За нослето-аз напоследък ползвам основно физиологичен разтвор/ако нямаш готов става и с преварена вода със сол и малко сода/ или сребърна вода......но важното е да пръскаш начесто и обилно/аз лично ползвам стари шишета с помпа-от "Олинт" или"Нисита"/,но важното е да се промива нослето-защото позеленяването на сополките се дължало на застояването на секретите/ох,ама го описах...но се оказа вярно-откак промивам Иво-вия нос редовно се рахатясах/
Иначе аз съм по-добре/то пък какво да ми е-отдала съм се на почивка с вирнат нагоре крак/......само дето малко ми се спи,че тая нощ Сами цъфна в 3 и 15 наспан и ухилен и си търсеше компания......а аз тепърва се канех да заспивам..и така вместо да се отпусна в топлите чаршфи,ходих да му разказвам приказка.......и вече направо се притеснявам за ненормално бързото му наспиване/през деня не спи ,а през нощта се наспива за 4-5 часа и в момента в който отвори очи скача и е свеж като краставичка/ ..добре,че поне Иво е поспалив/и ме оставя да дремна сутрин след като изпратя батко му на ДГ/,че вече трябваше да съм станала като привидение.....
Мимозка,ние имаме развито въображение и ще игнорираме излишните елементи.......,но ако се притесняваш-дай отвън,да залъжеш любопитството и да подготвиш почвата за големите красоти после/че доколкото разбирам е наистина красиво и голямо/

). Предполагам, че в момента изобщо няма да ми стане... 
. Сега предимно лежа и ходя да пазарувам с колата
. Браво за хубавата екскурзия, която сте си направили!
в това положение ! Направо си е опасно вече
?
! Обаче сега на таткото джоба да му е як , че каквито красоти има за момиченца , а пък нали и мама е момиченце
!
! Та си мисля , че е от ниското кръвно и ... заседяването у дома .
.
, после сиилно влошаване на отношенията с родителите ми , после тревоги и свръхусилия около баткото , който се подготвяше за изпити , после и самите изпити и ... изпуших ! Чувствам се емоционално изцедена , та общо взето вече ми е все едно какво става около мен
.

Ремонта тече бавно и тегаво. Вече се изпокарахме за цветовете на стаите с Дидо, а и тези бои които взехме, се оказаха по различно от нашата представа. Та май едната стая ще я пребоядисваме, защото не ни харесва. Но сега дори и цвят за спалнята не можем да изберем, каквото аз харесам, той не одобрява и обратното 
Ние не, но за него незнам