МАЙските деца се сбогуват с есента!

• 17 631
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Леле Олче страхотно!!!!
Хайде стискам палци и Катя да се похвали скоро с розов надпис!

Люба оправяй се и ти, че верно всичко тебе чака - много ти се възхищавам!

Ани благодаря за старанието и отделеното време! Аз съм за първия вариант (ала ББ4).

# 211
  • София
Люба, как си? Я дай малко на червено на задълженията и си почини, чеее....
 Hug

Ол4е, прекрасна новина!!!  Hug Heart Eyes

Я като номинирана да се отчета /първите две и от тортата със самолетчето (синята) до края са тортите от май до преди да родя, искам пак да се мацам в кухнятааааааа, ама кога ли  Rolling Eyes /: http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/2/2

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 17:00 от Rumya

# 212
Руми, моля те, ще изпадна в шок от тези вкуснотии  Shocked
Тъкмо съм на диета сега, че 80% от дрехите ми не ми стават, и ти да показваш такива неща  ooooh!
Много са красиви, многоооо!Аз, за съжаление нямам такъв талант и ще се радвам на творбите ти    bouquet

# 213
Браво Олчееее !!! Е точно днес ти пожелах момиче и ето го - веднага се показа. Вели ще е много сладък батко  Heart Eyes

Руми, тортите са ти умпомрачителни. Направо отваряй сладкарница и почвай да продаваш !!!  Laughing

Лека вечер на всички ви  Hug

# 214
  • Varna
    ЕЕе златна сватя си имаме- Бетина от половин час вика " Дайте тотата, дайте тотата".
  Олче, браво Hug
Приятна вечер на всички- аз ще поработя от къщи тази нощ май,с един договор с унгарци цяла седмица се мъча вече ужасни са... #2gunfire  То нестиги че сме договорили вече 265стаи от хотела при положение че имаме 180, та ще видим дали другото лято самоубиство ли ще правя или ще ме награждават. Thinking

# 215
Хайде и аз на последната страница на темата да взема да се разпиша. Нарочно забавих малко, че то нямаше хубави новини при нас - Тото беше сериозно болен. Преди няколко дена излязохме след едноседмичен престой в болница, който изкарахме много тежко емоциално и за него няма да ви разправям. Важното е, че сега е добре.
Много хубави снимки имаше на предните страници, няма да споменавам поименно, че ще изпусна някой, но децата са прекрасни!
Олче, това е чудесна новина за момиченцето и аз много се зарадвах! Поздравления!
Руми, тортите ти ги гледам най-редовно в Тортената тема и освен адмирации друго не мога да кажа. Тук малко спам - но Ламята ти беше за мен най-добре решената цветово торта с много грабваща визия от пръв поглед през последното предизвикателство.
Дано Дарито бързо да се оправя, че предполагам колко е тежко на мама.
Люба, мойто крещи по същия начин само, че с редукция на последната гласна и постоянно се чува едно Мамууууууууууууу. Дано и ти да се оправиш скоро, може би малко почивка няма да ти се отрази зле.
Лека вечер на всички!

# 216
Понеже щях да слагам кафето следобед/това дето ми`артиса от сутринта/ ...ама и него не успях-да взема да сложа поне вечерта нещо за пиене...пък поне Инна да пие едно и да натамъни унгарците и стаите Wink:..аз послушах съвета на Нанчи и пробвах лечение чрез  шопинг/иначе хубаво ми беше докато пълнех чантите,ама не помогна особенно за болежките-като се прибрах и пак ме стегнаха шапката и палеца/,...обещавам при първа възможност да пробвам и другите терапии/особенно това за масажа  и децата в детски център-че то тях откак ги имам си ги чуствам като неделима част от мене  си/,но диагнозите ми са такива,че май ще си търпя болежките докато съм жива/едната е ошипяване на врата,а другата стеснени кръвоносни съдове в мозъка,та от верме на време затова губа връзка с главния мозък/...и двете доколкото знам не подлежат на лечение,та затова да му мислят околните,че като ме прихванат и ставам зла и гледам лошо/което ме навежда намисълта,че те май повече имат нужда от почивка от мен/.А палеца вече и пари да ми дават не давам да го режат,че то щом два пъти не помогна,не вярвам третия да стане-пък и то не е останало много вече за рязане. Mr. Green
Олче,нямаш си на представа колко ме зарадва с тая вест-наистина много,ама много се радвам.....сега остава да измислите и едно хубаво име за госпожицата/като гледам тая година модните тенденции са за красиви,нежни и най-много трибуквени имена Wink/,както и да стягаш розовите тоалети.....
Руми,аз уж поглеждам с едно око в тортената тема/с тайната надежда да ме хване ентусиазма/,но чак днес ти разгледах всички торти и виждам,че си станала наистина голям майстор..........мога само да завиждам за мерака и таланта ти.
Принцеске,ти пък какво имаш да сваляш/доколкото си спомням последните ти снимки изглеждаха  доста манекенски,та се чудя дали нещо си се объркала или ти е криво огледалото?/
Бубката,то и у нас има вариации на "Мамооооооооооу",като залатаме на интонацията ,поради липса на речников запас........а на теб и Тото пожелавам да нямате повече поводи за ходене в болница....освен за получаване на братчо/сестриче. Peace
Тук ,обаче мога да го похваля/Иво,де/ че проявява съобразителност и последователност-след като вчера украсихме елха/в абсолютен разрез с моите предпочитания  се спряхме на варианта изкуствена елха и китайски/разбирайте евтини и нечупливи/играчки по нея Негово разбойничество я бутна поне 284645094 пъти въпреки уж безопасното и местоположение и днес вече няколко пъти бе възнаграден подобаващо с потупване по памперса,та сега май зацепи логическата последователност:бутане на елхата,крясък от мама и пошляпване-та се сети и почна да я заобикаля отдалече с ръце на гърба.............а аз напарво си отдъхнах/и за пореден път си благодарих наум,че не украсих все пак живата елха в саксия дето няколко години ползваме за целта,`щото освен всичко друго щях и пръст да събирам/
`Айде лека и спокойна...и наздраве!

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 23:08 от Анонимен

# 217
ЕЕЕ Олче изпревари ми пророкуването,тъкмо щях да пиша,че това коремче си е на момиченце..Не знам защо ,но още като го видях и си помислих  Laughing Новината е страхотнаааа,браво!   bouquet
Кате-ти си наред да кажеш какво е бебчето  Crazy
На Тото и бубката  Hug

Нанчи-на лични ще пиша.  Peace

# 218
Кабранска, докато пишех за килограмите си бях убедена, че няма да го подминеш без коментар  Mr. Green
За две пълни седмици бях в Германия/Аахен на гости (станахме кумове лятото) на кумците и то, забележете-без Ави  Party (Не искам да ви прозвучи сякаш искам да я няма, но имах нужда от почивка, от как се е родила си я гледам, а сега и с това студентство редовно...). Падна голямо обикаляне на съседните градове и държави (най се впечатлих от музея на мадам Тюсо, но да ви кажа-Брад Пит изглежда ужасно). Та освен обикалянето с кола и минаването на 500км на ден останалата част от гостуването ни се състоеше от ядене и спане  Mr. Green.В резултат на края на първата седмица дадох игнор на 98% от багажа си и отдадох цялото си внимание на едни джинси, които (много държа да ви кажа) са ми подарък когато бях в 6 месец от бременността  #2gunfire. И тъй. Лошото е, че съм се върнала на 7 окт, а все още си ходя с въпросните джинси поради липса на други дрехи. Не искам да си купя нови понеже го приемам за поражение, а искам да отслабна. Ще се опитам да приложа снимков материал.
Да добавя, че така почивка не съм имала никога през живота си, никога. Винаги съм имала поне 1 или 2 ангажимента...

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 01:22 от Princess of Faith

# 219
  • София
Момичета, много сте мили, благодаря ви от сърце! Heart Eyes

Още ще попишем в тази тема, вижте защо:

С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница са намалени с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

Кабранска, голям дявол този Ивчо. Посмях се с вашите пред-коледни изпълнения. Mr. Green Да го нацелуваш.
Руми, е МАЙСТОР си, очите ми останаха в твоите торти. Кога намираш време не ми е ясно. Пиши как е Ида, как я приема Коси. Praynig
Мимозке, кога ще видим дългоочакваните снимки? Давай, че черпя идеи и аз... Flutter, и тук в работата проракуваха  Laughing на мома, но аз все не можех да повярвам, не ми се вярваше, че М е такъв майстор  Mr. Green и че ще имаме късмета да ги нашарим...
И на братче щях да се радвам, само да е здраво (а и каква са ми слабост момченцата ви е ясно...  Blush)
Иве, и от теб чакаме снимки на порастналата Ави и на твоя милост. Wink
Хубав ден на всички ви и много настроение! Hug

# 220
http://alexivaavi.multiply.com/

Слагам направо адреса, че не ме бива да качвам, и тъкмо ще видите повече материал. Исках да сложа тук някои по-така, но карай...
Айде, няма ме, утре съм на изпит.

# 221
Здравейте!
Олче много се зарадвах на новината за момиченце. Определено си е голям късмет така да са разнополови децата.
Руми, страхотна майсторка на торти си.
Оле Бубка, цял месец в болница! Множко ми се вижда. Дано не ви се случва вече.

Аз тъкмо ви изчетох и ме емнаха да правя едни екселски таблици и сега забравих какво имах да пиша, но здраве да е!

# 222
Е, уредих се аз с малко време за компа  Laughing - дребната спи, а Щурчо е навън с леля си.

Карам по спомени, че не се знае колко ми е отпуснато  Wink
Привет на новозавърналите се мами, да не зачезнете пак, ей!

Много ви благодаря за комплиментите  Heart Eyes разтопихте ме! Далеч съм от майсторите, но ми е голямо удоволствие да се занимавам, та за титлата сладкар ентусиаст ще се боря. Ама имаи други за тази категория, дето се скатават  - Люси например!

Радвам се, че Тото е добре вече!

Люба, дано и ти се чувстваш по-добре!

Ол4е, Косьо продължава да се държи все така добре с Иди. Иска да я гушка, гали я по главичката /от което настръхвам, ама си трая/, търси ме да и дам "цок" /да суче/, когато плаче, абе душичка е той  Heart Eyes Аз с еопитвам да го включвам и да не го игнорирам, когато е възможно, но и той е доста толерантен. Досега напр. не се е случвало да настоява да направя нещо, когато вижда, че кърмя. /мен от това много ме беше страх, че моя приятелка беше луднала от тази ситуация - голямото дете изпадаше в истерии когато тя кърмеше бебето, риташе, пищеше, абе - ужас! накрая отби бебето още 4 м., за да сложи край на това/ Разбира се това, че вниманието отива поне наполовина за нея му се отразява, но той реагира по много добронамерен начин - иска да го гушкам и него и се присламчва до нас, докато кърмя, но много внимателно и чак следи да не изпусне "цока" бебето /че на нея й се случва от време на време - подмързява я и заспива. Не съм вярвала, че двете ми деца могат да са толкова различни  Crazy като се сетя той как беше винаги готов зда суче и основно в това му минаваше времето /. По някое време му хрумва, че и той иска мляко и откак са ни изписали с Ида пада голямото пиене на "клатено мляко" /кисело мляко, разклатено в кутиййката  Crazy което се пие през дупка в капачката/. Не му е идвало на ум да иска да суче. Изобщо тая работа с кърменето така яко дим я е забравил за няколко месеца, че в началото недоумяваше какво изобщо прави Ида  #Crazy

Той вече е добре, но носът му още хърка  Sad Педката явно е решила да ни изпише целия асортимент детски капки - белким нещо помогне, ама-тц! Та му ги спрях. Секрет няма, но нощем е като дъскорезница, в голямата част от времето диша през устата, че и се буди, защото го дразни. Ако някой има идея какво може да помогне - кажете!

И накрая да го покажа баткото в целия му блясък:

Лек от мен!

# 223
Ива изглеждаш чудесно на снимките от сватбата те след като си напълняла или преди?
Руми-уникални торти,трябва да си смениш професията  Grinning
Олче-Мариян го признахме  Peace Заснимки освен  да пусна отвън и тук таме вътре ама не ми се ще вътре с найлони и недовършено,ще разваля впечатлението  Crazy

# 224
 Grinning Давай отвън! И на това сме съгласни на първо време!

Общи условия

Активация на акаунт