Ноемврийчетата ни добри вече празнуват рождените си дни! - 22 тема

• 13 686
  • 225
  •   1
Отговори
# 135
нямам време, така че влизам само за да кажа, че днес случайно се засякохме с деситка в кварталния магазин и с нея се самонавихме за среща. тя каза, че ще поразгледа за клубове, които да не са супер скъпи, ще звъни подред и ще мъчи да резервира за някой си декември. от моя страна, аз казах, че съм ок за среща, но просто не мога да намеря време и за организиране.
със сигурност значи станахме 5 ентусиастки - милейди, аз, деситка, сиси, клара. ако има още, да се заявят високо и силно. предлагам срещата да бъде около  15-20 декември. а ако всички клубове са заети, нищо не пречи да се засечем в макдоналдс или кфс - нещо с ограден детски кът. какво мислите?

# 136
И аз искам среща, но уви Sad Последно време колкото пъти се уредя за среща толкова пъти болестите ми саботират уговорките. Дано  свърши тази черна серия.
Новината на деня е че Ники от 01 дек. е на детска градина. Днес са казали на баща и. Вероятно от общината са накарали директорката да прехвърли децата от яслата в градината /нашето е ОДЗ/. Много се вълнувам - заведението е много хубаво и е близко до нас. Притесненията ни относно варианта да пътуваме всеки ден отпадна. Сега вече и аз щ мога да се включа в градинските теми Grinning
beba - много са ти сладки момите и е добре, че се опитваш да се разнооразиш. Тука всички те разбират, а някой и по два пъти Grinning

# 137
  • Пловдив
Сърдечни пожелания на патерици за здраве и усмивки на последните рожденици Ванката и Гошко, както и на кейти и Кити!
Благодария за поздравленията за Росен Hug
Ние сме на градина вече - харесва му, защото всички деца говорели  Joy, а в яслата беше най - голям и познайте ..., харесвали му приказките; имаме си млада госпожа и госпожица, която ми изглежда на около 22-23 г, и двете са много лъчезарни и мили;
Рожденият ден в градината е минал много добре - направили са му посрещане с подарък - книжка;
Снощи бе празненството в детски клуб - много се забавлява, но издънката дойде с поднасянео на тортата, за да духне свещите - и като наду гайдата, ужас, няма спиране - не искал торти и свещи, защото някой щял да му вземе играчката ( една проходилка  Shocked), но беше доволен, снощи не си легна, докато не отвори всички подаръци, а ние барабар с него стояхме и се радвахме като малки деца Embarassed

хубава вечер!

# 138
  • Измир
Здравейте !
НамИнавам да поздравя вече трИ годИшнИте Росен, Иван И Гошко! nbirthday newsm59

СъЩо И да се отчета, да не сИ помИслИте, че съм родИла без да Известя  Laughing
ВаксИнИте яко гИ оплесках. Знам със сИгурност, че Имаме основнИте, но Има И допълнИтелнИ някаквИ, коИто не съм наясно кога И как трябва да се реИмунИзИрат. Проблема Идва от това, че в РумънИя сме слагалИ само 5 валентнИ И 6 валентнИ, коИто съдържат И другИ допълненИя, но вече не сИ спомням каквИ, пък И не съм сИ запИсвала...

На среЩата Имам голямо желанИе да дойдем, но завИсИ от датата  Wink

Иначе през последнИте днИ се занИмавам с оформянето И подаването на документИ за вИза на свекърва мИ. Днес бяхме до ОдрИн в БГ консулството. ОтношенИето на персонала(вИзИрам лелката на гИшето) по нИЩо не се разлИчаваше от познатото нИ в мИналото комунИстИческо държанИе. Не знам как успях да сИ сдържа нервИте И бушуваЩИте хормонИ.

# 139
тити, как сте? Пиши нещо за вас, каквото и да е, винаги ми е интересно!  Hug

olgarita, подготвяте бабата да идва да помага, а?! Simple Smile Не остана, стискам ти много силно палци!

Sissa, много се радвам, че Ники тръгва на детска градина! Хубаво е, че ще хване точно Коледните емоции и тържества, подаръци!

aneleto, браво на Роската, че е щастлив, все така да е!

beba, и на мен не ми се вижда никак странно това, което си решила да направиш за себе си, напротив, ще се отрази добре на всички ви! Успех! Много са ти сладки момичетата! Разсмя ме искрено с китайската жилка, макар и аз да не виждам нищо такова! Simple Smile

маик, и аз мога да врътна няколко телефона на различни клубчета. Щом сте фиксирали този период, който е през седмицата, т.е. трябва да е вечер сбирката, със сигурност ще намерим нещо свободно. Поправи ми, ако греша някъде!  newsm78

*MILADY*, Сердика, Hug

# 140
ааа, не, че сме фиксирали, но предположихме, че щом сега е 25-то число, то по-рано от за след месец време няма да има свободна дата. сега отворих календара - уикендите са13-14 и 20-21ви. за менв сичко е ок. ние ще сме си в софия, така че акодецата са здрави, и ако срещата НЕ Е между 1 и 4, ще се явим  Peace

ако за всички е ок, то може и сиси, споредно с деситка, да действа и да звъни. аз просто не мога - напоследък съм загубила някъде всичките си организационни качества и не смогвам с нито една задача  Rolling Eyes така ок ли е?

мисля си и друго, ако дните и часовете са заети, арена е едно не-лошо място да се видим, какво мислите?

# 141
  • София-там нейде в западната част
пиша за срещата:
значи приех за дати 20 и 21 декември да се фиксира срещата - достатъчно далечни за организиране и преди празниците,ако има други оферти казвайте ... така ... звънях на няколко места,подбирах клубовете да са някак си централно и сравнително удобни за транспорта на всички ни,като цени да са приемливи - ако имате други предложения моля кажете за да намерим най-готиното местенце за срещичката ни ... така в"Острова на съкровищата" http://sakrovishte.com/ се уговорих и мога да потвърдя до края на седмицата само по телефона местата за 20,12,2008 например от 11 часа е свободно за около 2 часа например ... проблем е че е работен ден /за мен вне е проблем де  / но в останалите дни е страшно пълно и може би трудно ще се доредим... момичето ми каза че цената е 7 лева за 2 часа ... можем ако искаме и меню за децата да има то е около 8 лева но тогава трябва капаро и потвърждение на точна бройка преди съботата и ако не дойдат всичките капарото за менюто си остава за тях
това е за сега което направих  Grinning тъй като боря едни задачи на компа ще имам време и надявам се утре да проверя на още места ... дайте само предложения ако имате за клубове и евентуално за какво да питам ...  Grinning
да арена е добро място има забавления за малките и за нас кафета и ресторант  Peace

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 14:13 от desytka

# 142
Yeah! Ето това се казва отговорна работа- Браво, Деситка  Hug   bouquet Аз съм ЗА, където и да решите, но бих искала да лобирам за 20-ти, защото на 21-ви сме заявили участие в Благотворителния коледен маскарад на форума и или ще дублираме часа или ще й дойде много на Яна цял ден да е по мероприятия. Пак зависи от мнозинството де, но ако сме здрави и датата е друга, освен 21-ви, ние сме 100%. Да помагам с нещо по организацията? Островът е супер, защото ще можем да сме близо до децата, а пък да не сме 100% закотвени в самите играчки- миналата година беше много хубаво там, така че ако всички мислите така- направо да си го заплюваме?

Сиси ♥♥ , целувки за теб, детенце и коремче  Hug  Heart Eyes

При нас ваксината мина сутринта- плаках само аз  Twisted Evil Сега се кръстя да няма реакции..... Дали мога да я изкъпя довечера след тази ваксина?

# 143
по-добре недей. вчера и ние боцкахме камен. препоръчаха да не къпем  Peace

20ти декември е събота  Peace

# 144
  • Пловдив
Искам да споделяи да потърся съвет Confused
Росен днес от сутринта не сика да ходи на градина, но като стигнахме изпадна в истерия, стиска ме, трепери, искал си на ясла, не искал тези деца и госпожи и половин час се измъчихме - не мога да го вкарам вътре, идваха и др деца илудницата пълна - проблемът му е тоалетната - клекало с дупка, а той си свикнал на гърне и се стиска човекът за акането и днес ме посрещ - бързо мамо да акаме вкъщи; госпожата вика говорете му, аз й викам - дайте мако съдействие все пак и вие; та затова е сика на градина , стомахът му е много редовен, а го е страх милото от тоалетната, а е и най - малък; пламен се обадил през деня да види как е и директорката му казаал да не се притеснява - повечето в началото били така;посъветвала да скрием гърнето вкъщи и да ходи в тоалетната, а дребният ме увещаваше да поръчаме на Дядо коледа ново гърне, било остаряло
днес ми беше много тежко, сякаш изпитвах вина, че го оставих в градината да плаче и трепери Confused

# 145
Не мога да дам съвет, но със свито сърце чета за Роската. Все повече се чудя как Ники ще приеме промяната. Не че е някакво успокоение, но явно това стискане е по-характерно за момченцата newsm78. Дано се адаптира по-бързо малкият и намерите решение на този проблем Praynig

# 146
Не мога да дам съвет, но със свито сърце чета за Роската. Все повече се чудя как Ники ще приеме промяната. Не че е някакво успокоение, но явно това стискане е по-характерно за момченцата newsm78. Дано се адаптира по-бързо малкият и намерите решение на този проблем Praynig
Сиска , бъди спокойна, няма за какво да се притесняваш! Hug Ники  Heart Eyes, тази малка сладуранка е толкова оправна и чаровна, че всяко дете ще иска да й е приятел! Нали видях! Mr. Green  Лично при нас нещата, то от не ходене се проточиха и в крайна сметка на третата седмица (като не броя боледуванията й) Криста започна да харесва детската градина, децата, а и дори стана мноооого по- послушна от преди и това е от там! Вярно, притеснението си го има, на мен също ми "стърже под лъжичката", питам се, ами сега? Предстой ни операция за премахване на трета сливица сега в срок от 30 дни т.е. за известно време Крис няма да ходи на градина и както винаги(когато е "болна") ще бъде разглезена от всякъде.........надявам се всичко да мине добре, без стрес и успешно! Praynig Бубка, не успях да се обадя на докторката, ще пробвам утре, но честно казано не ми се вярва да ми каже нещо по различно! Hug

# 147
Днес малката Едита ще духне 3 свещички - да е жива и здрава. На нея и цялото семейство безгрижно бъдеще Hug

Ники днес е "абитуриентка" в яслата. Сутринта ми каза, че не иска да ходи на ясла, защото е голяма искала на детска градина - дано запази този ентусиазъм.....

nikiki - насрочихте операция ли?  къде ще я правите?

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 13:38 от Sissa

# 148
Честит рожден ден на Едита. Да е здрава и усмихната.
За съжаление са много упорити тези деца. Не знам как да те посъветвам анале. С този им инат трудно стават нещата. Обеснявай, че той е голям, че трябва да ходи на градина, че бебетата ходят на ясла. И наистина го слагай на тоалетната във вас. Купи малка седалка, подобна на гърне отгоре и слагайте нея. Кити така се научи. И иска само там да ходи. Но тя наистина е като горната част на гърнето.

# 149
  • София-там нейде в западната част
честити 3 годинки на Едита   bouquet
както и на всички рожденици които пропуснах   bouquet Grinning
анеле наистина ситуацията е неприятна,защото при нас положението е горе долу същото.Ема по принцип има много редовен стомах и докато се гледахме проблем не съм имала,но забелязах наскоро,че малката работа много я стиска.Значи като стане сутрин я водя до тоалетната и като сме у дома може и чак следобед към 4 часа да я свърши после  #Crazy - което за мен е много.Напикаване в детската няма но при нас има два случая като се улиса в игра с децата, а като я помолиш не ще да ходи да пишка.Стиска било нямало.Според мен също е период на адаптиране и ще изчакам още малко за да посвикне с градината като цяло.Иначе говорим и обяснявам че може да я боли коремчето и че не е хубаво да стиска - ама кой да слуша  ooooh! Говорехме и с госпожите,казват че ходела,отделно понеже при нас има дечица с памперси и които не си казват ги водят през два часа по ред на номерата.В градината тоалетните са като нашите големи,нямат малки приспособления и седалки за деца,само дето самите тоалетни са ниски за да могат да се качат.Съвет не мога да дам ще видя как протичат нещата при нас и ще споделя.
nikiki успешна и безпроблемна операция  Grinning
Емата ходи на танци - модерен балет.Първо не искаше и малко плака,сега ходи с кеф.Учат макарена  Joy и сега ме тероризира да танцуваме заедно.Днес като тръгват за градината Асен я пита "Обу ли си обувките или да помагам" а Емата "Да,обух ги от пета позиция"  hahaha Joy
за срещата ще поизчакам и днес да кажат и другите желаещи и ако се реши утре да потвърждавам.Мен също ме устройва 20-ти като дата то е събота но работен ден.Ако сме здрави ще сме на линия.

Общи условия

Активация на акаунт