МАЙските деца се сбогуват с есента!

• 17 596
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
   Мили мами, слагам ви по едно коктейлче, днес нашият тати става на 30 години!

Иначе у нас не е много празнично, Дарито е с отит, от миналата нощ много я болят ушите, има Т, ще почваме антибиотик.
   Поздрави от нас! Бъдете здрави! Hug

# 16
Олче, браво за есенната тема!   bouquet

Иночка, много късмет му желая на порасналото ти момче!!!

Миме, честит рожден юбилей на татито ви!  Да е жив и здрав! /Дари да оздравява бързо  Praynig/

Като гледах снимките от купона миналата гоина и как Марто се кефи на Дядо Коледа ми се ще да иде пак. Ще гледам да го изпратя с мъжо или баба му... Така че и ние сме на линия.

Ирка, този обрив както го описваш ми прилича на рубеола. Това е вид шарка, при която пъпчиците са като убодени с игличка... Но трябва да го види и лекар - задължително!

Лека вечер от мен!

# 17
Здравейте!
Мимето, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав и много да те слуша.  bouquet
Дано бързо да и минава на Дарито, че като знам как боли ухо  Praynig

Ох, да ви кажа, Маги е в някаква фаза, дето от нея ще хвана гората #2gunfire То е рев, тръшкане, пищене, държане за полата ми и пак същото от ново. #Crazy Започна много да реве и в градината, сутрин newsm78 Вчера се напикала три пъти. Накрая и сложили памперс и панталоните на племенникът, че нашите дрехи свършили Embarassed Имам чувството, че все едно я е страх, че ще я оставя и няма да се върна. А госпожите казват, че като тръгна, веднага се заиграва и до там с тъгата, после си е старото Маге. А и децата от нашата група го потвърдиха. Незнам какво е, но вече съм залуднала. Да ви кажа, че и от три дни спим без решетка. Но пода е послан целият с възглавници, та ако падне да е на меко. Еми реших, че от постоянното удряне в решетката, реве нощес и я махнах. Само дано не се претрепе докато свикне. Иначе през деня е така, ама си е друго.
Ира, ходихте ли на педиатър вече? Как е Миа?

# 18
Здравйте! Ние с Ида се прибрахме от болницата и вече сме си у дома от няколко дни. Тя е много различна от Косьо като държание, чак имам чувството, че досега не съм имала бебе и всичко е ново за мен  Crazy засега през голяма част от времето спи и яде, та гледам да се възползвам максимално от това, защото знам, че тия дни са броени  Mr. Green
Много ви благодаря за поздравите, много ми стана мило, като прочетох  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
за съжаление почти нищо друго не успях да запомня от прегледа на темата набързо  Sad освен страхотната новина от Боби, МНОГО се радвам за Гоги, миличка!!! Дано болест ви забрави!!!

При нас е весело от първия ден - Коси се разболя, възпалено уше, температура, главоболие, кашлица, а вероятно и вирус  Cry миличкият, сърцето ми се къса да го гледам като е такъв кисел и го боли... и вече съвсем започвам да се замисолям дали да го пускаме на детска през зимата... засега ще си поседи у нас, пък ще видим...

Аз нали се тревожих как ще приеме бебето - ами на тоя фронт се оказа, че съм грешала. Поне засега не е проявил никкави негативни чувства към нея, иска само да я гушка и да я гали  Heart Eyes
но на мен ми го "връща", не иска да го гушкам, дърпа се от мен, държи се много дистанцирано и без доверие  Cry /аз и в болницата не спрях да плача защото така ми липсваша и се чувствах сякаш съм го изоставила, а сега като се държи така... направо...  Cry ама и мен така са ме подбрали хормоните  Rolling Eyes /
Ами това от мен,
 Two Hearts

# 19
  • София
добро утро,

руми покажи ни ида Simple Smile звучи чудесно дето коси иска да се  гушат:

чрд на татето на дари!
Hug  bouquet

# 20
Олче,  bouquet
Иночка, да ти е жив и здрав тийнейджъра.
Честит юбилей и на мъжа ти, Миме.
Ирка, какво стана с обрива? От какво е?
Руми, възползвай се и си почивай. Това, че Коси се отнася добре към бебето е супер, но явно към теб е насочил ревността си. Дано му разкара бързо.

# 21
Руми, добре дошла на теб и Ида у дома! Звучи толкова хубаво това, което казваш за нея.
Относно дърпането на Коси исках да споделя, че и Мартин напоследък е дръпнат.. В смисъл не дава да го гушкам, не дава да го целувам, не иска да бъде закачан. Аз реших, че причината е в това, че е порастнал. Реших също, че е свършило времето за гушкане.. Доста рано ми се струва.. Все си мислех, че до 4-5 години ще бъде гушлив, ама на...
Да не говорим, че е стартирал един маниер "Тааати, таати" и ми натъртва по няколко пъти "Само Тати!". На мен ми става смешно, щото ми звучи като лозунг "Само Левски!" Понякога ми става мъчно, защото да речем в този момент ми се е искало да го гушкам, ама понякога не толкова, особено като се сменя ако, мият зъби и ръце и така... тогава нямам против да е Само Тати!  Mr. Green

Поздрави, Миме, мъжа си от форумските мами! Simple Smile Да е здрав и да ти носи радост! А Дари да се оправя бързо.

# 22
Момичета -здравейте  Grinning
Забравихте ни май,но съм на линия пак.Не успях да изчета всички стари теми..Но разбрах ,че има нови хубави случки  Grinning
Честито бебче на Руми   bouquet Да им е жива и здрава и много радост да онси Ида  Hug
Страхотна новина за Гоги-ако правилно съм разбрала изобщо не е болен и не е ясно какво е било,но важното е,че е добре вече  Peace
Гледам организирате парти-та  Grinning Пишете ни и нас със Жули евентуално.Само дайте инфо  Peace
Ирка-къде си и как е Мия?
И аз съм с нов апарат,Канон,но любителски не съм на висотата на мъжа на Пастичка така,че тоя засега ми е достатъчен  Laughing
Къщата е готова ,на финала сме и грам време нямам,но е толкова хубаво всичкооооо  Crazy Heart Eyes Много красиво,изпълва се вече с мебели и добива вида си..Обаче си е голяма доста и много работа има..

# 23
Здравейте момичета,дечица,че и татковци Simple Smile
Руми,добре дошла у дома и да ти е жива и здрава малката принцеса,а живота и да е приказен като разкошното и име  bouquet
Честит празник на таткото на Дари и много здраве на нея!
Ние сме добре,но съм много нервничка напоследък и се скатавам,но не ви изпускам Mr. Green
Алекс вчера започна да кашля,а на мен ми писва вече Twisted EvilИ открих,че всичко идва от детската градина и мързела на персонала- следобед се буди от сън потен и няма кой да го преоблече и така изстива детето.Повечето му боледувания са си чисти настинки,а тази седмица изкара здрав,защото баба му ходеше да носи на лелките бодито да го преоблекат(нали работи в градината).Последните три дни не е преобличан и веднага кашля Sad
Мимоза,добре че се обади че те мислехме вече Simple Smile.И дано скоро приключите с къщичката,за да ни я покажеш с новият фотоапарат Mr. Green
Дано Косьо и Дари бързо оздравяват,а Пилето все така да ни радва с хубави и здрави новини Heart Eyes
Лека вечер от нас и целувки Heart Eyes

# 24
  • Varna
  Ей, сватя добре сте дошли и целувки за малката Ида  Hug Hug Hug.
 Благодаря за поздравленията за рожденика /който в момента не ми е толкова много мил- че нещо не го устройвал телефона му , а пък за капак съм заела и компютъра му Twisted Evil Mr. Green/.
 Мимоз за кой дати  сте свободни за да запазя и мястото.
 Ето и няколко снимки от нас- преди 2-3 дни решихме да се разходим до Камчея и Бургас

# 25
Иночка-събота и неделя става само да не е 20-ти,че съм рожденичка и няма да мога  Peace
Велиса ще снимам обещавам.
На болните -да оздравяват  Praynig

# 26
  • Плевен
Ол4е Благодаря за темичката   bouquet!

smile3541 Руми добре завърнали се в къщи с Ида. Дано скоро оздравее Коси и все така да е любвеобилен със сестричката си  Heart Eyes, а отношението му към теб си е напълно нормално, естествено, че го преживяват малките сладури, кой знае какво им е в главиците.

photo Мимоз, добре дошла. Ще чакаме снимките с нетърпение.

Inochka много  Hug за красавицат Бети.

Rolling Eyes Ирка, драсни някой ред , какво стана с обрива?

santa2 За Коледното парти, живот и здраве ние сме тройка - мама, тати и дете. Каквото решите за меню, програма и т.н., за мен е важно да се видим и децата да поиграят.

food010 Любе пийни едно чайче с маточина, пък дано те пуспокои  Hug

Болничките да оздравяват скоро.

# 27
Иночка, да ти е жив рожденика и много да се гордеете с него.
Дано Мимето да се оправи. Дано този антибиотик помогне. Много страда това мъниче.

Руми, добре дошли! Не плачи. Косьо постепенно ще свикне с промяната. Но пази бебето от него. Криси постоянно "помага" и понякога настръхвам.
Взима й инфакола и яде горната част, която е като пипетка. Хем си чеше зъбите, хем е доволен, че е взел нещо на Ема. Извади всички бебешки играчки и счупи една. Сяда й в люлката. Иска да гушкам и него, докато я кърмя и тн.
Аз съм се видяла в чудо, а мъжът ми смята, че проблема не е в децата, а че аз не мога да се оправя с тях. И да рева и да не рева - полза няма. Седим си в къщи по цял ден и гледам да оцелея.

# 28
Добро утро и от мен!
Люси,въпреки сърдечната ти загриженост и препоръката за чайче от маточина,се направих кафе-та ако издивея поне да е качествено...но наистина от време на време се замислям за хапченцата:валериан-мента-глог....`щото нещо пак сме се набутали в екшъните.Пък аз ако знаех,че има още ентусиасти-снощи щях да турна питието...ама се зачетох из другите подфоруми и съм изтървала и теб и Мимозката и Стайпърчето... Crazy.
Ели -`що не му предложиш на мъж ти да се размените...предполагам,че ти ще се справиш с ваденето на пари,ама той дали ще се справи с "опазването" на децата........ ThinkingА,за "набезите" на батковците......нали знаеш-все някога ще спрат...и като се коалират тогава става по-страшно/моите в момента заедно рисуват паяжини-къде по листовете,къде по тях си......но важното е,че засега си чувам мислите и не ме търсят/
Мимозка,да знаеш,че ще чакаме снимки на новата къща -снимани с новия апарат..пък и теб и Жули на кадро,че Ви забравихме/пък предполагам сте се разхубавили Wink/...пожелавам ти бързо да отметнете довършителните работи и скоро да се нанесете Peace
Ина,аз тъкмо щях да те питам оня ден-рожденника как е с порастването-,че предполагам на фона на неговите дертове-вашите са никакви.....?
Велиса,наистина много времете няма на хоризонта.....дано да ти мине нервното и да се поразписваш по-начесто/предлагам гореспоменатите хапченца....или по-скоро приятната раздумка с харна компания на по питие-много добре се отразява на изнервени мами/
Ирка,пак се загуби Thinking...........пиши какаво стана с обрива?
Ръш,сменихте ли гипса?Надявам се вече да ти е по-лесно обслужването на Румката....и дано бързо да зараства счупеното:pray:
Миме,да ти е жив и здрав рожденника и много да Ви радва и глези!
А,на всички болнички-пожелавам здраве,че май пак ни полазиха разни гадни вируси и масово се подсмърча и кашля наоколо..........да идва студа,че да ги поразреди/вирусите де/

Хайде,лек Ви ден,че паяжините се разпростират с бясна скорост и скоро ще имам къща декорирана изцяло в тази стилистика...

# 29
Добро утро, мами.
Люба, с пластмасов гипс сме и броим дните до свалянето му. Остават още 10 дни. Но виждам, че на раменцето и на китката, дето се трие в кожичката са излезли мазолчета. Но той въобще не се спира. Постоянно работи нещо с ръцете и са в движение.
И аз искам голямо семейство. Виждам, че е трудно, но е по-весело. Ели сигурна съм че ще оцелееш, жените сме уникални. Hug
Мимозка, покажи ни снимки с новия апарат. Забегна и ни забрави.
Ирка, дано обрива е изчезнал.

Общи условия

Активация на акаунт