МАЙските деца се сбогуват с есента!

• 17 600
  • 290
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 159: 82 момичета, от които една двойка близначки на мама titini, и 77 момчета от които две двойки близнаци на мама Мikki и на мама Мария77!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - ol4eto!

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
4. Нова МАЙска мода настана - поголовно продължаване на рода! (tania_ark)
5. Първи сняг настана, а Майчето със шейните се захвана (gi4o_pi4o)
6. За Майските дечица, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце (gi4o_pi4o)
7. Коледа чудна е дошла! Ярка звездица блещука в очите на Майските деца. (А н и)

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 10:14 от ol4eto

# 1
  • Varna
А аз ли съм първааа.
  Страхотно оформление, Олче.  Hug Hug Hug
  Сиска, за зъбите засега ни да си ги гледкаме така.

# 2
Олче,   bouquet
Иночка, да ти е живо и здраво синчето! Много късмет и здраве му желая!

# 3
  • София
Инка и от мен - Да ти е жив и здрав големият мъж и много да се гордееш с него!  bouquet

# 4
Ина,да ти е жив и здрав сина и да ти дава още поводи за радост и гордост!
Олче, Heart Eyes Hug  bouquet..........ти си знаеш.........
На всички Ви-лека вечер и късмет-аз съм кратка,но по-добре да не се разписвам,че няма да съм много позитивна-след два дни без вода,днес нямахме ток........така ,че ако ме видите в следващия"Сървайвър",да знаете,че съм се подготвила с любезното съдействие на монополистите ЕВН и В и К/ #Cussing out #Cussing out #Cussing out-това да се чете като "пииииииииииу" по техен адрес/

# 5
  • София
на инчето  - честит ти малък пораснал мъж и от мен! здрав и успешен да е и да се гордеете с него!
   bouquet

# 6
Ина, да ти е живо и здраво момчето и много щастливо!   bouquet
Олче, както винаги си страхотна Hug ( на много фронтове)  bouquet
За партито-
25лв. звучи добре за хапване (но не разбрах на човек ли се пада по 25лв. или и за двете ни)
20лв за подарък (и така съм съгласна, щото за 5лв. разлика няма да се откажа от идване Mr. Green)
Ако Маги е хремава ще дойда сама.
Говорих и с pepiiv, има голямо желание да дойде, но при нея не се знае с точност до подследно. Кога трябва да каже окончателно дали ще идва и дали ще е сама?
Ето как моето слънче гледа театро в градината

Лека вечер Hug

# 7
Мами,нали сте ми дружки,вярвам,че няма да ми се разсърдите.Не съм чела и ред от последната седмица поне,но имах ужасно много работа/ще разправям после/.Извинете,че влизам само с въпрос,но децата нещо полудяха тази вечер.Забелязах,че на ръчичката на Миа са излязли малки червени петънца-като кръвоизливчета и сега умирам от ужас и страх/понеже на приятелка детенцето имаше такива по телцето и се оказа нещо много лошо/.Някой да има информация по въпроса?Ох,ще пукна...

# 8
Ирка,

За съжаление не мога да изкажа мнение какъв е обрива, дори не разбрах обрив ли е или кръвоизливчета.
Само предполагам, че може да е нещо на хранителна основа, или претопляне (ама помня че, ти не беше от тия, дето навличат децата), или от материя, или прах за пране..
Ето виж, аз, дето нищо не разбирам, имам няколко идеи.
Това, което всъщност искам да кажа е, че има много, много причини за един обрив, една камара от тях не толкова сериозни, за това най-добре да се успокоиш и да я заведеш на лекар (което предполагам планираш да направиш).
Стискам палци и чакам да кажеш после какво е било.  Hug

Олче, браво и благодаря за отделеното време. Колажът ни така се разтяга вече от порастналите деца, че някои излязоха от контурите  Simple Smile

Кафе? Вижте кво готино го намерих, придружено с изгрев:

# 9
Добро утро и от мен!Моето кафе  е без изглед/хич и не ща да го видя в тия сиви цветове/,засега имаме почти всички "глезотии"-разбирай ток,вода,телефон,че и интернет даже...............,детето е започнало деня с песен на уста,така,че се пригответе да Ви досаждам......
Ирка,къде се загубихте ,бе мила......от сума време,ни тук,ни на Скайп....бях се притеснила....А за това което те е притеснило-не си вкарвай "филми"-иди на доктор да я погледне и да ти каже,че не е страшно.Може да бъде  какво лине и да не е притеснително....И пиши какво става с Ел?И ще си идвате ли със сигурност..и дали да ви платя капарото за Пловдивската коледна среща?/тия работи предпочитам да ги уточним на ЛС или Скайп,да не занимаваме аудиторията/

# 10
Добро утро!
Олче, благодаря за новата есенна тема!  Simple Smile
Ирка, зареди се с положителни мисли, и най-сигурно е мнението на специалист!  Heart Eyes

За Коледното Варненско парти - покрай тези дати имаме няколко рожденика, но ще направя всичко възможно да присъствам.

# 11
Олче,   bouquet

# 12
  • София
Темичката ни е много красива, мерси Олче за старанието!
Така оформилото се мнение за присъствие на дядо Коледа на партито и някакво хапване, съвпадат и с моето мнение. Само искрено се надявам да сме здрави по това време. И пак съм малко недоразбрала - ако таткото дойде, по 25 лв на тримата ли ще трябва да се плати newsm78

# 13
Според мен е 25 лв на един възрастен с дете.

# 14
  • София
И пак съм малко недоразбрала - ако таткото дойде, по 25 лв на тримата ли ще трябва да се плати newsm78
Аз доколкото разбрах се заформиха 25лв на дете с един придружител(това е без подаръка),ако присъства и таткото тогава сумата за консумацията ще се раздели на всички родители.Значи кетъринга е 150лв и присъстват 25 родители се пада по 6лв на родител.В този ред на мисли,ако дойде вашия татко ще доплатите още 6лв(или колкото се паднат) към другите 25лв.

Общи условия

Активация на акаунт