МАЙските деца се сбогуват с есента!

• 17 631
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
   Ехо и от нас!
   Днес ми е последния ден от болничния за Дарито и нищо не ми се захваща, а си бях намислила толкова задачи... Но вчерашния ден ни беше много интересен - ходихме 2 пъти на лекар - първо на УНГ да види как върви лечението на ушите, после по спешност при личната лекарка, защото по едната ръка на Дари се появиха някакви пъпчици. Аз се изплаших да не би да е шарка, че още пие антибиотик, а това е опасна комбинация. Но според док е от някакво насекомо или храна. За сега спираме колбаси, шоколади, яйца. Лечение - кларитин. Лекарката предложи и разни мазила - едното беше това, което Ани споменава - Фенистил гел, но понеже не наблюдавам сърбежи не съм купувала нищо.
   Поздрави на Таня и Жасмина и от мен! Много тъжно, че са се разделили Sad

# 76
Ха така, днес активността е много добра. Браво на вас.  Wink Аз едвам на обяд успях да се дотътря на работа. Обикаляхме малко по доктори. Ей, страшни са тия нашите бургаски специалисти. Диагнозата беше гъбички, но можело и да не са гъбички. Изписаха и ТРИДЕРМ, но ако не помогнел щели да го сменят. Rolling Eyes Направо нямам думи.  #Cussing out Аз снощи като почетох малко из Нета и сама се бях ориентирала горе-долу какъв е проблема, дори си бях харесала няколко мазила, но ТРИДЕРМ-а беше на последно място. Бързо действие, но е много силен и има и антибиотик. Sad Мислех си снощи за Фенистила, но не знаех дали може на дупенцето да и го мажа. В крайна сметка я измих с тетра и я намазах с Бочко. Както и да е, иначе нищо ни няма, инатим се порядъчно, пеем, танцуваме, командорим и най-вече ИСКАМЕ, няма значение какво, колко и как. Simple Smile За съжаление пак ни се размина градината и както казва моята щерка "няма да ходя на гадинка защото имам пъпки". Преди беше, че няма да ходи защото кашляла и сега като кажа, че има кашлица нашата веднага демонстрира, да не би някой да реши, че не е болна и да я прати при децата. Страшна хитруша е и все и идва наум какво и кога да го каже.
Гичо, много са готини двете братовчедки и са толкова щастливи.  Heart Eyes
Момичета, забелязах, че Сиси с племенницата много се разбират, играят, радват се една на друга, а когато е с някое момченце не се сработват така добре. Онзи ден си играха с кръстничето, всеки се занимаваше с негови си неща и накрая се ступаха, иначе като се видят, то не са прегръдки, то не са целувки. По-късно следобяд дойде племенницата и 2 часа забравихме, че имаме деца, манджи готвиха, прически си правиха, танцуваха, че накрая едвам ги разделихме.  И игрите им са други.  Thinking Аз понеже от дете все с момчетата съм другарувала и не съм правила разделение момичета-момчета, но сега ми направи впечатление? Вие забелязвали ли сте такова разделение? Предполагам, че си е индивидуално при всяко от децата.
Мимозка, чакаме с нетърпение да видим къщата. Аз все си мечтая за таквоз нещо, но мойто мъж като си вземахме апартамента, не ми одобри желанието и сега си живеем в панелка.
Ще поздравя Таня задължително като се видим. Не се притеснявайте за нея, тя наистина изглежда много добре. (мисля, че и така се чувства) Аз когато разбрах, че са се разделили /беше още в края на пролетта/ и изпаднах в шок. Половин час не можах да взема решение, понеже излизаме от време на време семейно и никога не съм си мислела, че може да имат проблеми. Изглеждаха страхотно семейство, но ...... совите не са това което са.  Simple Smile Скоро се надявам да съберем децата и тогава ще ви покажа и Жасминка да я видите колко голяма и хубава е станала.
Ами това е, ще бягам, че май пак запълних темата с писания. Аз не пиша, не пиша, че като се отприщя. Извинете за което.
Люба, Ирка, Сиска губите се някъде. Драснете по някои ред да знаем поне как сте.
Ели и на мен ми хареса слона, ако поръчваш драсни ми на лични и ако можеш да ни включиш и нас.

# 77
Fy, поздрави Таня и от мен. Стана ми много кофти, още повече, че аз попитах защо не пише Sad
Дано наистина  да е добре и скоро я очакваме при нас.

# 78
Даниеле, не се притеснявай. Аз споделих със Сиска за Таня още на срещата в Емен. Исках тя да ви го каже, но тъй като няма тази възможност се надявам да не ми се сърди.  Wink

# 79
Айде,обаждам се на първо повикване,да ме не търсите из форума/където естествено е най-лесно да бъда намерена Embarassed,ама пусти мързел-напоследък не ми се пише...пък и лаптопа вече се затваря и вдига нависоко когато не ми е на една ръка разстояние,че си имам един малък хакер,дето редовно рестартира,преподрежда,че и поизтрива каквото не му харесва/...отделно,че  и нямам много за споделяне,освен много сополи,кашлица и съответно няколко нощи неспане....днес най-накрая/след като приложих де що има бабешки лекове и хомеопатични подходящи за ситуацята/заведох Иво при педито и тя също заключи,че не е здрав,но не е и болен/нещото което казах на баща му снощи,когато се опитваше да ме вкара в някакъв филм-детето взима-дава,а майка му си прави експерименти с него...,но това е една друга тема,защото таткото се засегна,че реагирах,че ще излиза с колеги да гледат мач-а на кръчма....а цял ден и той беше болен та не можеше да се говори с него #Cussing out/....просто си имаме упорита хрема и кашлицата е от нея/затова и само вечер се проявява....та сега сменихме капките и сиропа и дано да прилючим с нощните бдения/`щото няколко дни и заради баткото будувах,после заради мен си......и май от доста време не съм спала/
Ники,да предадеш много поздрави и от нас на Таня и Жасминка,дано им предстоят много хубави неща-и най-вече здраве и спокойствие...
Аз,/понеже те няма да се разпишат/ да изклюкарствам че Пепсънчето и Хриси са вече на родна земя и се установяват/демек оправят багажа/-надявам се при хубаво време тия дни и наживо да ги видим/и снимаме/...,Ирка докладва,че на Мия и няма нищо/проблема бил в мама и притесненията и/.....и също така имате много поздрави от Мими/мамата на Димана и Велизар/,която обаче от работа няма време за форум/че и Велизарчо ходи с нея на работа,поради боледуване в яслите и временното му срипане от тях/....айде,изклюкарствах се.....сега да отивам да претворявам в дела идеите от готварския...........

# 80
Добро утро!

Гледам никой не се натиска да сервира сутрешното кафе.... та аз ще се възползвам:

С пожелание за един весел, щастлив и слънчев петъчен ден!

# 81
  • София
Bubble ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА!

# 82
Бъбълче,честит рожден ден!

Арк-ова ,мерси за кафето/че тая сутрин от енергото си играеха на дискотека -пускаха и спираха тока през минута-две.................и освен,че се озъбихме от студ и едно кафе като хората не можах да си направя/....ама си забравила поста/или се е загубил при пуликуването Wink/

# 83
Честит рожден ден Бабълче. Да нацелуваш адаша.
Честит празник на всички празнуващи днешния ден. - Деня на християнското семейство и младеж

# 84
 newsm51  love001 newsm59  ura  Gift
Bubble, честит рожден ден. Желая ти много здраве и късмет.
Честито на всички празнуващи днешният празник   family
Танче, какво прави гаджето? Драсни два реда. Hug

# 85
Бабъл, Честит рожден ден и от мен, желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си, желая ти щастие, за да се радваш на малките неща в живота, любов ти желая, за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет, за да те сполетят само хубави моменти....

Мами, някоя от вас имала ли е резултат от цитонамазка ПАП 3? Хем си знам че има лечение, но някак си ми се е свило сърцето и не мога да се усмихна.

# 86
  • София
Бабълче, честит рожеден ден, много здраве и късмет!
Ани ще ти пиша на лични.

# 87
  • София
Бъбълче, Ч.Р.Д! Бъди много щастлива и все така чаровна и лъчезарна! Безкрайно да те радват любимите ти мъже!

# 88

Честит рожден ден на Бубъл!
Бъди много здрава и щастлива със своето семейство!

# 89
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БАБЪЛ! ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНООООГО УСМИНАТА!

Общи условия

Активация на акаунт