Иначе у нас не е много празнично, Дарито е с отит, от миналата нощ много я болят ушите, има Т, ще почваме антибиотик.
Поздрави от нас! Бъдете здрави!

/

То е рев, тръшкане, пищене, държане за полата ми и пак същото от ново.
Започна много да реве и в градината, сутрин
Вчера се напикала три пъти. Накрая и сложили памперс и панталоните на племенникът, че нашите дрехи свършили
засега през голяма част от времето спи и яде, та гледам да се възползвам максимално от това, защото знам, че тия дни са броени

освен страхотната новина от Боби, МНОГО се радвам за Гоги, миличка!!! Дано болест ви забрави!!!
миличкият, сърцето ми се къса да го гледам като е такъв кисел и го боли... и вече съвсем започвам да се замисолям дали да го пускаме на детска през зимата... засега ще си поседи у нас, пък ще видим...
/аз и в болницата не спрях да плача защото така ми липсваша и се чувствах сякаш съм го изоставила, а сега като се държи така... направо...
ама и мен така са ме подбрали хормоните
Да е здрав и да ти носи радост! А Дари да се оправя бързо.

Да им е жива и здрава и много радост да онси Ида 

Пишете ни и нас със Жули евентуално.Само дайте инфо 
Много красиво,изпълва се вече с мебели и добива вида си..Обаче си е голяма доста и много работа има.. 

.И дано скоро приключите с къщичката,за да ни я покажеш с новият фотоапарат 
.

!
Руми добре завърнали се в къщи с Ида. Дано скоро оздравее Коси и все така да е любвеобилен със сестричката си
, а отношението му към теб си е напълно нормално, естествено, че го преживяват малките сладури, кой знае какво им е в главиците.
Мимоз, добре дошла. Ще чакаме снимките с нетърпение.
за красавицат Бети.
Ирка, драсни някой ред , какво стана с обрива?
За Коледното парти, живот и здраве ние сме тройка - мама, тати и дете. Каквото решите за меню, програма и т.н., за мен е важно да се видим и децата да поиграят.
Любе пийни едно чайче с маточина, пък дано те пуспокои 
.
А,за "набезите" на батковците......нали знаеш-все някога ще спрат...и като се коалират тогава става по-страшно/моите в момента заедно рисуват паяжини-къде по листовете,къде по тях си......но важното е,че засега си чувам мислите и не ме търсят/
/...пожелавам ти бързо да отметнете довършителните работи и скоро да се нанесете 
...........пиши какаво стана с обрива?