Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 501
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
  • София
и по този повод от известно време насам  му казваме Шефе! щото всички около него му играем по свирката![/i]

Хе-хе, sisee , и ние така наричаме Марти в къщи.. hahaha

# 226
Ей момичетаааааа!!!!
Дават нашата t_ilieva по едно предаване Горчиво по Би Ти Ви в момента.... Разконспирирах яяяяяя....

# 227
  • Разпиляна във въображението
Гледаме

# 228
Гледахме я!
Браво!
На косъм от победата... Ееех този бирено-уискин цвят....  Simple Smile

t_ilieva
, много хубава двойка сте!  Hug Hug Hug

# 229
  • Добрич
Кукук!

Аз се позатрих за няколко дни,но..пак съм тук Grinning

Гледам Т-Илиева Wink

Толкова съм назад по темите,които сте изписали,че ще мълча и ще се включвам от тук нататък.Сега ако нещо съм запомнила:

-спим по пижамка(със затворени крачета отдолу) и спално чувалче

_глутена го въведох смело и отведнъж

Гери,на моя уред(за моя радост не се е налагало да го ползвам) пише от 800 до 1500 вата.Моята смучка има копче ,което регулира оборотите.Не мога да ти кажа категорично "давай смело",защото може би си има основание това ограничение в мощността.

Ася,лек полет!

Ценителката и Ема-драго ми е да ви видя Hug

Хелън,пак си отворила хубава тема.Моя мъж толкова е злояд,че колкото по съм натурална(естествено това не се отнася за космите Mr. Green),съм по-вкусна.Аз се отървах и няма да пържа свински  хапки.

Сисе,метни някоя фантазия насам и да се пробваме..пък после ще ти даваме отчет Peace

Моето злоядото почна да похапва по малко с този сироп,но...без пюрета-само каша и попара Simple Smile

Ласи,много е тъжно това което пишеш,на мен всичко вече ми се струва безочливо,нахално и нагло-и управията ни,и доста от нашите сънародници.Ама пък вие тук сте ми най-прекрасни Peace

Акварелче,аз не го извеждам като е много студено на разходка(т.е. под 7-8градуса),но пък всеки обед в този случай когато не излизаме го замотавам в хиляди одеала и го мятам да спи навън на терасата Peace

Реиана,макар и много закъснели,приеми моите най-искрени пожелания за рожденния ден! newsm51

# 230
  • Стара Загора
Хе, и аз гледах T_ilieva  bouquet

Много бяха сладки,но тая пуста ракия накрая обърка работата  Close

Ама как я разконспирирахме само Mr. Green....

# 231
еееее аз я изтървах  smile3555 ама ще видя в сайта да го гледам предаването   bouquet

Пете честита ти картина, и аз съм си наумила да си купувам (уж съм завършила рисуване и много имам мерак да нарисувам една, но няма как защото маслени бои и терпентин са опасни за големи хора, камо ли за бебета, може би някой ден като имам свое студио ще се развихря както аз си знам). Има много хубави до антиките до Александър Невски, с Васко редовно ходим до там да ги разглеждаме. Аз мечтая да нарисувам или да си купя такава с бг мотиви- в стил Майстора. Примерно веднъж ни останаха очите по една, на която беше нарисувана едно момиче в носия, седнала в една стая, обзаведена в старобългарски стил и загледана в прозореца навън, където се ширят житни ниви. Направо ми трепна нещо като я видях, но беше доста голяма и струваше 650 лв   Shocked ooooh!

А за излизането аз съм мн зиморничава  cold и ако е под нулата не си показвам носа навън, пък камо ли Габи. Хубавото е че сняг вали когато е по-меко и топло времето  Hug Имам голям мерак да снимам Габи в снега докато вали, незнам как ще стане тоз номер, още го обмислям  Peace

Абе туй моето дете не спира да се катери по мен, само като ме види и ми се хвърля отгоре и се изправя вече на крака ама на се подпира с ръце на корема ми примерно или на рамото ми. На леглото не иска да се изправя, само мен признава  Mr. Green Laughing

Ласи много си мила   bouquet  Като гледам и Ема как действа с играчките, смея да кажа че още от сега знае какво иска и как да си го вземе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много готини снимки!!!  Ама казвайте бе хора, че сте се видели и поствайте снимки! Аз обожавам да разглеждам.  Ето примерно Сисето много ме радва, показва всичко нагледно с клипове и снимки, много и се кефя  Hug

Нана  Heart Eyes Hug
[/color]

# 232
Добър вечер на кратко и от мен момичета! Бързам защото най-накрая хванах половинката в крачка да отидем но разните Техно-магазини да си избера най-накрая пералня. Може и с кранче за кухнята да се сдобия ама да не дърпам дявола за опашката. Дори като израз на добра воля ще оставим бебо при свекито да го погреда час -два, не че е лоша жената ама определено не е от най-тактичните понякога....
За моя мъж и мазането- пробвали сме в бурната си младост разни неща. Резултата- много чаршщафи, много лепкаво...абе попрехвалени са тези неща. Иначе лесен, задейства се със словесна команда и то по възможност без да е ял че му тежи коремчето.
Прехласнах се по всички пълзящи, стоящи и прохождащи бебоци- прекрасни са, да са ви живи и здрави!
Мерси за идеите за подаръци, ще се възползвам от някои от тях!
На готвачките- шапка свалям!!! И аз готвя но сравнително традиционно и не съм чак такъв експериментатор. Оплаквания нямам, имаме завиден апетит дори!
За курортите ни....без коментар, верни бяха написаните неща!
За навън- винаги сам за- с космонавта, отдолу с едно боди с дълъг ръкав и крачолчета и е готов!
Спим без чувалче, че много се въртим и се събуждаме като ни ограничава- с боди, пижама и завит с едно или повече одеалца- със захлаждането през нощта увеличавам и одеалцата!
Хубава вечер от мен и от моето малко чудовище( за разлика от някой сладурковци тук ние ревваме когато спра да давам манджа и сърцераздирателно плачем докато не скрия купичката от погледа му:)!

# 233
Здравейте момичета!
Ванче,Ласси,дано сте си прекарали добре все пак! Много са сладки бебоците!!!!!!!!
Момичета-гледам,че говорите за положителне температури-това означава ли,че като е под нулата изобщо няма да излизаме! ? (освен в Мола де) Joy
Ванче,мерси! Наистина добре усвояваме интелектуалните занимания-за разлика от двигателните! hahaha Едното за сметка на другото е май при нас! Фаорумът наистина е много полезен-аз много от нещата съм разбрала оттук Hug
Акварелче и аз съм завършила училище с рисуване(най-вече стъклопис) и преди много рисувах,ама нещо спрях! bowuu А иначе и аз имам много красиви снимки на бабка и клипове и тн,ама като не знам как се качват тук,аз поне заради това не пускам Heart Eyes

# 234
 nanna, благодаря.  Hug Аз не съм я разконсперирала мойта смуч.... чакай ей сега я погледнах и няма никакво копче, но пък има една клапичка, която се мърда надолу и нагоре и прави като дупка в тръбата...  ooooh!/ ама как го обясних.../ мисля, че ако я мръдна нагоре, от тази дупка  Crazy излиза въздух и няма да е толкова голяма всмукателната дейност.  Thinking ОК... няма значение...

Lassi, хванах вииииии  Mr. Green

И аз не можах да я хвана нашата съфорумка- t_ilieva точно накрая пуснах ТВ-то.  Confused Aquariel-че да пратиш после линкче, че някои хора ги мързи да търсят?  Blush Mr. Green

cenitelkata, честита придобивка....

Ей, Емма днес ме зареди с празнично настроение и цял ден слушам коледни песнички.  Hug

П.П. Пак забравих.. мойто пък келешче като го оставя на земята и се заиграе, не седи. В смисъл заиграва се, но не в седнало положение, еми седи на коленца. Има ли и други като него?  newsm78

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 19:13 от Гергина

# 235
малеееееее незнам с тия шопинги и тоя студ,аз тука от тях бягам а там къде ще се разхождаме Rolling Eyesкато гледам на снимките как сте облякли бебоците-такъв студ ли е бе.ужас.утре ще ми замръзне дупето в Турция LaughingОливия заспа и ние сядаме за последно на ракийка и салатка с татето и чичото.наздраве и ще ви пиша от БГ.

# 236

Lassi, хванах вииииии  Mr. Green
 Aquariel-че да пратиш после линкче, че някои хора ги мързи да търсят?  Blush Mr. Green

Цъки-цък   newsm10 Това са всички предавания от днес, надолу малко е "Горчиво", сега сядам и аз да го гледам  Crazy

# 237
Не си допълвам поста, щото Сиса каза да я изписваме бързо тая тема, че изненада ни чака  Mr. Green

Таня страшно сте симпатични! Много ви харесах! Вижда се че си душа човек!  Hug Ама защо не се похвали бе момиче, да засядаме всички да те чакаме по ТВ-то.

Ася20 лек път и не се притеснявй всичко ще мине гладко и бързо и ще бъде наред. Тука си е студ, да знаеш че от утре прогнозите са за сняг!!!  Hug

# 238
Ася20, приятен път!   bouquet  Дано Оливия да го понесе добре и да слушка!

И аз нямам търпение да изпишем темата, да разбера каква е изненадата на Сиси  Hug

# 239
3дравейте всички, а3 моите дечица ги и3веждам при всякакви атмосферни условия, сега 3а 2 до 4 часа и по принцип не ги навличам много, но все пак е важно да са топлички пре3 3имата и тогава сте прибегна до "космонавтчетата". Днес им купих и термовъ3главнички. А мъжа ми обича ра3ходките по горите и понякога се връстаме с ужасно кална количка (като вчера например). И днес въоръжена с четка се оттеглих в една градинка набли3о и я почистих отгоре отгоре  Embarassed  Laughing Да, ра3ходките са 3адължителни и важни 3а имунитета.

Общи условия

Активация на акаунт