МАЙските деца се сбогуват с есента!

• 17 600
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Ели, че си права - на 100 % е така, но като ме хванат нервите предпочитам да се нарева, отколкото да премислям едно и също и да изперквам  Tired
Не можете да си представите ти и Люба колко ви се възхищавам, че се справяте  Heart Eyes

Дени и у нас филма с "тати" е почти същият, явно не е само от ревност.

Сватя, Бетинка все по-красива става, да я нацелуваш от нас!

Ние днес ходихме на преглед пак - свеки дойде да "помага", което върви в комплект с постоянни опити да ни допсихира колкото може. Та като почна да намиля, че може едва ли не да е пневмония - не ми издържаха нервите и в спешния кабинет.
Оказа се, че поне гърдите са чисти, но гърлото е по-зле... сега и със сироп за кашлица се борим да му пробутваме  Sad
И в тая връзка - може ли някой да ми препоръча добър педиатър /не по здравната каса/, който да идва у нас, когато му звънна и наистина да си разбира от работата, че до сега така и не сме си намерили, а явно ще трябва.

Мимоз, чакам и аз снимки!

И накрая, но първо по значение - дано болничките се оправят вече  Praynig

# 31
  • Велико Търново
Руми,ако си влезеш от профила ще ти пусна ЛС Peace

# 32
Руми, Криси пие 2 сиропа за кашлица и то с голямо удоволствие. Сигурно са сладки.  Синекод и хомеопатичния - изхвърлих му опаковката и не мога да погледна

# 33
  • София
Влизам и чакам.

# 34
Добро утро!
Пак ли върлуват тези болести. Ние засега сме добре, но да очаквам следващата вълна. Брейй отърване няма!
Б неделя бяхме на театър (както обикновено), но имаше премиера на нова постановка. Музикалното оформление продължи доста след края на постановката и Иво като излезе на сцената (още едва приключили артистите) и като му удари едни танци. Голяма атракция беше. Никое друго дете не се присъедини, но майките много му се радваха. И накрая останахме само ние и хората се принудиха да спрат музиката , за да може да си тръгнем. Но Иво седя до последно, докато не се увери че няма да пуснат пак музика. Жалко че не носех апарат да му направя клип. Такъв танцувален като майка си!  Wink
Руми, добре дошли с Ида у дома. И аз нямам търпение да видя малката сладуранка. Още си спомням като сложи снимка на Коси и как се опулих чак че виждам толкова добре оформено бебе. А това че Коси те отблъсква сега наистина си е мъчно за една майка. Аз и без да съм в някакво деликатно положение ако ми направи така Ивко и подивявам. Но като се радва на баща си и аз се радвам, но като ме отблъсне заради баба си Мими и вътрешно ей така се чувствам  #Cussing out. Пък и е имало случаи когато най демонстративно излизам от нас.
Мимоз, радвам се че се появи. Ей, голяма къща , голямо чудо. Покажи нещо подготвително, че вече нямаме търпение тук!  Laughing

# 35
Програмата в яслата забравих да я погледна днес, но по едно кафенце да сложа поне:

# 36
Добро утро. Криси гледа детски, Ема спи, а аз чета форума и се ровя в интернет.

Преди 2 дена разбрах, че един немски сайт е започнал да доставя до България.

Имам идея за коледното тържество, но не знам доколко е добра.
В този сайт има много хубави играчки за до 10-на евро. Доставката е 15 или 16 евро. Може да поръчаме играчките за коледното тържество от там. По принцип има време, но има и малък риск да не стигнат до 13-ти. Хубаво е да има 1 месец, тъй като наближават празници и пощите започват да се задръстват.
Но пък играчките са хубави.
Аз обмислям това (има клипче):
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1437188

Но отзивите са отрицателни, тъй като работи само при напълно заредени батерии. Ако малко се изхабят и не пуска пеперуди.

Една майка от Германия препоръчва тази играчка. На мен ми иглежда доста безинтересна. Но кой знае - може на Криси да му хареса.
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1437181

Идеята ми е да поръчаме еднакви играчка за всички деца за коледното тържество. Така се спестява ходенето по магазините. А и играчките би трябвало да са по-качествени и да не се разпаднат.

Друг вариант е да се хареса някой български сайт с дървени играчки.
Ако се поръчва от немския сайт мога да платя с кредитната си карта и после на тържеството да ми дадете парите.

Какво мислите? При нас вече се подаряват еднакви играчки на криси и сина на брат ми - тъй като има опасност от рев и тръшкане ако няма играчката на другия.

# 37
не съм чела от една седмица нищо. Изгубих бебето. При обикновен преглед в 12-та седмица когато вече си мислех, че всички рискове са минали, лекарят ми каза, че няма сърдечен ритъм. Шок, аз нищо не съм усетила, спешно влизане в болница, ужасно е! Никой не ти казва защо се случи, само догадки - грип, кръвно, някаква инфекция.
Ема всичко усеща, без причина идва и ми казва "мамо обичам те" Това е най-адекватната реакция. Всички останали смятат, че най-утешително е "нали имаш едно дете!"
Коментарът на лекаря беше "за теб загубата е 100%, а за статистиката е 7%"

Не казвайте нищо момичета, просто аз трябваше да го кажа и да се опитам го приема.

# 38
  • София
Не казвайте нищо момичета, просто аз трябваше да го кажа и да се опитам го приема.

АЗ не мога да не кажа нищо...  Cry
Съжалявам и те прегръщам. Бъди силна, времето ще притъпи болката... Намирай утеха в слънчевите очички на красивата си дъщеричка...  Sad
Гуш (с неусмихнати емотикони, защото ми потекоха сълзите...) Hug Hug Hug

# 39
pasti4ka, прегръщам те силно. Гушни Ема и дано скоро ти олекне малко.

# 40
Пастичка, прегръдки и от нас.  Hug  Hug  Hug Съжалявам за това, което ти се е случило. И на мен ми стана много тъжно.  Cry

# 41
Много ми е мъчно за теб, Пастичке. Съжалявам много,  Hug

# 42
Пастичка Hug
И ние те обичаме(като Ема).И да знаеш,че има ли любов-всичко ще се нареди Heart EyesЗа твое успокоение можеш да видиш статистиката на Люба-и да си направите голямо и хубаво семейство като тяхното.За съжаление някой неща в живота не им е писано да се случат,но след тях идват много и хубави неща-дано се похвалиш скоро пак Praynig
Алекс пак си е у дома,след като се събуди с по-ужасна кашлица,а вече се сдоби и със сополи SadА така му се ходеше на градина на детето....За успокоение му направих сутринта промоция"Банички с бабички" hahaha(разбирай баничка за закуска в компанията на баба му-и двете ги обича много)
Поздрави от нас Heart Eyes

# 43
  • София
Пастичка  spoko Hug

# 44
Пастичке, много, много съжалявам за загубата ти.  Cry  Cry  Cry Но природата е по-умна и щом се е случило, може би е имало конкретна причина, която да е останала загадка за лекарите, но не и за организма. На моята най-добра приятелка това нещо и се случи тази година и беше вече в осмия месец - почти износено дете, но... не било писано.  Cry Отново без конкретна и ясна причина. Просто изчакайте известно време и започнете да работите пак за бебенце. Желая ти много спокойствие и позитивизъм, защото от песимизма полза няма.  Hug

Иночка и от мен най-добри пожелания за твоят син.  Heart Eyes

Руми, много пази бебка от болния батко, защото аз когато родих Гергана, Явор се беше разболял от градината, зарази я/понеже никой не ми помагаше и ме оставиха с едно болно и едно новородено дете, ама това е друга история/ и тя се разболя от страшно тежка пневмония и едва я спасиха. Беше само на 13 дена. Лекарите се видяха в чудо, но за сметка на това пък много бързо се възстанови. Абе като се сетя направо настръхвам и даже избягвам да й гледам първите снимки, защото ме обзема ужас и страх.

Относно Коледното парти аз не се записвам, че при нас е много сложно, ние обикновено не почиваме и нямаме никакво време за каквито и да е мероприятия, гледаме децата да ги даваме по бабите, за да се поразтоварим поне малко ние, но то пък е за кратко. Така че затова не поемам ангажименти, че не съм сигурна дали ще ги изпълня.

Целувки и ще гледам да се включвам по-често, че напоследък нещо не успявам.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт