Ноемврийчетата ни добри вече празнуват рождените си дни! - 22 тема

• 13 685
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧРД на Едита, да е жива и здрава  bouquet
Анеле, подкрепям казаното от Бубето, пробвайте с дъска за тоалетна чиния, при нас почти от началото Вики свикна с нея и почти не ползвахме гърнето, а иначе за стискането-наистина повечето деца се стискат, казват, че щом детето свърши голямата работа в детската градина, значи започва да свиква. Първите две седмици, когато пуснах Вики, така се запече, че само дуфалакът помогна. А за пишкането, все още упорито отказва да пишка сутрин, преди да тръгнем, аз спрях да настоявам, понеже изпада в истерия, но поне там вече си казва и ходи. Но отначало беше голямо стискане, и вода не пиеше, и не ядеше, само рев, рев, кошмар.
Деситка, къде ходите на танци, иска ми се да запиша някъде Вики, че това й е най-голямата любов Laughing
Ники, стискам ви палци всичко да мине, както трябва:hug: Много са неприятни третите сливици, и аз, и сестра ми сме оперирани по два пъти, втория път даже си го спомням Twisted Evil

# 151
Поздрави на Канеста и семейство! Да е жива и здрава малката Едита! Да расте и хубавее за радост на мама и тате!

Проблема при Росенчо е не липсата на гърне
проблемът му е тоалетната - клекало с дупка, а той си свикнал на гърне и се стиска човекът
Анеле, а не може ли да помолите да занесете лично гърне в градината? Не знам дали ще те успокоя, но и Ванко и Гошко не са акали/акат в градината. Винаги като се приберат вкъщи. Някога много се притеснявах за Ванко, но се оказа, че така правят повечето ни познати дечица.
Аз имам да ви показвам празнични снимки, но ще е по-нататък.

# 152
  • Gabrowo->Sofia
Честит рожден ден на Едита! Да е здрава и щастлива.

Ще пиша повече утре, сега отивам да правя торта, че ние отложихме празнуването за почивния ден.

# 153
  • Пловдив
Честит празник на канеста и Едита!  bouquet

Днес рева сутринта, но по - малко. Госпожата каза, че днес ходили заедно в тоалетната и тя му обяснявала да не се притеснява. Не е акала там, а вкъщи като се прибрахме и беше доволен, но ме заведе вкъщи сам в тоалетната. Иначе имам такава детска дъска, но не я иска, защото му била висока тоалетната чиния;
иначе не дават да носим гърне.
Явно това е пролемът с градината, иначе днесе е бил спокоен, правили апликации и много беше щастлив да ми я покаже на таблото.
Явно му трбва време, но вчера и двамата бяхме травмирани, абе не е лесно да си майка - сега се убеждавам

Хубава вечер и приятна почивка.
На Диди, весел празник.
И аз имам да показвам снимки, но ще е трзи дни Simple Smile

# 154
честито на Едита!!!
Анеле, ще свикне хлапето, няма как беz сълzи...ще видиш как след няколко седмици няма да иска да си тръгва.
Моят раzбойник днес ме посрещна в напълно непоzнати zа мен дрехи. Раzкаzаха ми как с неговия приятел Якоб, който е на три и половина, каzали че отиват до тоалетната, а като ги потърсили след иzвестно(?) време, ги намерили двамата вир вода и наводнили банята- вzели всички хавлии и обилно ги напоили с вода и ги раzстлали по пода, а като ги намерили, си пълнели устата с вода и си плюели пуловерите , zаливайки се от смях Crazy не им се скарали, но им обяснили, ча ако повторят, ще.

# 155
Да се запиша и аз в темата,за ноемврийчетата.Нашият Кирил е роден на 21.11.2005

# 156
Да поздравя последните рожденички

baloniМина и Виктория - Александра  baloni

Да растат весили и усмихнати! На семействата им много късмет и любов!

desi_tanova Добре дошла при нас!

Сердика въпреки, че не може да се дочетат писанията ти доста ме учиди, как са оставили хлапета толкова време без надзор, че да се стигне до наводнение в банята. Представям си каква картинка са били двамата ooooh!

# 157
  • Gabrowo->Sofia
Честит рожден ден на Мина и на Виктория-Александра! Да са здрави, щастливи и радост на мама и тате!

и така май официално закриваме месеца на рождените дни и започваме да чакаме Коледа  Wink
desi_tanova, добре дошла!

Да ви се похваля с тортата  Mr. Green
http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/14#3
http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/14#2

# 158
Благодаря от името на Вики за поздравите и пожеланията!
Аз може и да не пиша често,но ви шпионираааам........

# 159
diddi - страхотно изглежда торта мммм eat

# 160
       Добре дошла desi_tanova !   bouquet
diddi аз по принцип не си падам по сладките неща, но таз тортЪ bite ...разтече ми се лигата Blush..
Сю, беше питала кога ще махаме сливицата...чакам майка ми идва си сега в три сутринта и в понеделник вадим тефтера и почваме да звъним насам -натам!Като дата ще е след 14-ти, понеже поех много ангажименти до тогава, а трябва да съм с нея !
пп. Тука падам от смях вече с Криста..втори ден иска да й пускам "Тримата глупаци" и голям смях се киска, много им се кефи  Party !

# 161
  • Gabrowo->Sofia
Днес бяхме на най-веселия рожден ден, на който изобщо съм била през целият си живот! Честно. Децата бяха много щастливи, играха, дивяха, имаше дискотека, ама съвсем като истинска с цвето музика в притъмнена атмосфера.... едвам си тръгнамхе.

След малко ще приложа снимков материал.

# 162
Честит рожден ден на Мина и на Виктория-Александра!

Диди, ако си мислиш, че няма да минем през вас Crazy......

# 163
  • Gabrowo->Sofia
Били, късно е вече. Всичко е опустошено, дай ми малко време да изработя втора серия снежни човеци   bouquet

Снимките http://dianastoimenova.multiply.com/photos/album/17/3ti_rojden_den#1

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 17:43 от diddi

# 164
Добро утро в първият ден от последния месец на тази година! Успешен и слънчев да бъде!

diddi  снимките наистина показват страхотно настроение. Тази година и тортата и забавата са на макс - СУПЕР! Все така да бъде!

Ники днес е за първи път на градина - приятно ме изненада, че влезе вътре, седна мирно на едно столче и почна да се занимава с нещо. Без ревове и истерии. За съжаление имаше и такива случай с деца от нейната група в яслата. По се притесних да не види от тях и да се разхленчи, но не стана така. Мъжко ми е момичето Mr. Green Дано мине добре и да и хареса Praynig
Последно време забелязвам, че Ники е много чувствителна към миризми и за най-леката миризма все пита "Какво ми мирише?". Ако нещо не и хареса почва да и се повдига, даже е и повръщала. Днес в градината миришеше на някакви препарати и съответно имаше реакция. Отделно съм усещала и миризми от кухнята, кокато влизам в градината. Яслата беше отделно помещение и никога немеришеше на ядене. Предполагам, че това може да се окаже проблем, но дано в стаята да не се усеща.

Еххо сериозно се загуби, дали вече тръгна на север newsm78

Общи условия

Активация на акаунт