Хайде стискам палци и Катя да се похвали скоро с розов надпис!
Люба оправяй се и ти, че верно всичко тебе чака - много ти се възхищавам!
Ани благодаря за старанието и отделеното време! Аз съм за първия вариант (ала ББ4).

То нестиги че сме договорили вече 265стаи от хотела при положение че имаме 180, та ще видим дали другото лято самоубиство ли ще правя или ще ме награждават.
:
/,както и да стягаш розовите тоалети.....
(Не искам да ви прозвучи сякаш искам да я няма, но имах нужда от почивка, от как се е родила си я гледам, а сега и с това студентство редовно...). Падна голямо обикаляне на съседните градове и държави (най се впечатлих от музея на мадам Тюсо, но да ви кажа-Брад Пит изглежда ужасно). Та освен обикалянето с кола и минаването на 500км на ден останалата част от гостуването ни се състоеше от ядене и спане
. И тъй. Лошото е, че съм се върнала на 7 окт, а все още си ходя с въпросните джинси поради липса на други дрехи. Не искам да си купя нови понеже го приемам за поражение, а искам да отслабна. Ще се опитам да приложа снимков материал.

, и тук в работата проракуваха
)

разтопихте ме! Далеч съм от майсторите, но ми е голямо удоволствие да се занимавам, та за титлата сладкар ентусиаст ще се боря. Ама имаи други за тази категория, дето се скатават - Люси например!
Аз с еопитвам да го включвам и да не го игнорирам, когато е възможно, но и той е доста толерантен. Досега напр. не се е случвало да настоява да направя нещо, когато вижда, че кърмя. /мен от това много ме беше страх, че моя приятелка беше луднала от тази ситуация - голямото дете изпадаше в истерии когато тя кърмеше бебето, риташе, пищеше, абе - ужас! накрая отби бебето още 4 м., за да сложи край на това/ Разбира се това, че вниманието отива поне наполовина за нея му се отразява, но той реагира по много добронамерен начин - иска да го гушкам и него и се присламчва до нас, докато кърмя, но много внимателно и чак следи да не изпусне "цока" бебето /че на нея й се случва от време на време - подмързява я и заспива. Не съм вярвала, че двете ми деца могат да са толкова различни
като се сетя той как беше винаги готов зда суче и основно в това му минаваше времето /. По някое време му хрумва, че и той иска мляко и откак са ни изписали с Ида пада голямото пиене на "клатено мляко" /кисело мляко, разклатено в кутиййката
което се пие през дупка в капачката/. Не му е идвало на ум да иска да суче. Изобщо тая работа с кърменето така яко дим я е забравил за няколко месеца, че в началото недоумяваше какво изобщо прави Ида 
Педката явно е решила да ни изпише целия асортимент детски капки - белким нещо помогне, ама-тц! Та му ги спрях. Секрет няма, но нощем е като дъскорезница, в голямата част от времето диша през устата, че и се буди, защото го дразни. Ако някой има идея какво може да помогне - кажете!