак да попитам за моите калци newsm78 newsm78 newsm78

Какво е калци  newsm78

# 102
В Бургас "Чи" няма  - от  по професионалните козметики  само Лореал  и  Бед хед .В   софия и  Варна има   Чи  и разбирасе  с поръчка от   интернет  Wink

Точно нея издирвам.

# 103
точно такива търся-от по-дебеличките, но черни-plsssssss къде ги има?

# 104

Точно нея издирвам.

Кажете на старото каква е тая коприна?

Дари, много си убаво бре Hug
И аз чакам МОЛа, обаче предстои едно дълго чакане. Последно тук някой каза, че го отлагат за февруари Shocked
Ледената пързалка наистина е предвидена за Никулден Peace Още малко.

Общи условия

Активация на акаунт